TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 This is Us
Rebecca helpt Kate en Toby bij het verzorgen van baby Jack. Zoe en Kevin zorgen voor Tess en Annie. Randall en Beth denken na over de toekomst.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 My Life in Ruins
Nadat Georgia, een Amerikaanse vrouw met Griekse roots, haar baan heeft verloren, trekt ze van Amerika naar Griekenland om er als reisleidster aan de slag te gaan.
«
»
16:05 Single Parents
Poppy en de tweeling proberen Douglas ervan te overtuigen een gek kostuum te dragen voor Halloween. Will is er ondersteboven van wanneer Sophie vertelt dat ze de festiviteiten wil minderen.
«
»
16:35 Single Parents
Will kan het erg goed vinden met de pediater van Angie en Graham. Douglas is ziek en heeft hevige koorts. Het is zelfs zo erg dat hij begint te ijlen en per ongeluk onthult wat hij voelt voor Poppy.
«
»
17:00 Life in Pieces
Colleen gaat met John mee naar zijn vrienden van de luchtmacht voor hun jaarlijkse kersttraditie. Samantha sluipt weg met haar vrienden.
«
»
17:30 Life in Pieces
Heather en Tim vinden eindelijk een ander koppel waar het mee klikt. Greg staat erop dat hij en Jen aparte vluchten nemen voor het geval dat er iets gebeurt met het vliegtuig.
«
»
18:00 The Lone Ranger
Tonto is een ouder wordende wijze indiaan. Tijdens een Wild West-show in San Francisco vertelt hij het verhaal van de gemaskerde Texas Ranger John Reid.
«
»
20:40 Hancock
John Hancock beschikt over speciale krachten en was ooit een superheld. Nu is hij een aan lagerwal geraakte dronkaard. Op een dag redt Hancock het leven van pr-directeur Ray Embrey.
«
»
22:30 Timeless
Flynn belandt in het Chicago van 1931, waar hij de krachten bundelt met gangsterbaas Al Capone. Lucy, Wyatt en Rufus doen op hun beurt een beroep op opsporingsambtenaar Eliot Ness.
«
»
23:30 Mayans M.C.
Bishop en zijn mannen staan voor een moeilijke keuze: wraak nemen of winst maken. Felipe onthult aan zijn zonen dat hij in het verleden connecties had met het kartel.
«
»
00:35 Containment
De spanning binnen het cordon bereikt een ongezien hoogtepunt en een menigte van kwade betogers trekt de straat op in een poging te ontsnappen.
«
»
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers