
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Comfort Food |
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
06:05 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
06:50 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
07:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
08:00 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:35 | Tot op het Bot: Het Rund |
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
09:00 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
09:30 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
09:55 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
10:05 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
11:00 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
11:40 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
12:20 | Pasta & risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
12:40 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
13:05 | Soep! |
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
13:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
13:35 | De dagschotel |
Dominique Persoone - Kabeljauwhaasje in panade van tuinkruiden
«
»
13:50 | Het feestmenu van ... |
De Njam!-chefs stellen stellen hun kerst-menu samen!
«
»
14:45 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
15:40 | Comfort Food |
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
16:00 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
17:55 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
18:45 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
19:40 | De dagschotel |
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
19:55 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
20:40 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
21:15 | The art of making cocktails |
Cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Mint Thunderbolt, Marlene Dietrich en Stinger.
«
»
21:25 | Het perfecte feestmenu |
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gêlée. En Johan heeft niet één, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
22:00 | De chalet aan zee |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de 2 anderen met bomboloni op de dijk.
«
»
22:45 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
22:50 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
23:15 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
00:00 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
00:55 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
01:45 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
01:50 | Bal National |
In het perfecte vogelnestje zit een ei verstopt met een smeuïge vloeibare dooier. Bij deze klassieke gevulde gehaktbal hoort uiteraard een gladde tomatensaus. Simpelweg lekker met wat pasta erbij.
«
»
02:30 | Bal National |
Wim bakt ovenverse tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Eén keer gaat hij helemaal barbecue style. Het tweede broodje belegt Wim met witte worstballetjes.
«
»
03:05 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
03:35 | Het perfecte feestmenu |
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gêlée. En Johan heeft niet één, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
04:00 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. En terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze 2 macho's de omgeving op de scooter.
«
»
04:35 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
05:15 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»