TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»
06:15 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:25 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:35 Taarten van Begijn
Mano wil graag een taart maken voor Jana, het meisje uit zijn klas waar hij smoorverliefd op is.
«
»
06:50 K3 Dromen
Jeugdserie.
«
»
07:00 Het Dagboek van K3
Een eerste eigen show, een derde cd en hun allereerste K3-film: de leukste momenten van het voorbije jaar worden op een rijtje gezet. Hoe hebben Marthe, Hanne en Klaasje dit allemaal ervaren?
«
»
07:10 Project Mc
Jeugdreeks.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 Thomas de Trein: Grote Avonturen in de Grote Wereld
Een bezoekje van een kleine racewagen aan Sodor inspireert Thomas de trein om de wereld te gaan ontdekken. Hij verlaat Sodor en begint aan een ambitieuze reis rond de wereld.
«
»
09:20 K3 Roller Disco
Marcel wit absoluut in de krant komen. Maar hoe lukt dat? Door een misverstand denkt K3 dat Guus hen in de steek wil laten en in de danstent van z'n vriend Franske wil gaan werken.
«
»
09:45 K3 Roller Disco
Marthe is jaloers op Hanne en Klaasje die al heel wat straffe verhalen meemaakten. Haar leven lijkt alleen uit kuisen te bestaan. Maar dan komt op een ochtend Gers Pardoel in de Roller Disco binnen.
«
»
10:05 Wakandy
Show.
«
»
10:15 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
10:40 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
11:05 VLOGLAB #Stories
Stien is niet zo blij met het optreden van Ruben. Steffi laat Cdric weten dat zij en Mats niet heel serieus zijn. De Tiny Angels en Hooked maken zich klaar voor hun eerste live optreden, maar dit verloopt voor Anneleen niet zoals verwacht...
«
»
11:30 Kattenoog
Eli en Simone zijn ervan overtuigd dat Robin in een zombie gaat veranderen. Ze doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen. Max weet niet wat hij nog kan doen om het kattenoog te vinden.
«
»
11:35 Kattenoog
Campinguitbater Jeff maakt zich nog maar eens kwaad op Daphne, Boris en Max. Hij verdenkt hen er namelijk van zijn kikkers gestolen te hebben.
«
»
11:45 Kattenoog
Eli, Robin en Simone gaan op zoek naar de zombiekat, in de hoop zo zombiemeester Sol uit te schakelen. Intussen herkent Oom Bob de heks op de foto van Daphne.
«
»
11:55 Booh!
Jeugdserie.
«
»
12:05 Booh!
Jeugdserie.
«
»
12:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:45 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar Belgi komen om met haar te trouwen.
«
»
13:15 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
13:40 K3 Dierenhotel
Wanneer het dierenhotel van Bas in gevaar komt, moeten de meisjes van K3 de handen in elkaar slaan om het te redden.
«
»
15:05 Power Rangers Beast Morphers
Coral Harbor maakt zich op om de nieuwe, schone energiebron in gebruik te nemen, maar het kwaadaardige computervirus Morph-X wil hier een stokje voor steken.
«
»
15:25 Power Rangers Beast Morphers
Shaw moet een leider kiezen voor haar vernieuwde Power Rangers-TEAM, omdat Devon, Zoey en Ravi hier ruzie over maken.
«
»
15:50 Project Mc
Jeugdreeks.
«
»
16:10 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
16:35 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
16:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
17:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
17:40 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
Een doodgewone jongen vindt een mysterieus amulet en wordt plots beschermer van twee werelden.
«
»
18:00 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
Een doodgewone jongen vindt een mysterieus amulet en wordt plots beschermer van twee werelden.
«
»
18:25 Moominvalley
De Grizza komt de koningsrobijn uit de koffer van Tofsel en Wifsel opeisen. Omdat niet duidelijk is wie de echte eigenaar is, besluit Moominpapa een rechtszaak te houden.
«
»
18:45 Moominvalley
Moominpapa voelt zich nutteloos en wil op avontuur. Moominmama stemt ermee in en het gezin maakt zich klaar om te vertrekken naar een klein eiland, ergens midden in de zee.
«
»
19:10 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat de mieren een schat hebben gevonden: suiker. Ze weigeren deze schat te delen met de andere insecten van de weide, die ook hun deel willen.
«
»
19:20 Spirit: Samen vrij
Terwijl Spirit herstelt van een blessure, helpt Lucky de uitgeschakelde Winston door in zijn winkel ijsjes te verkopen en advies te geven, met gemengde resultaten.
«
»
19:40 Spirit: Samen vrij
Lucky heeft heel veel zin in de westernrace die ze heeft gepland voor haar 13e verjaardag, totdat haar rijke opa arriveert in het stadje en zo zijn eigen ideen heeft.
«
»
20:05 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
20:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
20:45 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loc Van Impe, Bart Kall & Ann Van Elsen en Guga Bal & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers