TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:55 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»
06:10 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:20 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:35 Taarten van Begijn
In deze aflevering bakt ballerina in spe Jade samen met Begijn een taart voor haar balletjuf.
«
»
06:50 K3 Dromen
Jeugdserie.
«
»
07:00 Het Dagboek van K3
Een eerste eigen show, een derde cd en hun allereerste K3-film: de leukste momenten van het voorbije jaar worden op een rijtje gezet. Hoe hebben Marthe, Hanne en Klaasje dit allemaal ervaren?
«
»
07:10 Project Mc²
Jeugdreeks.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De buurtpolitie: De grote geldroof
Bij een brutale inbraak wordt onder andere een replica van een antiek beeld gestolen. Rechercheurs Eric en Brigitte zetten de achtervolging in.
«
»
09:20 K3 Roller Disco
Klaasje redt het leven van een kikker en wil hem bij zich houden. Volgens haar brengt hij geluk. Marthe heeft nieuwe dure glazen gekocht en doet er alles aan om die niet te breken.
«
»
09:45 K3 Roller Disco
De meisjes hebben alle drie een oogje op Sean Dhondt die in de musical 'Romeo & Julia' speelt. Ze hebben dan ook spijt dat ze geen auditie gedaan hebben.
«
»
10:05 Wakandy
Show.
«
»
10:20 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
10:40 VLOGLAB #Stories
Steffi offert zich op om Cédric uit de nood te helpen, maar daar is Mats niet blij mee.. Chakir, Tristan en Zoë doen een zotte ontdekking in Nederland.
«
»
11:05 VLOGLAB #Stories
Angela gaat langs bij de ex van Daan en komt tot enkele belangrijke inzichten. In Nederland gaat de spannende zoektocht naar Flora en de verpleegster verder.
«
»
11:30 Kattenoog
Eli, Simone en Robin hebben zombiemeester Sol gevangen genomen om hem te ondervragen. Sol geeft hen de sleutels die toegang geven tot een tombe op de begraafplaats.
«
»
11:45 Kattenoog
Max, Boris, Daphne en Tim zitten samen op een boot in het meer om op zoek te gaan naar het watermonster. Ondertussen hebben Simone, Eli en Robin de geheime kamer ontdekt in de tombe.
«
»
11:55 Kattenoog
Boris, Daphne en Tim zijn boos op Max omdat hij Tim in het water heeft geduwd. Het was nochtans zijn bedoeling niet, maar niemand gelooft hem. Even later ziet Max het watermonster.
«
»
12:05 Booh!
Jeugdserie.
«
»
12:15 Booh!
Jonas treurt nog altijd om Aagje, het hippe spook dat in lucht is opgelost toen ze een filmregisseur achterna is gelopen. Alles in het kasteel herinnert Jonas aan zijn grote liefde.
«
»
12:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:55 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
13:20 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
13:45 K3 Love Cruise
De meisjes van K3 worden uitgenodigd als special guests op het cruiseschip van kapitein Bas. Marthe, Klaasje en Hanne moeten een spetterend optreden geven op het eindbal.
«
»
15:15 Power Rangers Beast Morphers
Devon wil indruk maken op zijn vader en probeert zijn nieuwe baan te combineren met zijn geheime leven als de rode Power Ranger.
«
»
15:35 Power Rangers Beast Morphers
Evox is kwaad op zijn handlangers omdat ze hebben gefaald. Devon vindt het moeilijk om Zoey en Ravi te vertrouwen.
«
»
15:55 Project Mc²
Jeugdreeks.
«
»
16:20 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
16:40 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
17:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
17:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
17:45 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
Een doodgewone jongen vindt een mysterieus amulet en wordt plots beschermer van twee werelden.
«
»
18:05 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
Een doodgewone jongen vindt een mysterieus amulet en wordt plots beschermer van twee werelden.
«
»
18:30 Moominvalley
Moomintrol wordt verliefd op een zeepaardje en zit daardoor iedere nacht op het strand om te zien of ze nog eens terugkomt. Moominmama en Moominpapa hebben het bijgelegd en zijn weer gelukkig samen.
«
»
18:50 Moominvalley
Alle achterblijvers in de Moominvallei verzamelen zich in het Moominhuis. Er arriveert een kleine gast, Toft, die altijd droomde van de vallei en de Moomins.
«
»
19:10 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»
19:25 Spirit: Samen vrij
Mevrouw Flores voelt zich buitengesloten wanneer een reizend circus Lucky nader tot haar moeder brengt dan ooit tevoren. Spirit krijgt concurrentie van een ander paard.
«
»
19:45 Spirit: Samen vrij
Lucky treedt vol trots in de voetsporen van haar moeder wanneer een jonge circusster niet kan optreden. Maar het voelt alsof haar vader mevrouw Flores belangrijker vindt.
«
»
20:05 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
20:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
20:50 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers