TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:05 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:30 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:50 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:10 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
08:25 VLOGLAB #Stories
De meisjes gaan samen shoppen. Sam heeft een date voor Ruben georganiseerd. Cedric heeft een belangrijke doktersafspraak. Tristan die heeft Fabio goed liggen, maar Kamilla zet Tristan eens goed op zijn plaats... En Seppe heeft een verrassing voor Angela geregeld.
«
»
08:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:00 K3 vriendenboek
Darya wil later modeontwerper worden en dat wil Marthe ook wel eens proberen. Hanne gaat de strijd aan met haar hoogtevrees. En Julia? Die geniet met Alexie van een kopje thee tussen zachte alpaca's.
«
»
09:15 Het lichaam van Coppens
Staf en Mathias sluiten zich vanavond op bij tientallen muggen en testen de kracht van een paardenstaart. Bovendien krijgt Mathias pijnlijke elektroshocks.
«
»
10:10 Kattenoog
Eli, Simone en Robin hebben zombiemeester Sol gevangen genomen om hem te ondervragen. Sol geeft hen de sleutels die toegang geven tot een tombe op de begraafplaats.
«
»
10:20 Kattenoog
Max, Boris, Daphne en Tim zitten samen op een boot in het meer om op zoek te gaan naar het watermonster. Ondertussen hebben Simone, Eli en Robin de geheime kamer ontdekt in de tombe.
«
»
10:30 Kattenoog
Boris, Daphne en Tim zijn boos op Max omdat hij Tim in het water heeft geduwd. Het was nochtans zijn bedoeling niet, maar niemand gelooft hem. Even later ziet Max het watermonster.
«
»
10:45 Kattenoog
Robin vindt Sol buiten bewustzijn terug op de grond en de zombiekat lijkt verdwenen. Ze helpt hem om terug op zijn positieven te komen, maar meteen daarna vertrekt Sol.
«
»
10:50 Kattenoog
Sol vraagt Eli waar hij samen met zijn vriendinnen Simone en Robin de zombiekat gevangen houdt. Wanneer hij hoort dat dit in Kattenoog 13 was, moet hij plots weer heel dringend weg.
«
»
11:05 Draken: Race naar de rand
Wanneer Morrie weigert met Throk te trouwen omdat ze niet van haar tweelingbroer gescheiden wil worden, zet Schorrie zijn eigen dood in scène.
«
»
11:25 Draken: Race naar de rand
Een schets in een oud dagboek leidt Hikkie en Vissenpoot terug naar Vanaheim, waar ze Dagur helpen zoeken naar zijn lang vermiste vader, Oswald de Vriendelijke.
«
»
11:45 Arthur & De Minimoys
Tijdens een eclips, vallen alle Minimoys in slaap. Omdat het dorp bang is dat Malthazard van de gelegenheid gebruik zal maken om de stronk aan te vallen, probeert Miro een tegengif te maken.
«
»
12:10 Arthur & De Minimoys
Het is koningsdag en op die dag wordt door een loting een koning-voor-één-dag uitgekozen. Dit jaar valt de keuze per ongeluk op McSluw.
«
»
12:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
13:05 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl de Power Rangers in heel Coral Harbor vijanddetectoren installeren, lopen de spanningen tijdens het werk hoog op vanwege een leugentje.
«
»
13:25 Power Rangers Beast Morphers
Nate en Steel hebben ruzie over basketbal. Avatar Blaze, de handlanger van Evox, verzamelt stiekem gegevens over de Rangers.
«
»
13:45 K3 vriendenboek
Darya wil later modeontwerper worden en dat wil Marthe ook wel eens proberen. Hanne gaat de strijd aan met haar hoogtevrees. En Julia? Die geniet met Alexie van een kopje thee tussen zachte alpaca's.
«
»
14:05 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
14:25 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
14:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
15:10 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
15:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
15:55 Wakandy
Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, bewees hij al vaker als agent Koen in De Buurtpolitie. Maar in Wakandy wordt hij pas écht op de proef gesteld.
«
»
16:10 Wakandy
Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, bewees hij al vaker als agent Koen in De Buurtpolitie. Maar in Wakandy wordt hij pas écht op de proef gesteld.
«
»
16:20 Tarzan en Jane
Tarzan, Jane en de graaf komen erachter dat iemand de biologische boerderij van Greystoke in Schotland heeft verontreinigd met giftige pesticiden.
«
»
16:45 VLOGLAB #Stories
Stien en Ruben gaan langs in het cafe om de camerabeelden te checken. Steffi heeft een accidentje... Zita ontdekt dat Chloe gelogen heeft tegen haar. Anneleen heeft goed nieuws voor de vloggers en Tristan ontdekt Cedric zijn geheim wat leidt tot een grote ruzie.
«
»
17:15 VLOGLAB #Stories
Sarah geeft voor de eerste keer rolstoeldans, maar haar les wordt onderbroken door een wel zeer onaangename gast. Clarice krijgt een zotte kans van haar directeur, maar daarvoor moet ze wel naar het buitenland..
«
»
17:45 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
18:05 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
18:30 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd, ze eten elke week dezelfde dingen. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken.
«
»
19:00 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 11 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
19:25 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 12 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
19:50 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
20:10 My Little Pony - Friendship is Magic: Rainbow Roadtrip
Serie.
«
»
20:35 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»
05:40 Sammy & Co
Tekenfilm.
«
»
05:55 Sammy & Co
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers