TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
06:25 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
06:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
07:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de zoete badboy en getatoeerde braverik: Persoone Dominique!
«
»
07:25 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
08:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
08:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de zoete badboy en getatoeerde braverik: Persoone Dominique!
«
»
09:15 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
09:50 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Mexico. Als eerste cocktail serveert ze haar Daisy loves Mexico, een variatie op de bekende Margarita.
«
»
09:55 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
10:20 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
10:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor n van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
11:00 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
11:35 De Zomertafel
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
12:10 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
12:35 De Gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens n van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michal Vrijmoed.
«
»
13:20 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
13:50 Comfort Food
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
14:05 Toasted!
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
14:30 Lekker Lang Leven
Volgens chef en ditist Michal Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
15:00 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
15:35 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
16:00 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
16:35 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme haalt vandaag de frietketel boven om te bakken. Hij maakt er sneeuwballen in, en voor een goede verstandhouding: je kan ze wel degelijk opeten.
«
»
16:55 Puur oosters: Japans
Vandaag staat chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken.
«
»
17:05 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
17:35 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
18:15 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecuen beleven.
«
»
18:45 De Wereld op je Bord
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
19:05 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad eert de jaren '80, de periode van kant & klare en artificile cocktails. De basis was vaak wodka, en dus maakt hij vandaag 3 legendarische wodka-cocktails.
«
»
19:15 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
20:05 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
20:25 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
20:40 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
21:00 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
21:35 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
22:20 Soep!
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
22:35 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
23:00 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
23:35 De Zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
00:05 De Dagschotel
Dominique Persoone - Kabeljauwhaasje in panade van tuinkruiden
«
»
00:10 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
00:55 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
01:20 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
01:50 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
02:10 De Gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
02:55 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
03:05 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
03:40 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender zet vandaag alles in het teken van de punch, d oervader van de cocktails.
«
»
03:45 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
04:30 Soep!
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
04:40 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
05:00 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
05:30 De Zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers