TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:00 Candy
Documentaire over de wereldberoemde saxofonist Candy Dulfer. Ze heeft een hechte band met haar ouders, die een grote rol hebben gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd.
«
»
19:10 Jan Ullrich, de opgejaagde
Het is 2022. 25 jaar na zijn overwinning in Parijs is Jan Ullrich hier terug, op de laatste dag van de 109e Ronde van Frankrijk. Hier vierde de atleet uit Rostock de grootste overwinning van zijn carrière.
«
»
20:00 Terzake Kies24
De vraag: "Welke antwoorden bieden politici op de grote uitdagingen voor onze samenleving?".
«
»
21:00 The Rise and Fall of Boris Johnson
Deze aflevering werpt een licht op de chaotische kindertijd van Boris Johnson, hoe die zijn politieke opvattingen heeft gevormd en hoe de ruzies en rivaliteiten zijn honger naar macht alleen maar aanwakkerden.
«
»
22:05 Gods of Tennis
Tijdens de bloeiende jaren van de emancipatie van de vrouw eind jaren 60, strijdt tennisster Billie Jean King voor gelijk prijzengeld en een gelijke behandeling van vrouwen in de sport. In 1973 daagt Bobby Riggs Billie Jean uit.
«
»
22:55 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:30 Problemski Hotel
Bipul zit in een asielzoekerscentrum in het centrum van Brussel. Hij ziet zijn verblijf alhier als zijn eindbestemming. Hij wordt verliefd op Lidia, die echter van plan is om door te reizen naar Londen.
«
»
01:15 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers