TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:45 Geen uitzending
«
»
07:20 Project Runway All Stars
Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi en gastjuryleden RuPaul en Jesse Tyler Ferguson.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
12:50 Ik wil een kind
Lauren Verster maakte twee jaar geleden kennis met koppels en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken: een kind op de wereld zetten.
«
»
13:45 Gordon, Gino & Fred's Road Trip
De mannen sluiten hun roadtrip af in Texas. Ze worden o.m. houthakkers, proberen een monstervis te vangen, gaan dansen in een countrybar, bezoeken een rodeo en organiseren de perfecte barbecue.
«
»
14:45 De Perfecte Verbouwing
Door hun samengestelde gezin met vijf kinderen wordt het huis van Pauline en Andre veel te klein. De grote vraag is: moet er bijgebouwd worden of kan alles worden opgelost door een herindeling?
«
»
15:45 House M.D.
Margo is een jonge huisvrouw die medicatie neemt om haar vruchtbaarheid te verhogen. Ze belandt in het ziekenhuis nadat ze de controle over haar armspieren verloor en een auto-ongeval had.
«
»
16:45 House M.D.
Tiener Adam wordt ernstig verbrand opgenomen in het Princeton Ziekenhuis. De brandwonden maken het moeilijk om andere tests uit te voeren. House neemt wraak op een arts uit zijn studententijd.
«
»
17:40 House M.D.
House ontdekt een groot geheim wanneer hij een 15-jarig supermodel behandelt. Wilson hoopt dat de toenemende pijn in de benen van House een indicatie is dat zijn zenuwen weer gaan werken.
«
»
18:40 House M.D.
De gepensioneerde Henry hoort, ziet en voelt plots niets meer gedurende enkele seconden. House besluit Henry te onderzoeken.
«
»
19:35 The A-Team
Het A-Team is een eenheid van vier ex-commando's die ten onrechte worden beschuldigd van een misdaad. Ze duiken onder en opereren als huurlingen.
«
»
21:45 BV Darts
In poule 4 van de eerste voorronde maken Riadh 'Thunderbird' Bahri, Hans 'The Spartan' Van Alphen en Tourist 'Samurai' LeMC hun opwachting aan het bord.
«
»
23:15 999: What's Your Emergency?
Politieagenten en andere dienstverleners krijgen steeds vaker af te rekenen met respectloos en agressief gedrag, zowel verbaal als fysiek.
«
»
00:20 Call the Bailiffs: Time to Pay Up
Agenten Chris en Gavin traceren een dame die nog gerechtskosten dient te betalen. Alex en KC kloppen aan bij een huurder die nog 2.500 pond aan achterstallige huur te betalen heeft.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers