TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Meet Joe Black
Mediamagnaat Bill Parrish wordt binnenkort 65. Op een ochtend wordt hij bezocht door de Dood, in de gedaante van Joe Black. Joe zou Bill meenemen naar het hiernamaals, tot hij Bills dochter ontmoet.
«
»
14:25 The Graham Norton Show
In dit eerste deel van de seizoenscompilatie blikt Graham terug op zijn gesprekken met o.a. George Clooney, Gal Gadot, Tom Hanks, Jessica Chastain, Hugh Grant, Dolly Parton en Samuel L Jackson.
«
»
15:30 Top Gear
Freddie , Chris en Paddy reizen naar Ethiopië, waar ze auto's uittesten in de zengende hitte. Terug op het circuit kruipt Chris achter het stuur van een Ferrari 488 Pista en McLaren 600 LT.
«
»
16:40 Brooklyn Nine-Nine
De FBI neemt een belangrijke zaak over, maar Jake is niet van plan zich zomaar aan de kant te laten schuiven. Amy en Rosa onderhandelen met O'Sullivan en de politievakbond.
«
»
17:05 Brooklyn Nine-Nine
Terry en Jake vergezellen Charles tijdens een bezoek aan de familieboerderij voor de begrafenis van een nonkel. De agent in Jake zorgt echter voor oproer. Amy en Rosa helpen Holt uit de nood.
«
»
17:40 Police Interceptors
Katie Eustace achtervolgt enkele criminelen die levensgevaarlijke toeren uithalen om de politie van zich af te schudden.
«
»
18:40 Police Interceptors
Een man, die geen onbekende blijkt te zijn bij de politie, probeert hen op gevaarlijke wijze van zich af te schudden met zijn huurwagen.
«
»
19:35 Police Interceptors
Jen Ellse en haar hond Quantum worden opgeroepen om enkele voorvluchtigen op te sporen. Quantum wijst de agenten al gauw in de juiste richting.
«
»
20:35 Hancock
John Hancock beschikt over speciale krachten en was ooit een superheld. Nu is hij een aan lagerwal geraakte dronkaard. Op een dag redt Hancock het leven van pr-directeur Ray Embrey.
«
»
22:20 Safe House
Tien jaar nadat hij naar de vijand is overgelopen, geeft de afvallige CIA-agent Tobin Frost zich aan op het Amerikaanse consulaat. Hij wordt er meteen gearresteerd en ondergebracht in een safehouse.
«
»
00:25 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers