TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:23 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 PIngu in de stad
De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.
«
»
06:40 Sarah & Duck
Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.
«
»
06:45 Sarah & Duck
Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.
«
»
06:50 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
07:05 Masa ile Koca Ayi 2
Masha, het ondeugende meisje dat niet stil kan zitten, en de vriendelijke Beer beleven weer enkele leuke, grappige en vermakelijke avonturen.
«
»
08:10 WieKent De Boterhamshow
In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent. De winnaar van de quiz gaat naar huis met een fantastisch prijzenpakket.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Patatje Oorlog, Sponzen, nachtmerrie, Selfieschoen, Melkmuziek en Tranen.
«
»
08:50 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:05 De regels van Floor
De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop.
«
»
09:15 De regels van Floor
De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop.
«
»
09:25 Beestieboys
Tim en Nicolaas volgen Maartje die alles over heeft voor Maroesja, een ezeltje in een opvang op Bonaire. In Beest te Koop legt Lola uit waarom haar geit Happy niet meer zo happy is.
«
»
09:55 Koken met konijnen
Julia's pony's moesten een paar keer verhuizen en hun vrienden achterlaten én weer nieuwe maken. Dat is niet altijd makkelijk en daarom verdienen ze wat lekkers.
«
»
10:10 Taarten van Abel
Abel reist weer door stad en land met zijn tassen vol bakkersspullen, snoep en lekkernijen.
«
»
10:35 De Proefkeuken
Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert.
«
»
10:55 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
11:15 Kaal of Kammen
Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser de kandidaten aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
11:35 Junior Bake Off Vlaanderen
De eerste opdracht die de bakkers voor de kiezen krijgen is een pannenkoek in de vorm van Jerooms gezicht. Niet evident wanneer de man in kwestie over je schouder meekijkt.
«
»
12:20 Family Drop
Marie Claire en Dion zetten alles op alles om met hun families de winst te behalen. Daan en Tim coachen hen door alle gekke opdrachten.
«
»
12:55 Family Drop
Esmee en Danique strijden samen met hun families om de winst. De familieleden komen voor grote uitdagingen te staan, maar worden natuurlijk gecoacht door Daan en Tim.
«
»
13:25 Family Drop
De strijd gaat tussen Keyain en Tijn, samen met hun families. De spanning is om te snijden bij de workshop die vader Gregory en tante Annelore krijgen van sterrenchef Joris Bijdendijk.
«
»
14:00 De mooiste sprookjes
De koning wordt 70 en moet daarom aftreden. Zijn zus wacht al jaren op de kans om koningin te worden en alleen de zoon van de koning kan dit voorkomen. Hij moet dan wel snel trouwen, maar met wie?
«
»
15:00 Nieuwe Baasjes
De familie Pijlman heeft een gezinshuis, maar er is nog ruimte voor een huisdier.
«
»
15:15 Nieuwe Baasjes
Loeka en haar broertje Donn willen graag een hond om trucjes aan te leren. Zou herder Price een geschikte hond zijn?
«
»
15:30 De Legende van Longwood
Wanneer de twaalfjarige Mickey Miller van New York naar Ierland verhuist, ontdekt ze dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken.
«
»
17:00 Topdoks
Rachel krijgt een longecho en ontdekt hoe zwaar revalideren kan zijn als je ziek bent geweest door het coronavirus. En waarom raak je in ademnood bij een longontsteking?
«
»
17:15 Zapp Your Planet
Manon kruipt een dagje in de huid van een schaap. Want schapen en hun wol blijken heel belangrijk. Zonder schapen, geen gezonde Hollandse heide. Remy komt in actie tegen voedselverspilling.
«
»
17:35 Brainstorm
Kan je hersenen invriezen voor lange ruimtereizen? Welke vormen van duizeligheid zijn er en hoe kan je in de ruimte toch iets eten dat je brein vies vindt?
«
»
18:00 Welkom in de 80 jarige oorlog
Weer is Willem de hoofdgast. Hij vertelt Dorine alles over zijn jeugd, zijn vrouwen en zijn bittere strijd tegen de Spanjaarden. Filips de Tweede doet Willem in de ban als staatsgevaarlijk terrorist.
«
»
18:30 Van Vader naar Moeder
De ouders van Iris (12) zijn gescheiden én allebei doof. Als kind was Iris vaak tolk voor haar ouders, maar nu haar ouders uit elkaar zijn, loopt de communicatie nog steeds vaak via Iris.
«
»
18:40 Het videodagboek van Anne Frank
Anne, Margot en Auguste moeten Auschwitz-Birkenau verlaten, Edith blijft achter. Na een gruwelijke reis komt de trein met honderden vrouwen aan in het overvolle concentratiekamp Bergen-Belsen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Heike (10) is al een paar jaar stiekem verliefd op een jongen uit haar klas. Ze is bang dat als ze het hem vertelt en hij nee zegt, ze geen vrienden meer kunnen zijn. Moet ze hem verkering vragen?
«
»
19:45 3 op Reis Specials
Vrijwilligersreizen is een industrie waar veel geld in omgaat en weinig toezicht op is. Dat zorgt voor rotte appels. Maar in Costa Rica laten ze zien hoe het wel kan.
«
»
20:25 Thuisfront
Majoor Vera Koster van de Koninklijke Marechaussee leidt de jacht op veteraan Joppe Feitsma, die gezocht wordt. Aisha dwingt Ismail om hulp te zoeken.
«
»
21:15 De Voetbaldroom
Jonge voetbaltalenten worden gevolgd op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Trainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee.
«
»
22:05 Nieuw Zeer
De vrienden van Iris komen langs om voor eens en altijd de vriendschap op te zeggen; ze kunnen er na al die jaren niet meer tegen, tegen haar kutstem.
«
»
22:40 Seahorse: The Dad Who Gave Birth
Het opmerkelijke verhaal van Freddy McConnell speelt zich af over een periode van drie jaar, van de aanvankelijke problemen om zwanger te geraken tot de uiteindelijke geboorte.
«
»
00:15 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 34, met o.a. AZ - Heracles Almelo, FC Twente - ADO Den Haag, FC Utrecht - PSV, Feyenoord - RKC Waalwijk, PEC Zwolle - FC Groningen, sc Heerenveen - Sparta en Vitesse - Ajax.
«
»
01:20 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:15 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:55 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
03:15 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 34, met o.a. AZ - Heracles Almelo, FC Twente - ADO Den Haag, FC Utrecht - PSV, Feyenoord - RKC Waalwijk, PEC Zwolle - FC Groningen, sc Heerenveen - Sparta en Vitesse - Ajax.
«
»
04:11 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers