TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Onderbreking
«
»
11:20 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 Emma Fielding Mysteries 1: Site Unseen
Archeologe Emma Fielding doet graafwerk om te bewijzen dat in de regio rond de stad Jamestown vroeger een Britse kolonie gevestigd was. Maar dan ontdekt ze het lijk van een recent vermoorde man.
«
»
16:20 The Goldbergs
Adam en Murray hebben ruzie omdat hij komiek wil worden. Beverly en Geoff zijn bang dat Erica een pretentieuze snob wordt van studeren.
«
»
16:45 The Goldbergs
Barry gaat bij het footballteam. Wanneer hij bij gebrek aan talent op de bank belandt, denkt Barry dat de coach hem op de proef wil stellen.
«
»
17:20 The Goldbergs
Terwijl Adam een vervolg op 'Raiders Of The Lost Ark' wil maken, denkt Barry dat hij Murray kan overtuigen dat hij de beste Philly cheesesteaksandwich van New Jersey heeft gevonden.
«
»
17:45 The Goldbergs
Wanneer Beverly een blik werpt op haar binnenkort lege nest, vervangt ze haar kinderen door de gebroeders Mellor. Erica en haar kamergenoot werken de anderen in hun slaapzaal op de zenuwen.
«
»
18:15 Just Go with It
Een plastisch chirurg met bindingsangst raakt verstrikt in een web van leugens wanneer hij een vrouw in bed wil praten. Hij vraagt hulp aan zijn assistente Katherine.
«
»
20:30 Star Trek
James Tiberius Kirk besluit een opleiding te volgen aan de Starfleet Academy. Tijdens het eindexamen krijgt hij het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock.
«
»
22:50 9-1-1
De 118 wordt opgeroepen vanwege een losgeslagen moeder die op zoek is naar een kerstcadeau, een vrouw die letterlijk een Blue Christmas beleeft en een ongeluk bij een bagageafhandelaar.
«
»
23:50 The Sinner
Ambrose keert terug naar het vasteland om meer te weten te komen over het verleden van Percy. Hij komt zo enkele duistere familiegeheimen op het spoor.
«
»
00:50 Suits
Harvey en Samantha proberen er alles aan te doen om de naam van Zane aan de muur te houden. Alex waarschuwt Louis voor de mogelijke gevolgen.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers