TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een bal op de trap met een appel, een blokkenpuzzel van een gibbon en kijk hoe het Boekenmeisje met een konijntje speelt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje wordt erg enthousiast als hij een groep majorettes ontmoet en vervolgens nog een groep cheerleaders. De majorettes leren Stoppeltje omgaan met de 'baton', een stok die de majorettes gebruiken als ze optreden.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om zijn kamer op te ruimen en besluit weg te lopen naar een plek waar hij dat nooit meer hoeft te doen: de schuur. Henriette en Tobias komen er ook gezellig bij wonen maar als het etenstijd is gaan ze toch maar weer naar huis.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky, Tyra en papa plukken bloemen in het bos. Ricky vindt een mooie bloem die intelligent blijkt te zijn en besluit om hem mee naar huis te nemen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu komt mama tegen met haar verrassingsboeket bloemen voor haar verjaardag.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje heeft een meisje te logeren. Eerst vindt ze het eng, maar met al haar eigen spulletjes om zich heen is het eigenlijk best leuk.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Op het strand verzamelt Gaspard schelpen voor zijn verzameling. Als een jongetje van zijn eigen leeftijd een mooie voor zijn neus laat vallen, maakt hij van de gelegenheid gebruik om hem zonder iets te zeggen op te rapen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vrienden gaan samen een wandeling maken in de bergen. Maar wanneer Mae-Mae haar vrienden de verkeerde kant op leidt, wordt de tocht naar de top veel lastiger dan ze hadden verwacht.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Sa´d en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester gaat op zakenreis. Samson en Marie zorgen in de tijd voor zijn plantje.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn assistenten van een dru´de die erg stinkende drankjes maakt. De zaken worden ingewikkeld wanneer de dru´de deelneemt aan een wedstrijd.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
«
»
07:50 Lou
Lou wil Emma de onverkorte speciale editie van haar favoriete film 'Space Galactica' op Blue Ray geven voor Moederdag. Maar helaas is de levering zoekgeraakt bij de verkoper en pas over twee weken weer beschikbaar. Lou heeft een idee.
«
»
08:00 Kids on the block
De Boefjes kopen diepvriespizza's uit het buurtwinkeltje. Ze bouwen een kraampje naast een Italiaanse pizzeria. De eigenaar wordt boos wanneer hij ziet dat ze al zijn klanten stelen. Hij schakelt de scooterbende in om pizza's aan huis te bezorgen.
«
»
08:15 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
08:30 De Smurfen
Dichtersmurf geeft Smurflelie les in rijm, maar hij krijgt last van dichtersblok.
«
»
08:40 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Nadat Molang en Piu Piu de koning hebben gered, biedt hij hen een speciaal geschenk aan. Dit is een harnas, een schild en een zwaard om de draak te gaan verjagen.
«
»
09:05 Molang
Piu Piu valt in een gat in de Egyptische woestijn. Molang gaat hem helpen, en ze vinden een mummie.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De dag zit er weer op en de dieren pakken de Zootram terug naar huis. De pingu´ns spelen met Flora's telefoon. Shackleton plaatst per ongeluk een veel te grote bestelling en dat zorgt voor problemen.
«
»
09:30 De Smurfen
Wanneer de lievelingsspullen van de Smurfen beginnen te verdwijnen, wordt iedereen ongerust en achterdochtig. Brilsmurf begint een onderzoek.
«
»
09:40 De Smurfen
Brilsmurf heeft een Smurfway waar hij heel zuinig op is. Bloesem leent hem, maar raakt hem kwijt.
«
»
09:50 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:00 Tok Tok
Zodra een dier gestrest of geŰrgerd is, gaat het naar Claude de stier toe. Hij wordt als de dokter voor kleine zorgen beschouwd: hij is goed in het oplossen van dagelijkse probleempjes en het kalmeren van misverstanden.
«
»
10:05 Tok Tok
Als zelfs zijn zus Prune vrolijk de helling afgaat om met de anderen over het natte zeil te glijden, terwijl hij niet durft, dan is Ambroise echt een lafaard.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Roger vergezelt Oscar en Alfred terwijl ze in Sinoe's voetsporen verder reizen over de savanne.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar, Alfred en Roger trekken verder over de savanne, maar ze werken elkaar soms op de zenuwen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio, Bettina en Floris raken in de problemen als ze op bezoek gaan bij Albuza het oude vrouwtje. Het lijkt er namelijk op dat ze plannen heeft om de vriendjes op te peuzelen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Marceline is in het dorp is met haar circus en haar berenjong meneer Biboe. Als Pinokkio een reddingsactie op touw zet om meneer Biboe te bevrijden, brengt hij iedereen onbedoeld in gevaar.
«
»
10:45 Royals Next Door
Het is werkervaringsdag op school en Stella staat op het punt om te leren dat tandarts zijn hard werken is, veel harder dan gewoon een prinses zijn.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella en haar vrienden besluiten een koninklijke voorstelling op te voeren.
«
»
11:10 Lou
Lou wil haar moeder Emma helpen om een romantische en onvergetelijke ervaring met Richard te hebben. Wanneer ze Richards kampeerspullen naar de kelder ziet brengen, heeft ze een idee: ze zouden zich samen moeten opsluiten.
«
»
11:25 Lou
Lou is bang om zichzelf voor schut te zetten voor haar klasgenoten tijdens de toneelles. Ze denkt altijd dat ze zal worden uitgelachen als ze haar monoloog voor het Shakespeare-stuk voordraagt, met als gevolg dat ze er geen woord uit krijgt.
«
»
11:35 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
11:45 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim heeft een privÚ sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf ÚÚn kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
12:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een reuzenglijbaan.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets bijzonders: zijn kat Tara verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan op reis in de buurt van een groot bos.
«
»
13:40 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
13:50 Lou
Tot ergernis van haar moeder, laat Lou haar geloven dat ze een passie voor croquet heeft. De moeder besluit moeite te doen om de passie van haar dochter te delen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella schrijft een gemene recensie over haar muziekleraar en heeft daar onmiddellijk spijt van.
«
»
14:20 Tok Tok
Fabrice geeft zijn babyspeelgoed aan Rosie. Wanneer hij het enthousiasme van zijn kleine zusje voor haar oude, roze, gammele gitaar ziet, wekt dat heimwee bij hem op en kan de eend zijn instrument niet langer aan Rosie doorgeven.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar neemt veel te veel foto's, waardoor een Sjamaan boos wordt. De Sjamaan steelt Oscars schaduw.
«
»
14:30 Prinsessia
Madeliefje is veel te aardig voor iedereen. Violet besluit haar een lesje assertiviteit te geven. Na wat moeite in het begin, komt Madeliefje al gauw op voor zichzelf. Tot ze monsterlijk ego´stisch gedrag begint te vertonen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er is een gemene kabouter in het dorp die iedereen probeert te verleiden met kristallen bollen. Als ze erin kijken komt hun grootste nachtmerrie uit.
«
»
14:55 Mega Mindy
Er is een taartenbakwedstrijd in het dorp, en iedereen probeert vals te spelen om te winnen. Mieke probeert dit tegen te gaan door Toby als tweede jurylid aan te wijzen, maar dat blijkt minder goed te werken dan ze had verwacht.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu vinden een zieke fee. Ze brengen haar naar Merlijn, die een medicijn bereidt. Maar ÚÚn van Piu Piu's veren valt in de ketel en verandert het medicijn in een liefdesdrank.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt een pakketje dat bij haar geleverd wordt voor Florentine stiekem open en ontdekt dat het een keukenrobot is, die ze al zolang wil. Ze kan zich niet bedwingen en wil hem gebruiken, maar laat hem per ongeluk vallen.
«
»
15:29 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wil heel graag mosbowlen, omdat hij niet durft te bladzweven. Maar als hij vriendschap sluit met een snuitkevertje dat eigenlijk zou moeten wegtrekken maar niet durft te vliegen, zal hij wel moeten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz ontwikkelt een yogaserie waarmee iemand volledige sereniteit kunt ervaren. Tijdens zijn demonstratie wordt hij onderbroken door Magoo, die ervan overtuigd is dat hij op een heavy metal muziekfestival is.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz ontdekt de verborgen dimensie waar verloren sokken naartoe gaan. Hij vindt een machine uit om ze terug te brengen, maar wanneer ze verschijnen, gaan ze een eigen leven leiden en ontsnappen ze uit het Fizzlab.
«
»
16:00 Imago
Kemi, Zora, Awa en Zayn bereiken de tempel van En-Kai, de Primago van het Kenaya-woud, die hen wil ontvangen. Helaas verandert de ontmoeting in een nachtmerrie als ze ontdekken dat En-Ka´ een pact heeft gesloten met zijn zus Damballa.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Rox
Het beroemde schilderij 'Mona Lisa' wordt gestolen, het team verdenkt een breakdancer. Om hem te pakken te krijgen infiltreren ze in het hihopmilieu.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 8.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy draagt zo'n lelijke hoed dat Piya hem niet durft te vertellen dat ze hem belachelijk vindt. De olifant probeert de hoed te laten verdwijnen. Maar de kakkerlakken hebben er veel plezier in om hem weer op Oggy's hoofd te zetten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina en Yonas zijn in Nederland, deze keer zonder kippen. Ze komen al snel te weten dat ze 24 uur moeten overleven op het water. Samen met kapitein Arend trekken ze de wijde zee in.
«
»
18:30 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
18:45 Silverpoint
Bea en haar vrienden vermaken zich in hun virtuele wereld. Kaz probeert weg te komen uit haar gevangenis.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Ayo-Skate
Ayo vindt troost bij zijn vader, die tot inzichten komt. Bij Frontside lopen de spanningen hoog op.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Een duo-opdracht brengt zowel Lena en Max als Ines en Dash dichter bij elkaar. Lena is echter niet voorbereid op de luidruchtige en nieuwsgierige familie van Max.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:15 Eerste keus
Tom Waes en Pieterjan De Smedt trekken naar de grootste school van Vlaanderen: het Heilig Hartinstituut in Heverlee. Daar maken ze kennis met de leerlingen die dit jaar voor het eerst mogen stemmen. De laatstejaars hebben ontzettend veel vragen.
«
»
22:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŰ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers