TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Father Brown
Wanneer bibliotheekassistente Margaret onder een boekenkast belandt, neemt Mrs. McCarthy haar taak over. Ze maakt kennis met Margarets echtgenoot Graham en zijn sjofele assistent Lewis.
«
»
06:00 Sister Boniface Mysteries
De zanger van de rockband The Queenmakers wordt enkele minuten voor hun optreden in het stadhuis van Great Slaughter dood aangetroffen.
«
»
06:45 Death in Paradise
Het feestgewoel op nieuwjaarsdag verstomt wanneer een gemaskerde man een vrouw neersteekt in haar eigen huis. Inspecteur Jack Mooney en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
07:40 Death in Paradise
Jack Mooney en het team worden naar een atelier geroepen waar de gevierde artieste Donna Harman vermoord aangetroffen werd. De verdenking valt al snel op drie mensen die in de buurt wonen.
«
»
08:35 The Chelsea Detective
Deel 1. Een man ontdekt als hij wakker wordt dat er een boodschap op zijn spiegel is geschreven en vervolgens komt hij onder een trein. Is hij gevallen of werd hij geduwd?
«
»
09:25 The Chelsea Detective
Een man ontdekt als hij wakker wordt dat er een boodschap op zijn spiegel is geschreven en vervolgens komt hij onder een trein. Is hij gevallen of werd hij geduwd?
«
»
10:10 The Larkins
Het dorp gonst van de bedrijvigheid tijdens de voorbereidingen voor de naderende meibraderie, maar niet alles is zo vredig als het zou moeten zijn in de wereld van de Larkins.
«
»
11:00 The Larkins
De Larkins doen alles om belastinginspecteur Charley te verleiden. Mariette laat zich overhalen om tot het einde van de zomer te blijven.
«
»
11:50 Midsomer murders
Deel 1/2. Kan een ballade die beroemd is geworden door volkszanger Johnny Carver zaliger een inspiratiebron zijn voor moord?
«
»
12:35 Midsomer murders
Deel 2/2. Moest Toby Winning worden vermoord omdat hij wilde stoppen met het Little Crosby Folk Festival in Midsomer? Of is het ware motief iets dat al 20 jaar verborgen wordt gehouden?
«
»
13:20 Midsomer murders
Deel 1/2. De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf?
«
»
14:10 Midsomer murders
Deel 2/2. William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde... Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
15:05 Midsomer murders
Als het lichaam van de rijke landeigenaar Gregory Lancaster in de nacht van zijn overlijden verdwijnt, krijgt het dorp Little Malton te maken met een sinister web van geheimen en leugens.
«
»
16:05 Midsomer murders
Hoofdinspecteur Barnaby, inspecteur Nelson en de nieuwe forensisch patholoog Kam Karimore worden in een macabere wereld van lijkenroof gezogen als ze de schurk proberen te identificeren.
«
»
17:05 Agatha Christie's Marple
Miss Marple raakt betrokken bij allerlei intriges en zwarte magie wanneer een majoor die beweerde een foto van een moordenaar in zijn bezit te hebben onder mysterieuze omstandigheden overlijdt.
«
»
19:00 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary worden door een oude vriendin Julia Moore in dienst genomen om een tuin te ontwerpen, gebaseerd op de mythe van Orpheus en Eurydice.
«
»
20:00 Agatha Raisin
Agatha en Toni ondervragen Sylvan, die hoewel hij een relatie met Jane had, betrapt is in een omhelzing met Olivia. Hij verklaart dat hij haar omhelsde na het sluiten van een zakelijke deal.
«
»
21:00 We Hunt Together
Freddy's spelletjes met de Birdman nemen een onverwachte wending, terwijl Jackson wordt geconfronteerd met een persoonlijke en professionele crisis. En Lola's verdenkingen tegen Liam nemen toe. 4/6
«
»
22:00 Sherwood
Nu er twee moordenaars vrij rondlopen, heeft Ian geen andere keuze dan de hulp van de Met in te roepen om een grote klopjacht te organiseren.
«
»
23:10 And then there were none
Het is 1939. Europa staat op de rand van een oorlog. Tien personen worden samengebracht op Soldier Island, een afgelegen rotseiland aan de kust van Zuid-Engeland.
«
»
00:20 Agatha Christie's Marple
Een beroemde Hollywood-ster en haar echtgenoot verhuizen naar St. Mary Mead, maar hun komst wordt overschaduwd door een tragedie wanneer een fan tijdens een tuinfeest wordt vergiftigd.
«
»
01:50 Grantchester
1953. In het dorpje Grantchester geniet de jonge dominee Sidney Chambers van zijn vrije ochtend, die hij doorbrengt met zijn vriendin Amanda Kendall, op wie hij heimelijk verliefd is.
«
»
02:40 Sister Boniface Mysteries
De zanger van de rockband The Queenmakers wordt enkele minuten voor hun optreden in het stadhuis van Great Slaughter dood aangetroffen.
«
»
03:25 Agatha Raisin
Terwijl de politie ervan uitgaat dat de dood van Sybilla een ongeluk was, gaan Agatha en Sarah langs bij de Chances, waar ze te horen krijgen dat Sybilla het erg moeilijk had met de dood van Chloe.
«
»
04:10 And then there were none
Het is 1939. Europa staat op de rand van een oorlog. Tien personen worden samengebracht op Soldier Island, een afgelegen rotseiland aan de kust van Zuid-Engeland.
«
»
05:10 Jonathan Creek
Wanneer de zus van een illusionist getuige is van de dood van een jonge vrouw, belandt Jonathan weer in een schijnbaar onoplosbaar mysterie. 4/6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers