TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 All New Traffic Cops
Jacksons instincten leiden hem naar een achtervolging met hoge snelheid; een auto met valse kentekenplaten maakt dat hij wegkomt.
«
»
14:50 All New Traffic Cops
Agenten van de wegpolitieteams in Derbyshire, rekenen af met motorrijders die hun geluk beproeven.
«
»
15:50 Walker, Texas Ranger
De dochter van een rijke zakenman uit Texas wordt ontvoerd door de Japanse maffia. Zij willen wraak nemen op zijn beveiligingschef Manzo Tokada, een voormalige Japanse politieagent.
«
»
16:50 Stargate Atlantis
Teyla heeft vreselijke nachtmerries over de komst van de Wraith. Door haar gebrek aan slaap werkt ze al haar frustraties uit op haar collega's.
«
»
17:45 Police Interceptors
De Interceptors zitten twee verschillende vluchtauto's achterna, maar gebruiken zeer verschillende tactieken. Eerst moeten ze meer mankracht hebben om de roekeloze bestuurder van een fourwheeldrive te stoppen.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Op de M1 in Chesterfield kent een achtervolging een dramatisch einde wanneer de chauffeur van de vluchtauto bijna een afrit mist en vervolgens tegen een brandstoftruck aanrijdt.
«
»
19:40 Most Daring
Voormalige vriendinnen komen tegenover elkaar te staan in een handgemeen. Een vrouw gaat door het lint nadat ze door de politie is beschuldigd van rijden onder invloed. Beveiligers verwijderen een dronken stewardess uit het vliegtuig.
«
»
20:35 Cold Blood Legacy
Voormalig huurmoordenaar Henry leeft in isolement in een hut aan een meer. Hij geniet van de rust, totdat deze verstoord wordt door de komst van Melody. Ze is een jonge vrouw die een overlevende is van een groot ongeval met een sneeuwmobiel.
«
»
22:20 Panic Room
Meg Altman en haar dochter verhuizen naar een groot huis met een speciale stalen kamer met volledige beveiliging. De eerste nacht willen drie inbrekers miljoenen bemachtigen maar Meg en Sarah vluchten naar de panic room.
«
»
00:25 Walker, Texas Ranger
De dochter van een rijke zakenman uit Texas wordt ontvoerd door de Japanse maffia. Zij willen wraak nemen op zijn beveiligingschef Manzo Tokada, een voormalige Japanse politieagent.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers