TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Models in Paris
De modellen nemen hun intrek in het modellenappartement in de Franse hoofdstad. Voor Michelle is er niet veel tijd om uit te pakken, want ze heeft meteen een lingerieshoot in hartje Parijs.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Sportmagazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Old People's Home for 4 Year Olds UK
Realityreeks.
«
»
13:10 Eat Well for Less
Chris en Gregg bezoeken de familie Prestwich in Surrey. Omdat John meestal tot laat werkt, kookt Sue voor hun twee dochters. Ze koopt echter te veel bereide maaltijden en snoepgoed.
«
»
14:20 Rich House, Poor House
Alleenstaande moeder Andrea Dougharty ruilt haar appartementje in Lambeth, Londen met de woning van Geeta Sidhu Robb en Harriet Waley Cohen, die maar liefst vier verdiepingen heeft.
«
»
15:10 It's Your Fault I'm Fat
Kaspars (18) woont in Noordwest-Londen samen met zijn moeder en hun tien katten. Hij weegt bijna 110 kilo.
«
»
16:10 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
17:00 Bizarre Slapers
De 25-jarige Mikky en Eliana hebben iedere nacht last van nachtmerries; ze slaapwandelen, praten in hun slaap en maken verdedigende bewegingen. Overdag zijn ze oververmoeid.
«
»
18:05 Ambulance
Het is de laatste zaterdag voor Kerstmis. Het belooft een drukke avond te worden, met alweer een steekpartij, maar ook een verdrinking.
«
»
19:15 Steenrijk, straatarm
Deze week ruilen ondernemers Melvin & Mischa met de familie Spijkerman uit Hoogeveen. Het liefdes- én ondernemerskoppel Melvin en Mischa sloeg recent zijn vleugels uit vanuit de hoofdstad.
«
»
20:15 Snackmasters UK
Topchefs Tom Brown en Sabrina Gidda worden uitgedaagd om de Snickers-reep na te maken. Deze chocoladereep bestaat uit een unieke combinatie van chocolade, geroosterde pinda's, karamel en nougat.
«
»
21:15 Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes
Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.
«
»
22:15 Lady Bouwers
Straffe vrouwen uit de bouwsector vertellen over het reilen en zeilen op de werf en hoe ze zich als vrouw voelen tussen zoveel mannelijke collega's.
«
»
23:20 Waar voor je Geld?
Samen met makelaar Arjen Spittael bezoeken Kelly Pfaff en de kandidaat-kopers elke aflevering drie huizen, waarvan de koppels er eentje een tijdje kunnen uittesten.
«
»
00:20 Embarrassing Bodies
De 'Embarrassing Bodies'-kliniek zet haar deuren open op het Wakestock Music and Wakeboarding Festival in North Wales. De dokters onderzoeken wat de gevolgen zijn van de erbarmelijke toiletten.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers