TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
06:05 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
06:50 Het perfecte feestmenu
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
07:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
08:00 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:30 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:35 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
09:00 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
09:30 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
09:55 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
10:05 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
11:00 Het weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
11:40 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
12:20 Pasta & risotto
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
12:40 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
13:05 Soep!
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
13:25 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
13:35 De dagschotel
Dominique Persoone - Kabeljauwhaasje in panade van tuinkruiden
«
»
13:50 Het feestmenu van ...
De Njam!-chefs stellen stellen hun kerst-menu samen!
«
»
14:45 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
15:40 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
16:00 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
16:45 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en Jos Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
17:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideen en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
18:45 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
19:40 De dagschotel
Dagny Rs smundsdttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
19:55 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
20:40 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
21:15 The art of making cocktails
Cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Mint Thunderbolt, Marlene Dietrich en Stinger.
«
»
21:25 Het perfecte feestmenu
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gle. En Johan heeft niet n, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
22:00 De chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de 2 anderen met bomboloni op de dijk.
«
»
22:45 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
22:50 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
23:15 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
00:00 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan n dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
00:55 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
01:45 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
01:50 Bal National
In het perfecte vogelnestje zit een ei verstopt met een smeuge vloeibare dooier. Bij deze klassieke gevulde gehaktbal hoort uiteraard een gladde tomatensaus. Simpelweg lekker met wat pasta erbij.
«
»
02:30 Bal National
Wim bakt ovenverse tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. En keer gaat hij helemaal barbecue style. Het tweede broodje belegt Wim met witte worstballetjes.
«
»
03:05 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
03:35 Het perfecte feestmenu
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gle. En Johan heeft niet n, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
04:00 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. En terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze 2 macho's de omgeving op de scooter.
«
»
04:35 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
05:15 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan n dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten n elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook hl wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op En.

Dossiers