TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:05 Geen uitzending
«
»
16:05 SOS Piet
Binnenkort trouwt Sara met een Fransman, maar ze kan niet eens brandade de morue maken. - François heeft de bewoners van het rusthuis beloofd dat hij lacquemants zal maken, zo lekker als op de kermis.
«
»
16:35 SOS Piet
An heeft groene aspergesoep gemaakt, maar de nasmaak is niet zoals het hoort. - De papas arrugadas con mojo rojo - een aardappelgerecht uit Tenerife - van Kris. - Els wil verse sojaslagroom maken.
«
»
17:05 SOS Piet
Bernadettes flan met krab heeft de textuur van een baksteen. - Ook Carolines gnocci's met ricotta zijn allesbehalve luchtig. - Bij Kaat gaat Piet aan de slag om de perfecte mellowcakes te maken.
«
»
17:40 SOS Piet
Anneke probeerde zelf boerenpaté te maken, maar die valt helemaal uit elkaar. - Olivier wil een pittige Thaise rode curry met vis serveren. - Miranda's cannelloni wil maar niet lukken.
«
»
18:10 SOS Piet
Wies wil soep maken van haar kastanjes. - Margot wil gevulde duif bereiden, maar daarvoor moet het gevogelte eerst ontbeend worden. - Sofie haar platte kaastaart is te plat.
«
»
18:45 Super 50
Niet enkel internationale topbands betreden het podium, maar ook Belgische toppers zoals The Scabs en De Kreuners.
«
»
19:50 Ons geluk
Na de begrafenis van Liesje is René vast van plan om Floren aan te klagen. Hij krijgt weinig hulp van Priestman, die niet tegen zijn collega wil getuigen.
«
»
21:05 Ons geluk
Rottiers is nog steeds niet teruggekeerd uit Engeland. Zowel Irma als Denise staan voor een raadsel. Paul Hillegeers maakt gebruik van de afwezigheid van zijn rivaal om Denise voor zich te winnen.
«
»
22:15 Gilliams & De Bie
Misdaadserie.
«
»
23:25 De Pfaffs
Debby is ervan overtuigd: vandaag gaat het gebeuren. Zij en Nicolas vertrekken dan ook naar het ziekenhuis. Heel de familie wacht vol spanning op de gang.
«
»
00:10 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:45 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers