TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 The Island with Bear Grylls
In de laatste aflevering van het seizoen arriveert Bear op het eiland. Voordat ze terugkeren naar de bewoonde wereld wil hij de beweegredenen achter de soms dubieuze overlevingsstrategieën van de schipbreukelingen te weten komen.
«
»
15:05 Top Gear
Chris, Freddy en Paddy proberen ieder een eigen elektrische sportwagen te bouwen, met een beperkt budget. Christ test de Tesla Model 3.
«
»
16:10 All New Traffic Cops
De agenten achtervolgen een moordverdachte die door de straten van Bradford scheurt. Een autodief rijdt tegen een boom aan en de politie grijpt in wanneer een jonge dronken bestuurder wordt aangevallen.
«
»
17:00 Walker, Texas Ranger
Tijdens zijn zoektocht naar Billy Clance, een ex-gevangene, ontdekt Walker dat een corrupte reclasseringsambtenaar Billy dwingt om misdaden te plegen.
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
Hoogtepunten uit de documentaireserie over elite-achtervolgingseenheden van de politie.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld. De familie van de verdachte bedreigt de agenten met de dood.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Kijk mee en zie wat er gebeurt wanneer een griezelige sneeuwpop tot leven komt, hoe twee baby's erin slagen om te ontsnappen en wees getuige van een verrassend huwelijksaanzoek.
«
»
20:35 Double Team
Een CIA-agent belandt in een strafkolonie wanneer het hem niet lukt om een terrorist te vermoorden. Hij weet samen met een flamboyante wapendealer te ontsnappen, waarna hij op zoek gaat naar de terrorist en zijn ontvoerde gezin.
«
»
22:20 Kafka
Bij de post is het moeilijk om tweehonderd postzegels te krijgen, vindt men dat een tolk te veel beter is dan eentje te weinig en vindt men een oplossing voor een pakketje dat niet geplooid mag worden.
«
»
22:50 Superstaar
Ook deze week spoort Lamoot inspecteur Van In uit Aspe aan om langs te komen, maar die heeft duidelijk andere dingen aan zijn hoofd. Lamoot trekt opnieuw het tv-blik open van Zone Stad, Ons Geluk, Familie en ook Danni Lowinski passeert de revue.
«
»
23:25 Ultimate Police Interceptors
Hoogtepunten uit de documentaireserie over elite-achtervolgingseenheden van de politie.
«
»
00:15 Walker, Texas Ranger
Tijdens zijn zoektocht naar Billy Clance, een ex-gevangene, ontdekt Walker dat een corrupte reclasseringsambtenaar Billy dwingt om misdaden te plegen.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers