TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:48 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:14 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:20 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:35 Jojo & Ouma
Ouma leert Jojo een traditionele dans van Saint Lucia.
«
»
06:46 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:51 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:56 Hoelahoep
Opgewonden stormt Hoela naar Hoep. Hoep, Hoep, Hoep er is kermis! Daar willen Hoela en Hoep natuurlijk wel naar toe. Hoela pakt haar spaarpot, hij klinkt heel vol.
«
»
07:13 Love Monster
Impulsief Hondje wil als eerste ooit alle snoepjes bij alle huizen ophalen, maar hij vergeet daarbij dat er ook anderen zijn.
«
»
07:20 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
07:22 Kiri & Lou
Lou slaapt zo diep dat hij in de problemen komt. Hoe redt hij zich hier uit?
«
»
07:27 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:39 Masha's Songs
Masha zingt liedjes over verschillende landen, waarbij de melodie bekend klinkt, maar de tekst origineel en grappig is, zoals Masha zelf.
«
»
07:46 Stop !
Papa en mama gaan een avondje uit. Maja, Stella en Miriam hebben het rijk alleen.
«
»
07:53 Het herriehofje
Asha vraagt zich af of ze verliefd is op Matteo. Maar wat is verliefd zijn eigenlijk? Asha vraagt haar grote zus Ayana om advies. Ook de oma van Hiba heeft veel over het onderwerp te vertellen.
«
»
08:04 Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:12 Trex
Simon en Trex willen een hamburger gaan halen bij de snackkar van Big Jack, maar dat gaat niet zo makkelijk als ze gedacht hadden.
«
»
08:18 Studio Snugger
Onderwerpen: Astronaut, Spaarvarken, Boomliefdesbrief, Geurverf, Kameropwarmers en Hoogtevrees.
«
»
08:34 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
08:55 De Proefkeuken
Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?
«
»
09:21 De regels van Floor
Kees maakt het uit met Lola, maar ze besluiten vrienden te blijven. Als Kees thuiskomt met Fleur, blijkt Lola door Floor uitgenodigd te zijn. Kees is ziedend en geeft Floor een koekje van eigen deeg.
«
»
09:32 Koken met konijnen
Diederik en Ayrton gaan langs bij zangeres Froukje en haar lievelingskip Hennie. Terwijl de Matti-macarons in de oven staan, schrijft Froukje het lied 'Liefde is voor iedereen', een ode aan de liefde.
«
»
09:49 Freeks wilde wereld
In Brazili zijn de boerderijen anders dan bij ons. Bij deze 'fazenda's' horen enorme stukken land, waar je de koeien te paard moet gaan zoeken. Freek Vonk gaat mee met de Braziliaanse cowboys.
«
»
10:00 Blijf
De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk.
«
»
11:17 Fake it till you make it
Sosha leert hoe je het beste kunt nep huilen, wat k heel handig is als je een keer je zin wilt krijgen.
«
»
11:28 Crazy Kitchen
Tiktokkers Quinn en Aaron Bezemer nemen het op tegen Gioia Parijs en Matheu Hinzen.
«
»
11:54 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is dieren. De bakduo's maken beestachtige meesterwerken: marsepein-diertjes en zes dieren-eclairs.
«
»
12:31 Zenith marathon
Wat als je erachter komt dat je ouders robots zijn? Dat gebeurt Fay (14) en Boris (10): hun ouders hebben zichzelf laten vervangen door robots. Robots die precies op hun ouders lijken.
«
»
12:32 Zenith
Boris en Fay kunnen de robots vanalles laten doen. De robotversie van Claudia maakt het huiswerk van Fays klasgenoten en Boris drijft een handeltje.
«
»
12:54 Zenith
Fay geeft een groot huisfeest, dat volledig uit de hand loopt. Boris en Fay komen erachter dat ze niet zonder hun ouders kunnen.
«
»
13:17 Zenith
De familie Hoogland probeert in te breken bij Zenith om een einde te maken aan de chaos, maar dan komen ze oog in oog te staan met de robots. Deze keer zijn het er meer dan twee.
«
»
13:38 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. En van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
13:54 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. En van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
14:11 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. En van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
14:27 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. En van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
14:44 Brugklas
Dit seizoen worden Gijs, Tirza, Romy, Hailey, Nouri en Meike gevolgd.
«
»
15:35 Kidnep
Bo, enig kind van rijke ouders, wordt ontvoerd. Zijn beschermde en rijke wereldje komt op z?n kop te staan. Tussen Bo en zijn ontvoerder Fred ontstaat tegen beider verwachtingen in een band.
«
»
16:58 Freeks Jungle School
Freek geeft les over lederschildpadden en laat de kleinste, schattige soort zien en ook de grootste.
«
»
17:09 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:29 Topdoks
Rachel boort en schroeft zo goed als ze kan in een ruggengraat. Elbert helpt mee op een ziekenhuisschip in aanbouw. Hoe behandel je een gemene diepe snijwond? Dat zie je in Eerste Hulp bij Tikdoks!
«
»
17:50 Brainstorm
Huilen van verdriet of huilen van pijn, hoe weet je brein welke tranen er nodig zijn? Kan je met je hersenen je pijngrens verleggen? En leidt samenwerken tot betere prestaties?
«
»
18:12 Zenith II
Zo (14) verhuist met haar ouders en broertje naar het vredige Berg en Bos. De eigenzinnige uitvinder Max vertelt over het duistere verleden van haar nieuwe woonplek.
«
»
18:38 Vlogmania
De familie Kick bezoekt een dansvoorstelling, waarbij vader Michael alles doet voor de beste vlogbeelden. Jaylinn heeft spoken in huis en het lukt haar om dit te bewijzen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Koplopers x Joeke
Joeke Rovers (9) vliegt nu al door Europa voor haar modellenwerk. Ondertussen gaat ze ook gewoon naar school in Puttershoek en speelt ze graag met haar vriendinnetjes, broertjes en zusje.
«
»
19:42 3 op Reis
Dzifa zet haar reis door Ghana voort. Ze bezoekt Krobogemeenschap, waar meisjes bijzondere rituelen moeten ondergaan. Jennifer beklimt de hoogste berg van Groot-Brittanni: de Ben Nevis.
«
»
20:16 Sihame
Sihame probeert uit handen te blijven van Anouar en de jongens. Chupa vreest voor zijn leven, maar Anouar is overtuigd dat ze hem nooit gaan krijgen. Scorsese speelt info door over Sihame als killer.
«
»
20:51 Ik ga stuk!
Cabaretier Arjan Ederveen ontregelt de kandidaten flink vlak voor de halve finale. MC Howard Komproe geeft improvisatielessen. De kandidaten treden op in de halve finale voor publiek en de vakjury.
«
»
21:52 Pak de Macht
Hoe machtig is Mark Rutte, de langstzittende premier van Nederland? We vroegen het hem zelf. Zijn antwoord luidde als volgt: 'Nee, ik ben geen machtig man.' Is dat waar? En is het erg?
«
»
22:42 Sekskliniek
Jeromy komt langs voor een soa-test. Bent zoekt een alternatief voor de pil. Marvin komt langs voor een soa-test. Esme wil weten hoe ze haar grenzen aangeeft. Coco heeft interesse in een trio.
«
»
23:26 Geluk bij een ongeluk
Terwijl berger Peter een gestrande Porsche oplaadt, vraagt een bejaarde dame hem om hulp bij het oversteken. Berger Remke rukt uit voor een kop-staartbotsing in Delft.
«
»
00:15 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 8: Fortuna Sittard - FC Volendam, NEC - Feyenoord, Excelsior - FC Utrecht, RKC - Sparta en FC Emmen - sc Heerenveen.
«
»
01:04 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
02:02 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:30 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 8: Fortuna Sittard - FC Volendam, NEC - Feyenoord, Excelsior - FC Utrecht, RKC - Sparta en FC Emmen - sc Heerenveen.
«
»
03:31 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 8: Fortuna Sittard - FC Volendam, NEC - Feyenoord, Excelsior - FC Utrecht, RKC - Sparta en FC Emmen - sc Heerenveen.
«
»
04:26 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:35 Tom
Tom heeft maar n wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten.
«
»
05:40 Olly the Little White Van
Stan doet mee aan een golfwedstrijd. Zijn tegenstander is Ronald Grump. Alle golfkarretjes zijn bezet, maar Olly gaat Stan helpen.
«
»
05:45 Sarah and Duck
De plant van Kever hangt slap, dus Sarah wil hem water geven. Maar dan ziet ze dat de plant niet genoeg water krijgt doordat de hele pot vol zit met knopen. Het is de verzameling van Kever.
«
»
05:52 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers