TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Models in Paris
Silke en Beaudine worden geboekt voor dezelfde modellenopdracht. Kelly, de beste vriendin van Michelle, komt ook aan in het modellenappartement. Maar wie slaapt nu waar?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Sportmagazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Old People's Home for 4 Year Olds UK
Realityreeks.
«
»
12:35 Eat Well for Less
Gregg Wallace en Chris Bavin zakken af naar Amersham. Voor de drukke alleenstaande moeder Gabrielle is het altijd een uitdaging om te gaan winkelen.
«
»
13:40 Rich House, Poor House
De welgestelde familie Jones verruilde hun Victoriaanse herenhuis met tien slaapkamers voor het huis met drie bedden van de familie Robinson.
«
»
14:35 It's Your Fault I'm Fat
Dominique (17), die met haar moeder Sandra, haar vader Keith en haar tweelingzus Nikkita in Bristol woont, weegt zo'n 115 kilo. Als laatste redmiddel wil ze nu haar leven volledig op de schop nemen.
«
»
15:30 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
16:25 Bizarre Slapers
Robin slaapwandelt al zijn hele leven en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. De 23-jarige Kevin heeft een zeldzame aandoening. Hij rolt urenlang met zijn hoofd om de slaap te vatten.
«
»
17:25 Ambulance
Dom en Sue worden naar een gewelddadige vrouw geroepen, gevolgd door een heroïneverslaafde. Jordan en Katie krijgen te maken met de 21-jarige Stephen, die geprobeerd heeft van een brug te springen.
«
»
18:35 Steenrijk, straatarm
Bianca van Meel en haar zoon Storm wonen in een prachtige villa in Capelle aan den IJssel. Zij ruilen met de familie Van der Wielen uit het Brabantse Veghel.
«
»
19:35 Snackmasters UK
Chefs Jason Atherton en Francesco Mazzei worden door Fred Sirieix uitgedaagd om een perfecte replica te bereiden van de Pepperoni Passion-pizza van Domino's.
«
»
20:35 Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes
Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.
«
»
21:40 Lady Bouwers
Straffe vrouwen uit de bouwsector vertellen over het reilen en zeilen op de werf en hoe ze zich als vrouw voelen tussen zoveel mannelijke collega's.
«
»
22:40 Waar voor je Geld?
Samen met makelaar Arjen Spittael bezoeken Kelly Pfaff en de kandidaat-kopers telkens drie huizen, waarvan de koppels er eentje een tijdje kunnen uittesten.
«
»
23:40 Embarrassing Bodies
De kliniek van dr. Pixie, dr. Jessen en dr. Dawn staat vanavond in het teken van fertiliteit. Dokter Pixie ontvangt een patiënte die een intense pijn voelt bij het vrijen.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers