TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 My Little Pony - Friendship is Magic
De pony's realiseren zich dat ze een manier moeten zoeken om de boodschap van vriendschap wijd te verspreiden. Gelukkig weet Twilight precies hoe ze dat kunnen doen: een School van Vriendschap openen.
«
»
06:35 Spirit: Samen Vrij
Een merrie uit Spirits kudde gaat bevallen. Lucky schrijft Pru en Abigail in bij de Prescott-charmeschool om ze klaar te stomen voor het gala van de gouverneur.
«
»
06:55 Spirit: Samen Vrij
De meiden gaan op een riskante missie om een onterecht opgepakte Tuckapaw-tiener te bevrijden uit een hardrijdende trein en hem weer te verenigen met zijn trouwe paard.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
08:00 De dolle tweeling, deel 2
De tweelingzusjes Hanni en Nanni keren na de vakantie terug naar hun geliefde meisjesinternaat. Ze maken kennis met de nieuwe leerlingen, onder wie een echte prinses.
«
»
09:20 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
10:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De gelaarsde kat zet zijn trots opzij en vraagt zijn mentor El Guante Blanco om hulp. Maar die heeft het druk met een verrassende nieuwe protegee op te leiden.
«
»
10:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en zijn vrienden gaan op zoek naar de Golem om hen te helpen met hun missie. De dappere kat kan zijn team er niet van overtuigen dat hij de sterkste is.
«
»
10:45 Lang Leve Koning Julien
Terwijl zijn ouders klaarstaan voor vertrek, dwingt Julien hen te komen kijken naar zijn dansoptreden.
«
»
11:10 Lang Leve Koning Julien
Wanneer Juliens ouders de sociaal gestoorde Brodney adopteren als zijn broer, doet Julien zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat Brodney zich koninklijk voelt.
«
»
11:30 Hallo K3
Marcel is verliefd op Wendy van de zwemclub. Josje is heel triest omdat ze per ongeluk een lief bijtje gedood heeft.
«
»
12:00 Hallo K3
Josje wil graag meedoen aan een expeditie op een eiland. Maar dan moet ze eerst door de selectieproeven geraken. Josje besluit zich alvast grondig voor te bereiden in het flatgebouw.
«
»
12:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:45 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:10 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
13:30 Lenderd
Magazine.
«
»
13:40 Beestig
De kijker maakt vandaag onder meer kennis met de katten van Stijn en Nuria van 'Blind Getrouwd'. Dierenarst Joshua gaat mee op patrouille met politiehond Sniper.
«
»
14:10 Platvoet en Zijn Vriendjes 6 - Het Geheim van de Dinorots
Helemaal aan het einde van de Groene Vallei staat de geheimzinnige Dinosaurus rots. Als de driehoorn tweelingzusjes Dinah en Dana van huis weglopen om de rots te zoeken staan komt Platvoet in actie.
«
»
15:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:45 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat is jaloers wanneer hij plaats moet maken voor Goedswaerdt in zijn leger.
«
»
16:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Nu het team eindelijk compleet is, beseft de gelaarsde kat dat hij niet weet hoe hij hen moet leiden in de strijd om Uli te redden. Een dappere strijder stapt naar voren.
«
»
16:30 Lang Leve Koning Julien
Julien raakt in paniek wanneer zijn ouders zeggen dat ze altijd zullen blijven. Zijn plan om hen bang te maken mislukt wanneer Karl hiermee te ver gaat.
«
»
16:55 Lang Leve Koning Julien
Julien wedt dat hij het team van oom koning Julien kan verslaan en zijn inzet is het hele koninkrijk. Klein probleempje: de beste atleet van Julien is er niet bij.
«
»
17:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
17:40 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
18:00 Team Dronix
Serie.
«
»
18:25 Team Dronix
Serie.
«
»
18:45 Dawn of the Croods
De competitieve Eep is gek op wedstrijdjes, dus wil ze koste wat het kost samen met haar nieuwe vriend Lerk de beste zijn bij een jachtexamen op school.
«
»
19:05 Dawn of the Croods
Als Eep en Thunk het eerste uitdaagspel ter wereld spelen, wordt Thunk geconfronteerd met zijn grootste angst. Grug gaat intussen een gevecht aan met de maan.
«
»
19:30 Draken: Race naar de rand
Een onverwachte bondgenoot laat Hikkie zien hoe het gedrag van Schroeistaarten kan helpen om de Vliegers te verslaan. Een overmoedige Krogan maakt een strategische fout.
«
»
19:50 Draken: Race naar de rand
Stormvlieg vecht tegen twee giftige Serpentvleugels om Garff te beschermen. Astrid moet haar leven wagen om een ingrediënt voor het antigif te bemachtigen.
«
»
20:10 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een meisje dat aan de rand van een groot bos woonde. Omdat ze altijd rood droeg, noemt iedereen haar Roodkapje.
«
»
20:20 TV krant VTMKIDS
«
»
05:40 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:50 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers