TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Greta is geschokt wanneer Mario haar en Noah beschuldigt van chantage en mishandeling. Ze kan haar onschuld niet bewijzen, want haar gsm met daarop de opname is stuk.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 50 First Dates
Henry Roth is een verstokte vrijgezel, maar wanneer hij Lucy leert kennen, verandert zijn leven drastisch en wil hij met haar verder. Het enige probleem is dat Lucy geen kortetermijngeheugen heeft.
«
»
16:20 Schooled
In de hoop respect te krijgen van haar collega's, bedenkt Lainey een plan om een onhandige en onzekere leerling een volledige make-over te geven. Principal Glascott en coach Mellor tillen vriendschappelijke competitie naar een nieuw niveau.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Andrews video-opname van de heldendaden van Buffy en de potentiële Slayers legt een vinger op de zere plek nadat een link tussen hem en het Zegel van Danthalzar is ontdekt.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Barney pokert zijn boosheid op Ted van zich nu hij weet dat Ted nog steeds gevoelens heeft voor Robin. Hoewel Marshall nog steeds niet terug is, bemiddelt hij de situatie via Skype.
«
»
18:10 Schooled
Lainey en Glascott krijgen te maken met een bazige ouder en schakelen de hulp in van Beverly Goldberg. Mellor beseft dat hij wellicht vader wil worden als C.B. hem laat zien hoe hij voor in beslag genomen digitale huisdieren moet zorgen.
«
»
18:40 The Simpsons
Bart en Lisa moeten hun angsten onder ogen zien. Bart wordt gepest door een bully en Marge nodigt hem uit om bij hen te komen wonen. Lisa is bang dat ze nooit slank genoeg zal zijn.
«
»
19:10 The Simpsons
Marge vraagt zich af hoe haar leven zou zijn als ze een carrière als journaliste zou hebben in plaats van een gezinsleven.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een drugskartel is uit op wraak, dit betekent dat Hondo en het team door moeten werken tijdens de kerstvakantie. Tegelijkertijd heeft Jessica ideeën over hoe ze het team kunnen verbeteren.
«
»
20:35 Snowpiercer
Wilford neemt de controle over Snowpiercer over, terwijl degenen die een goede band met Layton hebben, angstig worden om hun lot te leren kennen. Josie test haar nieuwe vaardigheden.
«
»
21:35 Snowpiercer
Terwijl de trein de plek nadert waar Melanie opgepikt zal gaan worden, doet Layton ondertussen een verwoede poging om haar te vinden. Maar dit gaat niet zonder opofferingen te maken.
«
»
22:35 Stumptown
Wanneer de ex van Dex, de beroemde musicienne Fiona, in de stad komt optreden, moet Dex haar tegen een stalker beschermen. Intussen blijft ze Grey negeren. Tookie en Cosgrove worden vrienden.
«
»
23:25 Clarice
Om Krendler en het ViCAP-team ervan te overtuigen dat ze klaar is om aan het werk te gaan, moet Clarice met de juiste tactiek een bekentenis bij de verdachte van de drie riviermoorden afdwingen.
«
»
00:25 Las Vegas
Sam begeleidt met tegenzin de vriendin van de baas van een casino. Hij ontdekt echter dat haar protégé haar probeert te laten ontslaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers