TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 My Little Pony Les amies c'est magique !
Serie.
«
»
06:20 My Little Pony Les amies c'est magique !
Serie.
«
»
06:40 Zeppe & Zikki
Zeppe en Zikki nemen deel aan een quiz. Wie van hen kent de meeste juiste antwoorden?
«
»
06:50 Jabaloe
Moe en sheriff Jack zijn teleurgesteld wanneer iedereen, behalve zij, een uitnodiging krijgen voor het verjaardagsfeestje van Slampie.
«
»
07:05 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een lieve vrouw met een al net zo lieve dochter. Toen de vrouw stierf, hertrouwde haar man met een onaardige vrouw met twee dochters die nog erger waren.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 Sinterklaas Vlogs
Magazine.
«
»
08:00 Lilo en Stitch 2: Stitch heeft een Tic
Lilo en haar klasgenoten bereiden zich voor op een hulawedstrijd waarbij de winnaar mag optreden op het lokale May Day festival. Elke student moet een originele dans verzinnen.
«
»
09:00 Het Dagboek van K3
Marthe, Hanne en Klaasje blikken terug op hun derde K3-jaar.
«
»
09:10 K3 Roller Disco
Klaasje heeft online verschillende kleedjes gekocht. Guus vindt dat niet milieuvriendelijk, al die bestelwagens met pakjes op de baan.
«
»
09:40 Het lichaam van Coppens
Mathias en Staf maken een paar jongensdromen waar. Ze gaan onder meer op zoek naar de techniek achter de vliegende paraplu van Mary Poppins en proberen te varen in een reuzengroot bootje van papier.
«
»
10:35 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Als de piraten de Gelaarsde Kat overboord gooien om zijn watervrees te overwinnen, wordt hij in de zee herenigd met een oude liefde.
«
»
11:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Iedereen in San Lorenzo maakt zich zorgen wanneer de Gelaarsde Kat en de piraten een schat vinden en moeten vechten tegen een barbaarse papegaai met een skelettenleger.
«
»
11:20 Zeppe & Zikki
Rode tovenaar Zeppe en groene draak Zikki hebben nog één sticker nodig om hun album vol te krijgen, dus reppen ze zich naar de winkel.
«
»
11:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
11:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:45 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:00 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
13:25 Hallo K3
Wanneer Karen uitzinnig reageert op een spin in de badkamer, beslist Kristel dat ze in therapie moet om verlost te worden van haar fobie. Josje schept op over het feit dat zij echt nooit bang is.
«
»
13:55 VLOGLAB #Stories
Stien lucht haar hart bij Steffi, maar Sam komt de sfeer verpesten. Cedric leert Geoffrey kennen, die doet hem een gevaarlijk voorstel.
«
»
14:25 Lang Leve Koning Julien
Julien en Karl proberen Koto's bruiloft met de krokodillenprinses tegen te houden. Clover pakt Koto op haar eigen manier aan. Mort probeert 'Slimme Mort' terug te halen.
«
»
14:50 Lang Leve Koning Julien
Terwijl Koto een offer voorbereidt om zijn huwelijksceremonie mee te beginnen, onthullen Clover en Sage hun nieuwe wapen. Mort, Maurice en Pancho komen met versterkingen.
«
»
15:15 Sinterklaas Vlogs
Magazine.
«
»
15:20 Moominvalley
Een vulkaan in de Moominvallei staat op punt van uitbarsten, maar Snuisterik is er nog niet. Moomintrol gaat met Troela en Snif naar hem op zoek.
«
»
15:50 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk verwijt Moominpapa dat hij een slecht voorbeeld is voor Moomintrol. Moominapa besluit een eigen zaak te beginnen. Hij is hele dagen op kantoor en zijn gezin begint hem te missen.
«
»
16:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
16:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
17:00 Dawn of the Croods
Thunk blijkt een onverwacht talent te hebben waardoor hij een nieuwe baan krijgt. - Een penibele situatie dwingt Grug om Oma mee op jacht te nemen.
«
»
17:25 Dawn of the Croods
Grug wil met angst de bewoners zover krijgen dat ze de verdedigingsmaatregelen tegen de Broods accepteren. - Iep raakt gewond en is getuige van een verdachte ontmoeting.
«
»
17:45 Zeppe & Zikki
Op de fiets draagt iedereen dezelfde helm en hetzelfde fluojasje. Daar moet volgens Zikki dringend verandering in komen.
«
»
18:00 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
18:25 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
18:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
19:20 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
19:45 Brainiacs
De 12-jarige Isaac krijgt de kans om een opleiding te volgen op de School voor Genieën. Op de school wordt hij ondergedompeld in de chemie, biologie, kunst en technologie.
«
»
20:05 Brainiacs
De 12-jarige Isaac krijgt de kans om een opleiding te volgen op de School voor Genieën. Op de school wordt hij ondergedompeld in de chemie, biologie, kunst en technologie.
«
»
20:35 Draken: Race naar de rand
Heather voegt zich bij de Drakenrijders, maar de samenwerking verloopt niet vlot. Hikkert ontdekt namelijk een groot geheim over haar identiteit.
«
»
20:55 Draken: Race naar de rand
Hikkert en de Drakenrijders redden een gewonde Speed Stinger en nemen hem mee naar hun eiland. Ze zijn zich echter niet bewust van de ernstige gevolgen.
«
»
21:20 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een lieve vrouw met een al net zo lieve dochter. Toen de vrouw stierf, hertrouwde haar man met een onaardige vrouw met twee dochters die nog erger waren.
«
»
21:35 Dawn of the Croods
Iep haalt haar ouders over om haar naar een feestje voor volwassenen te laten gaan. - Grug roept professionele hulp in om de titel van Heftige Jager terug te winnen.
«
»
21:55 VTMKIDS nachtloop 2021
«
»
05:50 Jabaloe
Wie is slimmer: Twinkly of sheriff Jack? Moe is het gekibbel tussen hen beu. Ze wil voor eens en altijd dit vraagstuk oplossen en besluit 'De Jabaloe Saloon Quiz' te organiseren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers