TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Tijdens hun spel breken Maya en Willy per ongeluk de schelp van Shelby. Ze moeten een manier vinden om de barst te herstellen, voor het gevaarlijk wordt voor hun vriendinnetje.
«
»
06:00 Taarten van Staf
De 10-jarige Morgane uit Maldegem wil heel graag haar beste vriend Sebastien bedanken. Staf en Morgane maken een supercoole puzzeltaart voor Sebastien.
«
»
06:25 Lenderd
Magazine.
«
»
06:35 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
«
»
07:00 Hallo K3
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
«
»
07:25 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 Dawn of the Croods
Eep mag meedoen in het schreeuwteam en begint meer en meer op de coach te lijken. Wanneer de vrouw van buurman Sneus hem eruit trapt, helpen de Croods hem om haar terug te krijgen.
«
»
08:20 Dawn of the Croods
Eep en Thunk ontdekken toevallig een schat met eieren. Oma krijgt nieuwe vrienden die net zo chagrijnig zijn als zij.
«
»
08:40 VLOGLAB Drama # Stories
Magazine.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Bruno wil de boerderij poetsen, maar de stofzuiger is stuk. Het toeval wil dat er in het dorp een zeepkistenrace georganiseerd wordt met een stofzuiger als hoofdprijs.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Severide krijgt heel wat tegenslag te verwerken. Kidd maakt er haar missie van om hem zo goed mogelijk te helpen.
«
»
12:25 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Take Two
Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren.
«
»
14:40 America's Funniest Home Videos
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
14:55 Beat VTM
Deze keer neemt Julie Van den Steen het op tegen onbekende Vlaming Sara in de discipline 'apneuduiken'.
«
»
16:00 Wild van Dieren
Staf heeft met een trailcam iets gefilmd dat hem niet loslaat. Het is een vaag beeld van een zoogdier, maar om welk dier het precies gaat, weet hij niet.
«
»
16:40 BBQ Street
Grillmaster Peter laat zien hoe je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue. Of het nu gas, elektrisch of met houtskool is, hij zorgt voor de mooiste en lekkerste gerechten.
«
»
17:15 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:20 Lego Masters USA
We maken kennis met de tien duo's die zich wagen aan de strijd om de titel van 'beste LEGO-bouwer'. Hun eerste opdracht: elk een deel van een themapark bouwen.
«
»
18:20 Loïc Tussen 2 vuren
Een BV geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Annelien Coorevits en Anne-Sophie Breysem.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Helden van hier: De kust
Strandwachters, artsen en ambulanciers, politie en brandweermannen werken hard om de kust veilig te houden. Hoe beleefden zij die uitzonderlijke zomermaanden in 2020 aan de Belgische kust?
«
»
21:05 Clan
Dewitt is nog niet uitgespeeld en voelt opnieuw een nerveuze Veerle aan de tand. Waarom hebben de vier zusjes Goethals afgelopen zomer een privédetective ingehuurd?
«
»
22:05 Clan
De broers Dewitt bezinnen zich over de zussen en lijsten de motieven op. Mathias confronteert Bekka. Een flashback leert ons dat Jean-Claude zijn verdachtenboekje aangevuld heeft.
«
»
23:15 Telefacts
Hoe ziet het eruit achter de schermen bij Ikea, dat bijna 80 jaar is, en uitgroeide van klein postorderbedrijf tot een wereldspeler op vlak van meubels en interieurspullen? 'Telefacts' zoekt het uit.
«
»
00:05 Flikken BXL
De Brusselse anti-overvalbrigade valt met meer dan 40 zwaarbewapende agenten binnen bij een bende die XTC dealt.
«
»
01:10 Suits
Samantha komt ongewild in een lastige situatie terecht wanneer ze betrokken raakt bij een ruzie tussen Mike en Harvey.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken waar je best inspiratie vandaan haalt om een liefdesbrief te schrijven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers