TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 My Little Pony - Friendship is Magic
Animatiereeks.
«
»
06:30 Spirit: Samen Vrij
Wanneer het kerstfeest in gevaar komt door een sneeuwstorm, bedenken Lucky en haar vrienden een plan om cadeautjes te geven als 'elfen van de Kerstman'.
«
»
06:55 Spirit: Samen Vrij
Lucky en Maricela werken samen als een trein met medicijnen een ongeluk krijgt tijdens een sneeuwstorm. Zij zijn de enigen die kunnen helpen.
«
»
07:15 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen.
«
»
08:00 De Vijf en de Piratenschat
De Vijf vinden een geheimzinnig medaillon in een baai die projectontwikkelaars willen dichtgooien om er een hotel te bouwen. Ze gaan op avontuur door de jungle om een piratenschat te vinden.
«
»
09:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
10:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
10:30 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
10:55 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
11:15 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
11:40 Hallo K3
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen als Karen en Kristel dit ontdekken.
«
»
12:05 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal.
«
»
12:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:45 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:25 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
13:45 Lenderd
Magazine.
«
»
13:55 Beestig
Dierenarts Joshua gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
«
»
14:20 Platvoet en Zijn Vriendjes 5 - Het Mysterieuze Eiland
Achter de Groene Vallei ligt een schitterend maar mysterieus eiland. Op deze buitengewone plaats ontdekken Platvoet, Cera, Bekkie, Fladder en Punt oude en nieuwe vriendjes.
«
»
15:30 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:40 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
16:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
16:40 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
17:05 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
17:25 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
17:50 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
18:15 Team Dronix
Serie.
«
»
18:35 Team Dronix
Serie.
«
»
19:00 Dawn of the Croods
Nadat Thunk een opvoering buikspreken heeft gedaan is de vallei in de war. Eep mag niet meer daten en probeert dan maar twee buffalo's te koppelen.
«
»
19:20 Dawn of the Croods
Eep wordt bewaker bij de drinkplaats, wat lang niet zo leuk is als ze dacht. Oma overtuigt iedereen ervan dat ze het weer kan bepalen.
«
»
19:45 Draken: Race naar de rand
Wanneer Snotvlerk door een stam van gevleugelde vrouwen uit een storm wordt gered, denkt hij dat hij in Walhalla is, tot hij erachter komt dat hij op het menu staat.
«
»
20:05 Draken: Race naar de rand
De tweeling luistert niet naar Hikkie en volgt een oude Eruptodon naar haar laatste rustplaats, Vanaheim, en ontdekt waarom daar nog nooit mensen zijn geweest.
«
»
20:25 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een arme houthakker die met zijn vrouw en twee kinderen, Hans en Grietje, aan de rand van een groot bos woonde.
«
»
20:35 TV krant VTMKIDS
«
»
05:40 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:50 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers