TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel stelt zich op als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel hebben de blokkendoos uit de kast gehaald. Ze willen een hoge toren bouwen. Lui kijkt toe, want hij is te moe om mee te helpen, maar dan krijgt hij plotseling last van een niesbui.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een mooi karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Daarom bedenkt Klus een fantastisch plan.
«
»
06:10 Wissper
Hattie het nijlpaard wil iets nieuws eten, maar de bladeren die ze graag wil hangen te hoog in de bomen. Wissper schakelt de hulp in van Dan de panda, maar uiteindelijk komt de oplossing uit een andere, onverwachte hoek.
«
»
06:20 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:30 Heidi
Peter beschrijft in een opstel hoe zijn leven is veranderd sinds Heidi in zijn leven stapte.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Nils heeft honger omdat hij het eten van de ganzen niet lekker vindt. Hij besluit om in een boerderij op zoek te gaan naar eten.
«
»
07:05 K3 Vriendenboek
Julia haalt samen met June de beste hondentrainster in zichzelf naar boven. Marthe probeert Hugo te overtuigen dat wandelen superleuk is en Hanne maakt met Sarah prachtige pannenkoekenkunst.
«
»
07:20 VLOGLAB Crazy #Stories
Chloe besluit niet te kussen met CJ, maar ze houden dit geheim, op school komt er heel veel reactie op. Steffi gaat de laatste keer op weekend samen met haar gezin.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De auto's van een autohandelaar zitten onder de gele vlekken. De eigenaar vermoedt dat boze buren het op hem en zijn auto's gemunt hebben. Stafke dreigt het slachtoffer te worden van oplichting.
«
»
08:15 Hallo K3
Als Kristel met een abstract schilderij thuis komt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst. Karen besluit daarop te bewijzen dat ze niet zo dom is als Kristel denkt.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Nadat Magnus Cutter ervan beschuldigt branden te hebben gesticht in de buurt van het dorp die de schapen zou kunnen verwonden, moeten de Riders ze blussen en de echte boosdoener vinden.
«
»
09:00 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar het Natural History Museum. Maar Frankie heeft echter altijd pech. Hij breekt per ongeluk heel veel objecten, daarom is hij heel erg verdrietig.
«
»
09:10 Super Monsters
Lobo kan zijn zilveren munt niet meer vinden en dan verliest hij ook zijn jojo en Drac's honkbalknuppel en bal.Zoe helpt hem het moment te herinneren waarop de dingen verloren waren.
«
»
09:25 Jabaloe
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon zodat ze minder van hier naar daar moet hollen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen, maar er blijkt iets vreemds aan de hand met de automaat.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie maakt de klassieker der klassiekers voor ons klaar: stoofvlees met frieten.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten vinden iets op de telefoon van een Bulgaarse bezoeker dat een vroegtijdig einde zou kunnen maken aan zijn vakantie. Twee fruitplukkers uit Tonga hebben verboden goederen niet aangegeven.
«
»
12:25 Milo
De gsm's van Alice en Milo zijn gehackt, waardoor de hele school in gevaar is. De hackers eisen nu twintigduizend euro voor de schoolcomputer.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Emma spreekt duidelijke taal tegen Lucas. Véronique probeert Iris duidelijk te maken om de zoektocht naar Marie over te laten aan een detective.
«
»
14:15 Wittekerke
De burgemeester wil vandaag nog met Georges spreken. De ex-agent verwacht een donderpreek te krijgen over het artikel. Voor Max is het rouwproces begonnen. Hij heeft Caro's foto en kaarsen op de schouw gezet.
«
»
15:20 The Good Doctor
Een patiënt heeft een zeldzame vorm van dwerggroei. Een jonge man die bij een vorig landbouwongeval beide armen had verloren, moet worden behandeld. Shaun reageert op een emotionele situatie.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
Dirks gastvrijheid zorgt voor een slaapprobleem, maar een geniale ingeving van Katia brengt redding. Een spontaan ritje in Nicolas' Mustang brengt Antje en hem dichter bij elkaar.
«
»
17:15 B&B zoekt Lief
Nicolas lijkt een klik te hebben met Shana, terwijl hij en Antje het eerder vriendschappelijk houden. Intussen worstelt Sander met zijn gevoelens en staat Kaylee voor een beslissing die de sfeer volledig kan veranderen.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Douaniers houden een Vietnamese man aan die ongewone sieraden draagt. Een vrouw beweert dat ze snacks uit Taiwan meebrengt voor vrienden. Maar als ze wat dieper graven, ontdekken de douanebeambten een schokkend geheim.
«
»
18:20 Milo
Milo helpt Liam met zijn romantisch plan, maar krijgt last-minute een bericht dat No Direction vanavond zal optreden en dus moet ze zich naar huis haasten.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:40 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:45 Familie
Jelle maakt de naam van zijn topact voor het Dreamcatcher-festival bekend. Véronique en Jan stellen zich openlijk vragen. Mieke maant Véronique aan om zich te verzoenen met Hanne.
«
»
20:20 Interlandvoetbal Mannen
Verslag van de oefeninterland België - Montenegro, gespeeld ter voorbereiding op het EK 2024 in Duitsland.
«
»
23:00 Deviltime
Aster Nzeyimana sprak met Rode Duivels Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku in het Proximus Basecamp in Tubeke, waar ze zich voorbereiden op het EK in Duitsland.
«
»
23:40 Chicago P.D.
Een politie-informant wordt vermoord. Het team zet alles op alles om de dader op te sporen, maar ontdekt een schokkende waarheid. Voight en Ruzek bedenken een strategie om Burgess te helpen.
«
»
00:40 Familie
Jelle maakt de naam van zijn topact voor het Dreamcatcher-festival bekend. Véronique en Jan stellen zich openlijk vragen. Mieke maant Véronique aan om zich te verzoenen met Hanne.
«
»
01:15 The Good Doctor
Een patiënt heeft een zeldzame vorm van dwerggroei. Een jonge man die bij een vorig landbouwongeval beide armen had verloren, moet worden behandeld. Shaun reageert op een emotionele situatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers