TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:00 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:20 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:45 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:00 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Armin kijkt samen met Anneleen terug naar enkele belangrijke momenten. Kim en Chloé besluiten te spijbelen en Simon een bezoekje te brengen op school. Cédric wordt geopereerd.
«
»
08:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:00 K3 vriendenboek
Hanne wordt samen met Adriana chocolatier voor een dag, Marthe maakt coole TikTok's met Stevie en Julia helpt stijl haar-lover Noor aan een prachtige bos krullen.
«
»
09:15 Het lichaam van Coppens
De broers Coppens spelen onder meer met vloeibaar stikstof en testen de valsnelheid van hun lichamen in een vacuümkamer.
«
»
10:10 Kattenoog
Simone en Robin vinden een mysterieus briefje dat duidelijk voor hen bedoeld is en hen waarschuwt. Olivia probeert zich te herinneren wat er gebeurde voor ze buiten westen geraakte.
«
»
10:20 Kattenoog
Robin vraagt haar oma over het groen licht dat ze gezien heeft, maar die doet alsof ze hier niets over weet. Wanneer Robin Sol hierover aanspreekt, merkt ze dat ook hij iets voor haar verzwijgt.
«
»
10:30 Kattenoog
Wanneer Jeff ziet waar Boris en Daphne mee bezig zijn, verliest hij zijn controle. Daphne wil koste wat het kost bewijzen dat Jeff schuldig is aan de moord op zijn vrouw.
«
»
10:45 Kattenoog
Daphne vervalt in haar oude gewoontes: wanneer het team opnieuw een boodschap ontdekt, probeert ze contact te maken met Marieke.
«
»
10:50 Kattenoog
Olivia is Robins beschuldigingen beu en ze verliest haar controle. Simone en Eli twijfelen ondertussen of de thee die ze van Olivia kregen wel zo onschuldig was.
«
»
11:05 Draken: Race naar de rand
Wanneer Stompum en Hikkie op zoek gaan naar wilgenschors als medicijn, laten ze Berk onbeschermd achter.
«
»
11:30 Draken: Race naar de rand
Op weg naar Vleugeldames Eiland trekt Snotvlerk het leiderschap van Hikkie in twijfel. Op een ander eiland bloeit een onverwachte romance op.
«
»
11:50 Arthur & De Minimoys
Koning Sifrat vertrekt op Meditonogin en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen onze drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.
«
»
12:15 Arthur & De Minimoys
Door een foutje in de oogdruppels van Miro groeit hij weer tot zijn ware grootte. Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt?
«
»
12:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
13:10 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer Devon zijn opgewaardeerde krachten laat zien, zijn de andere Rangers eerst geïrriteerd, maar vervolgens maken ze zich vooral zorgen.
«
»
13:30 Power Rangers Beast Morphers
Ravi past zijn Beast Bot Smash rigoureus aan. Ondertussen doet Evox een oude vijand een sterk aanbod.
«
»
13:55 K3 vriendenboek
Hanne wordt samen met Adriana chocolatier voor een dag, Marthe maakt coole TikTok's met Stevie en Julia helpt stijl haar-lover Noor aan een prachtige bos krullen.
«
»
14:10 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
14:30 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
14:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
15:15 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
15:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
16:00 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
16:15 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
16:25 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane willen de stropers tegenhouden die het dorp willen platwalsen. Daarna willen ze de ontvoerde Kala bevrijden uit een val.
«
»
16:50 VLOGLAB #Stories
Alle vloggers verzamelen aan het huis van Anneleen om haar op te sporen en te weten te komen wat haar overkomen is. Nadat de trouw van Chakir en Zoë abrupt eindigde proberen ze er nu toch het beste van te maken door samen op huwelijksreis te vertrekken.
«
»
17:10 VLOGLAB #Stories
De huwelijksreis van Chakir en Zoë verloopt niet zoals gepland... Angela ontmoet voor het eerst haar opa.
«
»
17:30 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
18:00 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
18:25 Hallo K3
Wanneer Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast.
«
»
18:50 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 15 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
19:10 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 16 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
19:30 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
19:55 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
20:15 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»
05:45 Sammy & Co
Tekenfilm.
«
»
05:55 Sammy & Co
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers