TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:25 Phantom Thread
De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het Londen van de jaren 50.
«
»
14:45 The A-Team
Een knappe jongedame met een mysterieus verleden huurt het A-Team in om de diamantmijn die ooit van haar vader was weer op te eisen.
«
»
15:40 The A-Team
Peck brengt het team naar een restaurant waar Lin, een oude vriend van hem, kok is. Kort nadat ze het restaurant binnenwandelen wordt het eethuis onder vuur genomen.
«
»
16:35 De Bunker
Een onschuldige vechtpartij tussen twee jongetjes wordt door extremisten gebruikt om joden en moslims tegen mekaar op te zetten. Het team doet er alles aan om de situatie te ontzenuwen.
«
»
17:35 De Bunker
Tijdens een inval in een van de schuiladressen van Chaim Rosenthal verliest Alexander Rob geen moment uit het oog. Toch slaagt Rob erin om de actie volledig te verknallen.
«
»
18:30 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
19:00 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
19:20 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
19:45 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:10 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
20:40 The Spy Who Loved Me
James Bond moet samenwerken met de Russische topagente Anya Amasova om te voorkomen dat scheepsmagnaat Stromberg de aarde verwoest met de kernwapens die hij gestolen heeft.
«
»
23:05 The Graham Norton Show
Compilatie van de pre-lockdownafleveringen die eerder dit jaar werden opgenomen. Met onder meer Daniel Radcliffe, Michael B. Jordan, Hugh Laurie, Jim Carrey, Patrick Stewart en Margot Robbie.
«
»
23:50 Last Man Standing
Mike en Kristin raken het niet eens over hoe vrij ze Boyd moeten laten. Mandy en Kyle trekken in in het appartement en ontdekken dat Ryan niet zo'n aangename huisbaas is.
«
»
00:15 Last Man Standing
Mike nodigt Ryan uit voor een pokeravond, maar krijgt daar al snel spijt van.
«
»
00:40 Last Man Standing
Vanessa gaat samen met Mandy en Kyle op zoek naar hun eerste appartement. Mike is enthousiast over enkele zakelijke beslissingen die Ryan nam.
«
»
01:05 Last Man Standing
Ed en Bonnie brengen meer en meer tijd met elkaar door. Vanessa vraagt Mike om zich niet te moeien met hun relatie, maar daar denkt hij het zijne van.
«
»
01:30 Last Man Standing
Mike wordt gevraagd om les te geven op de zondagsschool, maar hij vraagt Kyle om zijn plaats in te nemen.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers