TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
08:01 Vroege Vogels
De Kop van Schouwen: een van de zeldzame uitgestrekte duingebieden in Zeeland waar je je echt op een eiland waant. Hier krijgt het zand vrij baan waardoor de stranden eindeloos lijken.
«
»
08:47 Krabbé zoekt Kahlo
Frida voelt zich verloren in Detroit. Als ze opnieuw zwanger raakt, raakt ze in paniek en slaat haar droom om in een nachtmerrie. Ze krijgt een miskraam en Frida en Diego groeien verder uit elkaar.
«
»
09:34 Brommer op zee
Bregje Hofstede vertelt over 'December', over een student die uit het niets terechtkomt in een commune waar seks een grote rol speelt.
«
»
10:22 Podium Klassiek
'Podium klassiek' overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici.
«
»
11:31 Free Spirits
Verpleegster en stand-upcomedian Khadija Sabriye (Nederland) mag als islamitische vrouw niet over seks praten, maar ze doet dat juist heel graag, om haar gevoel van eigenwaarde te bewaren.
«
»
12:02 De publieke tribune
Is meer geld de oplossing voor de problemen in de GGZ? Volgens professionals en ervaringsdeskundigen is er een andere blik op geestelijke gezondheidszorg nodig.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:14 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:50 Nu te Zien!
Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts neemt in Museum Kranenburgh in Bergen het oeuvre van Jeroen Henneman onder de loep.
«
»
14:04 MAX Maakt Mogelijk
Albanië is één van de weinige landen ter wereld waar meer Albanezen buiten het land wonen dan in het land. In 2021 daalde het aantal inwoners van 3,3 miljoen naar 2,79 miljoen.
«
»
14:33 Alles is famiri
Amber Kortzorg kijkt in de spiegel van de kapper in Paramaribo en ziet een witte vrouw met een 'zwart' kapsel. Ze heeft nooit echt geweten hoe het voelt om Surinaams te zijn.
«
»
15:19 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
15:31 Fryslân DOK
De 20-jarige Gaiske Meinsma gaat op zoek naar de verhalen en betekenis van haar beppe Gais, naar wie ze genoemd is. Gais is de hoofdpersoon in het boek 'Hoe God verdween uit Jorwerd' van Geert Mak.
«
»
16:05 Kruispunt
Het jaar 2022 was zonder twijfel dat van Tim Hofman. Met zijn onlineprogramma BOOS over de misstanden bij 'The Voice' zette hij seksueel overschrijdend gedrag op de kaart.
«
»
16:31 Een goed gesprek over de Bijbel
De schepping ziet er in den beginne nog zo mooi uit. Heel anders dan nu, met alle zorgen over klimaatverandering. Hoe moet dat verder?
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:11 Petrus in het land
We zijn te gast in het Overijsselse Hardenberg. In de Lambertuskerk heet dominee Wim van der Wel ons welkom en spreekt over de betekenis van noaberschap, zorgen voor je naaste.
«
»
17:33 MAX Maakt Mogelijk
Mila Romijn zet zich al dertig jaar in voor de bewoners in de Zuiderzeewijk in Lelystad. Dit doet ze met haar winkeltje, een soepproject, een winterwonderbruch en nog veel meer activiteiten.
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:19 EenVandaag
Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:52 Nederland zingt
Het is echt bijna kerst. We mogen geloven dat God machtig is, en ons daaraan vasthouden. De liederen gaan daarover. Daarnaast het bijzondere verhaal van Urker Luut.
«
»
19:18 EO Metterdaad
In Zuid-Soedan wonen Adut, haar man Anjar en hun zes kinderen. Ze hebben nog nooit kerst kunnen vieren door gebrek aan geld of eten voor een fatsoenlijke kerstmaaltijd.
«
»
19:29 De verandering
Een terugblik op het verhaal van Els van Weijen. Nog niet zo heel lang geleden was ze een vrouw met een flink eetprobleem. Na een lange weg leert Els Jezus kennen en overwint ze haar eetprobleem.
«
»
19:51 Vroege Vogels
Roeken in de oude stadsbomen en een slechtvalk op de hoge kerktoren: we zijn in Zutphen, één van de oudste steden van Nederland.
«
»
20:40 Sterren op het doek
Tien jaar geleden, op haar 35ste, werd Annechien Steenhuizen het nieuwe vaste gezicht van het NOS-achtuurjournaal. We ontvangen haar in de Domkerk in Utrecht, waar zij in de buurt opgroeide.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Ondertussen aan de Hofvijver
De renovatie van het Binnenhof staat op het punt te beginnen. Sigrid Kaag, Gerrit Zalm en Thom de Graaf vertellen over hun herinneringen. Architect Janneke Bierman deelt haar plannen.
«
»
23:00 Karen Pirie
Forensisch bewijsmateriaal leidt tot een aanhouding en Karen ondervraagt de verdachte. Ze heeft echter maar 24 uur de tijd om een zaak op te bouwen. Het wordt dus een race tegen de klok.
«
»
00:30 De Nachtzoen
Een zelfportret aan de hand van alle mensen die je kent. Een briljant idee dat schrijver Lisa Huissoon werkelijkheid liet worden.
«
»
00:44 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:22 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers