TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Hudson & Rex
Als Rex een lijk vindt met sporen van boos opzet, ontdekt Charlie dat de idyllische gemeenschap waarin hij verblijft weleens vijandiger kon zijn dan hij lijkt.
«
»
03:10 Hudson & Rex
Na de moord op een populaire fysiotherapeut die van seksueel misbruik is beschuldigd, moet het team zijn slachtoffers onderzoeken voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
03:50 Flip This House
Nadat hij bij een verbouwing net quitte heeft gespeeld, vertelt Peter dat hij in dezelfde straat nog een huis heeft dat hij voor de hypotheekcrisis heeft gekocht. Aannemer Hercules gaat aan de slag.
«
»
04:40 Below Deck
De spanningen lopen op tussen Trevor en de rest van het team. Kelley legt het aan met een flirterige gast. Kate en Ben botsen in de kombuis. Sierra heeft moeite om zich aan te passen aan het leven op de Valor. Trevors capriolen zorgen voor wrijving.
«
»
05:28 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Een gigantisch mechanisch wezen met een strakke deadline bezorgt Molly en Russell nachtmerries. Tamara droomt van een mooie beloning wanneer ze een groot wijnvat door het hele land vervoert.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar voorwerpen die goed passen in een unieke mancave.
«
»
06:40 American Pickers
Tijdens een sneeuwstorm in Minnesota vechten Mike en Frank tegen de vrieskou om een zeldzaam paar vrachtwagens op het terrein van boer Jim veilig te stellen.
«
»
07:30 Storage Wars
Dave hoopt koopwaar van topkwaliteit te scoren op de veiling in Koreatown in Los Angeles. Darrell is hier nog nooit geweest, en wil zich graag bewijzen. Mary bemachtigt een opslagruimte tegen een hoge prijs. Brandi ergert zich aan Jarrods capriolen.
«
»
08:00 Storage Wars
Darrell en Brandon begeven zich op bekend terrein tijdens de veiling in San Marcos, CaliforniŽ. Mary ontdekt een manier om hoge prijzen te ontwijken. Jarrod en Brandi kopen een vintage object. Ivy doet een vondst die hem aan een liedje doet denken.
«
»
08:25 Flip This House
Lori heeft een huis gevonden met een klein huisje ernaast. Than en zij gaan over tot koop zonder de panden vanbinnen te bekijken. Als Paul de boel komt inspecteren, voorspelt hij niets dan problemen.
«
»
09:20 Shark Tank
Een zelfverklaarde 'culinaire ninja' presenteert zijn 'heat-and-eat' paleomaaltijden. Een trotse vader en zijn zeventien jaar oude zoon hopen dat ze met hun high-tech visapparaat de sharks kunnen binnenhengelen.
«
»
10:15 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
11:05 Below Deck Down Under
De gasten worden boos op Aesha wanneer hun duikexcursie naar het Great Barrier Reef op hun bucketlist wordt geweigerd. Een bekend personage keert terug om het dekteam te coachen tijdens een stripshow voor de gasten.
«
»
12:00 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt ruzie wanneer een matroos zich bemoeit met het drama van de steward. Een andere steward moet schoon schip maken tegenover een chartergast nadat hij een grote fout heeft gemaakt.
«
»
12:55 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
13:55 Storage Wars
Tijdens een containerveiling in de buurt van North Hollywood krijgen Dan en Laura te maken met zware concurrentie. Dave's container zou wel eens een succes kunnen zijn. Mary heeft twee objecten op het oog die perfect bij elkaar passen.
«
»
14:25 Storage Wars
Dave schakelt versterking in tijdens een kluisveiling in Huntington Beach, CaliforniŽ. Mary probeert te verbergen dat ze weinig ervaring heeft. Rene doet een moeilijke ontdekking.
«
»
14:55 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
15:50 American Pickers
Mike en Frank reizen door het land op zoek naar de beste motorfietsen die ze kunnen vinden.
«
»
16:45 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
17:40 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
18:40 Below Deck Down Under
Kapitein Jason raakt betrokken wanneer chef-kok Tzarina weigert aan een verzoek van een gast te voldoen. De laatste avond van het charterseizoen leidt tot geruzie, gehuil en verwarde relaties.
«
»
19:35 Below Deck Mediterranean
Captain Sandy begint aan een nieuw charterseizoen in de Middellandse Zee, dit keer op Malta.
«
»
20:35 Resident Alien
Een buitenaards wezen dat zich na een noodlanding schuilhoudt in een klein stadje in Colorado ontmoet de plaatselijke bevolking wanneer ze hem vragen te helpen een moord op te lossen.
«
»
21:30 Resident Alien
In zijn eerste week in de kliniek, worstelt Harry met het diagnosticeren van een vreemd gevoel: menselijke emotie. Max begint met het verspreiden van posters waar de ware vorm van Harry op staat.
«
»
22:30 Hudson & Rex
Charlie's tante Miranda en haar vriendinnen worden betrapt bij het onderzoeken van een investeringszwendel. Nu moeten Charlie en Rex uitzoeken wie erachter zit.
«
»
23:25 Hudson & Rex
Als een beroemde actrice wordt vermoord tijdens de preview van een populair toneelstuk uit Newfoundland, neemt Rex de hoofdrol op zich terwijl Charlie achter de coulissen aan het werk gaat.
«
»
00:15 In the Dark
Murphy probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, waar onverwachte gevaren op de loer liggen. Ondertussen voegt Max zich bij Leslie en Felix op weg naar een interessante middag met hun grootmoeder.
«
»
01:00 In the Dark
Murphy moet een beroep doen op haar creativiteit als ze in leven wil blijven. Felix bedenkt ondertussen een manier om zijn vriendin te helpen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers