TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Geen Uitzending
«
»
06:40 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»
06:50 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 5 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:15 K3 Roller Disco
K3 ontvangt een brief waarin staat dat één van hen naar het Gala van de Roller Disco's mag. Omdat ze alledrie willen gaan, laten ze de klanten stemmen.
«
»
07:40 VLOGLAB #Stories
De buren proberen Stien te koppelen aan Edward. Chakir gaat op date met Vivi, maar die blijkt niet te zijn wie hij dacht.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Wanneer Hettie een man ontmoet die beweert dat hij Oswald heeft gezien, loopt ze in de val. De drakenrijders moeten een hoge en onverwachte prijs betalen om haar vrij te krijgen.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer Ravi ziet dat een jongen wordt gepest, besluit hij hem te trainen in zelfverdediging en leert hij uiteindelijk zelf een belangrijke les.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Gerda vraagt Odette om mee te zingen in het vrouwenkoor. Louis heeft een ongeval op het werk.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Bash probeert indruk te maken op een oude vlam door haar zoon te vertegenwoordigen wanneer diens studiebeurs in het gedrang dreigt te komen door zijn werk als journalist.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:15 De Rodenburgs
Wanneer Olivier verneemt dat hij een dochter heeft, stort zijn wereld in. Hij beseft eindelijk hoe erg hij mensen heeft gekwetst in zijn egoïsme en dat zijn fouten nooit meer goed te maken zijn.
«
»
15:20 Last Man Standing
Vanessa huurt een klusjesman in die wel heel erg op Mike lijkt. Kyle en Ryan doen hun best om hun favoriete stripboekenschrijver te verdedigen tegenover Mandy en Kristen.
«
»
15:55 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:15 The Voice van Vlaanderen
Johan, Rosann, Wesley, Néhémie, Evert, Yente en Louise staan in de halve finale. Ze brengen 2 verschillende nummers: één solo-optreden en één groepsduet met hun coach.
«
»
18:20 Loïc tussen 2 vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 K3, één jaar later
Een laatste unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia tijdens hun eerste jaar samen als K3.
«
»
21:05 De zonen van Van As
De firma Van As dreigt naast een groot contract van de gemeente te pakken. De deal zou naar hun grote concurrent Daan Renders gaan, maar daar laat Van As het niet bij zitten.
«
»
21:45 40-45
Antwerpen, net na WO I. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze worden de beste vrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit.
«
»
00:25 Two Night Stand
Na een onenightstand worden Alec en Megan, die volslagen vreemden van elkaar zijn, samen wakker in Manhattan, dat door een hevige sneeuwstorm volledig is ingesneeuwd.
«
»
02:10 Private Practice
Amelia dreigt weer aan de drugs te gaan. Sheldon en Violet helpen een familie die het moeilijk heeft met de seksuele geaardheid van de vader.
«
»
03:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers