TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:40 Geen uitzending
«
»
16:45 Dennis
De biologische klok van Nadine slaat in overdrive en haar rusteloosheid ook. De paragnost moet haar nu meteen vertellen of zij en Frederik samen kinderen zullen krijgen en op welke termijn.
«
»
17:15 Nonkel Jef
Keuterboer Jef Melkenbeek is helemaal niet rouwig om de dood van zijn vrouw. Odette is het stadsleven beu en ze wil zich nuttig maken op de boerderij van haar oom.
«
»
17:45 Nonkel Jef
Odette probeert de boerenstiel te leren. Alles gebeurt in het grootste geheim. Nonkel Jef denkt immers dat ze teruggekeerd is naar de stad.
«
»
18:15 Nonkel Jef
Nonkel Jef kan het niet verdragen dat Odette de dagelijkse gang van zaken verstoort en eist dat ze zijn huis verlaat. Hij gaat zelfs klacht indienen bij de champetter.
«
»
18:45 Nonkel Jef
Nonkel Jef is razend omdat Odette er nog altijd is. Dat is nog niet alles: ze heeft Magda en Louis uitgenodigd om te komen eten. Toch slaagt ze er na een tijdje in zijn vertrouwen te winnen.
«
»
19:15 Nonkel Jef
Odette mag van Nonkel Jef voorlopig op de boerderij blijven wonen en ze besluit met Izzi haar spulletjes te verhuizen. Nonkel Jef krijgt van zijn vriend Eduard les in het wijnproeven.
«
»
19:50 Keeping Up Appearances
Nu Richard met pensioen is, heeft hij niet langer de mogelijkheid om aan Hyacinth's aandacht te ontsnappen. Bovendien is ze boordevol ideen wat Richards toekomst betreft.
«
»
20:25 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft Richards eerste pensioendagen al helemaal gepland. Haar plannen worden gedwarsboomd door zus Daisy en Onslow die Hyacinths hulp inroepen om Rose weer op het rechte pad te krijgen.
«
»
20:55 Keeping Up Appearances
Hyacinth mag het buitenverblijf van haar zus voor het weekend lenen. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om een select aantal gasten uit te nodigen.
«
»
21:30 Keeping Up Appearances
Als Hyacinth verneemt dat Delia Wheelright een maand naar de Caraben trekt, staat haar besluit vast: ze moet en zal een mooiere en vooral duurdere reis naar het buitenland boeken.
«
»
22:05 Keeping Up Appearances
Hyacinth vindt dat Richard een hobby moet uitoefenen. Richard droomt van een zeilreis rond de wereld, liefst zonder zijn dierbare echtgenote.
«
»
22:40 De Pfaffs
Debby en Nicolas kunnen hun lang bewaarde geheim onthullen: Debby is weer zwanger! De champagne knalt als vanouds en zelfs Bompa wordt uit bed gehaald om te kunnen delen in de feestvreugde.
«
»
23:25 NYPD Blue
Zoals afgesproken staan Martinez en Fancy tegenover elkaar in de boksring. Het wordt een bizarre, harde strijd waarin Martinez een nieuw facet van de persoonlijkheid van zijn baas ontdekt.
«
»
00:20 Zeg 'ns Aaa
Koos heeft een nieuwe televisie gekocht, zeer tegen de zin van Mien. Hans rijdt de Alternatieve Elfstedentocht. Op televisie wordt een samenvatting uitgezonden.
«
»
00:50 Zeg 'ns Aaa
Hans, Gert Jan en Koos gaan vissen.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers