TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
11:20 The Bold Type
Kat krijgt af te rekenen met discriminatie en heeft het hier moeilijk mee. Jane en Jacqueline zetten hun onderzoek naar Pamela Dolan voort.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:45 A Royal Christmas Ball
Koning Charles spoort zijn jeugdliefde Allison op om haar mee te vragen naar het koninklijke kerstfeest. Hij ontdekt dat ze moeder is van de 17-jarige Lily, die wel eens zijn dochter zou kunnen zijn.
«
»
16:20 Bless This Mess
Rio wil de perfecte boerderijbruiloft organiseren voor haar beste vriendin Sierra, maar niet alles verloopt volgens plan waardoor ook hun vriendschap in het gedrang komt.
«
»
16:45 Bless This Mess
Op haar trouwdag doet Sierra een bekentenis. Mike en Rudy willen munt slaan uit de New Yorkers die naar de bruiloft komen.
«
»
17:15 Bless This Mess
Jacob denkt na over zijn toekomst en wat hij wil aanvangen met zijn leven. Kay geeft rijles aan Rio, maar is teleurgesteld wanneer ze verneemt dat ze niet de enige is die haar hiermee helpt.
«
»
17:40 Parks and Recreation
Het vrijgezellenfeestje van Leslie valt in het water wanneer Jamm een belofte niet nakomt. Chris organiseert ondertussen een onvergetelijke vrijgezellenavond voor Ben.
«
»
18:10 Parks and Recreation
Leslie en April gaan vrijwillig aan de slag als vuilnisvrouwen om seksisme bij het stadsbestuur aan te kaarten. Ron babysit op de dochters van Diane, maar dat gaat niet van een leien dakje.
«
»
18:45 Once Upon a Christmas Miracle
Heather Krueger verneemt vlak voor de kerstdagen dat ze dringend een levertransplantatie nodig heeft. Een donor vinden blijkt echter moeilijker dan gedacht.
«
»
20:35 Annie
Zakenman Will Stacks adopteert op aanraden van zijn assistente en zijn campagneadviseur het weesmeisje Annie. Hiermee hoopt hij stemmen te winnen tijdens de burgemeesterverkiezingen van New York.
«
»
22:50 The Family Stone
Meredith Morton is een wat houterige en onzekere zakenvrouw uit Manhattan. Tijdens de kerstperiode zal ze voor het eerst de familie van haar vriend Everett ontmoeten.
«
»
00:45 Bridge and Tunnel
Jimmy gaat naarstig op zoek naar het perfecte verjaarsdagscadeau voor Jill. Een gebeurtenis in haar professionele leven dreigt echter een schaduw te werpen over haar verjaardag.
«
»
01:20 Bridge and Tunnel
Terwijl Jimmy de dagen voor zijn vertrek aftelt, stelt Jill een romantisch weekje weg voor. Pags krijgt nieuws over de rechtenstudie.
«
»
01:50 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers