TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek de voedselmozaïek van een rups en een brutale kameleon die met een lieveheersbeestje speelt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet Franz, een zeer trotse klimmer, die zich klaarmaakt om een grote taart te beklimmen. Stoppeltje vergezelt hem, maar tijdens de beklimming is Franz bang terwijl Stoppeltje alle gevaren onder ogen ziet.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette willen naar de speeltuin, maar mama heeft geen tijd. Ze is samen met oma bezig met de grote schoonmaak. Dan maken we gewoon onze eigen speeltuin in huis, bedenkt Rintje.
«
»
06:30 Dinostad
Papa maakt zich klaar om op werkreis te gaan en belooft de kinderen wat cadeautjes te brengen. Ricky is bang dat papa zich zal verslapen en zijn trein zal missen, dus bedenkt hij verschillende manieren om hem wakker te maken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu trekt zijn ski's aan terwijl hij en zijn vrienden meedoen aan een race in de sneeuw.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ziet dat Fieke in haar broek heeft geplast omdat ze het te druk heeft met 'verstoppertje'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In bad vindt Simon het leuk om Gaspard bang te maken met een plastic octopus. Maar terwijl hij rondwaggelt in het bad, trekt hij per ongeluk de badstop eruit, waardoor het water wegloopt terwijl Simon doet alsof de reuzenoctopus hen wil opzuigen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een ei. Hij wil aan Bobientje laten zien dat hij daar goed voor kan zorgen. Maar als Samson niet in de buurt is, breekt Marie het eitje per ongeluk. Ze vervangt het ei door een ander, in de hoop dat Samson niets merkt.
«
»
07:30 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Er worden dingen vermist in de boomhutten van Sève-les-Pins en Mush-Mush, Lilit en Sep nemen het heft in eigen handen om de dader te vinden.
«
»
07:50 Lou
Het is elke Halloween hetzelfde: als Lou thuiskomt, is de flat versierd met pompoenen en vleermuizen en haar moeder Emma verstopt zich achter de bank om haar bang te maken. Lou krijgt hier alleen maar een vermoeide glimlach van.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan wil Leyla een cadeau geven, maar heeft geen zakgeld. De jongens gaan dan maar zelf bloemen plukken in de wei. Ikram is intussen helemaal beu dat Rayan steeds afgeleid raakt.
«
»
08:15 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
08:30 De Smurfen
Bange Smurf is bang dat er een geest rondspookt in zijn huis en vraagt aan Knutselsmurf om zijn huis volledig dicht te maken.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij op Piya's familiefoto's stuit, ontdekt Oggy dat zijn nichtje een echte prinses is. De kat ontwikkelt onmiddellijk een klassencomplex en zal er alles aan doen om zijn huis om te toveren in een paleis van geborgen voorwerpen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
's Avonds op de rit terug naar de krater praten de vrienden over gevaren en moed. Behalve Baldwin en Zacki zijn ze van mening dat ze zelfs een T-Rex zouden aankunnen. Zacki en Balduin bereiden hiervoor een test van moed voor.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Als de vriendjes 's ochtends in de trein willen stappen, rijdt de trein vanzelf weg zonder de dieren. Gelukkig heeft Zacki een trolley gebouwd om de trein te volgen. Ze pompen met al hun spierkracht om de trolley in beweging te krijgen.
«
»
09:30 De Smurfen
Lolsmurf heeft een nieuwe mop bedacht die Moppersmurf aan het lachen moet krijgen.
«
»
09:40 De Smurfen
Het mooiste kunstwerk van Schildersmurf is gestolen. Alle Smurfen gaan ernaar op zoek.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Sinds Piya een klein spinnetje door haar slaapkamer zag kruipen, is de olifant bang voor het kleine beestje. Haar irrationele gedrag maakt het leven moeilijk voor Oggy en de kakkerlakken.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Aristide gelooft dat hij verantwoordelijk is voor alle tegenslagen. Het paard zal met de kuikens moeten leren onderscheid te maken tussen handelingen waarvoor hij verantwoordelijk is en gebeurtenissen die niet van hem afhangen.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah genieten van de rustige avond in het prachtige huis van Nimit en Pranit, totdat ze zich realiseren dat iemand het water uit het zwembad heeft gestolen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah volgen Het Boek van Sinoe en dat brengt hen naar een prachtig strand.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio moet na het weekend op school vertellen wat hij heeft meegemaakt, maar hij heeft helemaal geen spannend weekend gepland. Als Victor hem uitdaagt om de onderbroek van de Grote Boze Wolf te stelen gaat hij die uitdaging graag aan...
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina worden gered uit de klauwen van de Grote Boze Wolf door een mysterieuze jager.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella wil naar het skatepark, maar moet Molly meenemen. Wanneer Molly een skateboardgenie blijkt te zijn waar Mika respect voor heeft, wordt Stella's geduld op de proef gesteld.
«
»
10:55 Royals Next Door
Wanneer Stella een gerucht hoort dat Bruno naar een andere school gaat, begint de geruchtenmolen te draaien. Al snel is iedereen behalve Bruno op de hoogte van haar aanstaande verhuizing.
«
»
11:10 Lou
Lou is er zeker van dat ze de sprookjesprins heeft gevonden die perfect bij haar moeder past. De slimme, knappe Alexander solliciteert naar de vrijgekomen huurwoning naast haar. Lou wil dat hij het contract binnenhaalt.
«
»
11:25 Lou
Lou's moeder Emma boekt geen vooruitgang met haar nieuwe roman en is navenant depressief. Het is dus hoog tijd dat Lou haar gedachten verandert. En hoe kan ze dat beter doen dan Emma te koppelen aan haar nieuwe buurman Richard?
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
11:45 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in Italië haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy denkt dat hij zijn nichtje een plezier doet door een vlinderhotel voor haar te maken, maar hij creëert een vreselijk misverstand: Piya denkt dat het een kakkerlakkengevangenis is doet alles om zijn plannen te verijdelen.
«
»
13:40 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
13:50 Lou
Sinds Lou zich weer eens verslapen heeft en Mina een eeuwigheid op haar heeft moeten wachten, is er radiostilte tussen de twee beste vriendinnen. Maar dan ontmoet Lou voor het eerst haar crush Tristan en wisselt een paar woorden met hem.
«
»
14:05 Royals Next Door
Sinds hij het paleis heeft verlaten, heeft meneer Pei niet meer dezelfde hoeveelheid werk te doen, dus voelt de geliefde fanfare bij aankomst van de gasten belangrijk. Stella, aan de andere kant, ergert zich aan hen.
«
»
14:20 Tok Tok
Fabrice eist steeds meer originele activiteiten om zijn verveling te doorbreken, terwijl het, zoals Claude tegen de kuikens zegt, voldoende zou zijn als de eend zijn fantasie zou vinden.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah genieten van het leven op het strand en ontmoeten een andere vriendelijke krab.
«
»
14:30 Prinsessia
Kamiel is de onderhoudsman vergeten op te bellen en probeert met Violet de verwarming te repareren. Maar ze maken de verwarming stuk, waardoor het op Prinsessia ijskoud is. Omdat ze dit niet durven op te biechten komen ze met een idee: 'Koude dag'.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
De Grote Boze Wolf probeert zijn woede onder controle te krijgen zodat Paulo's vrienden niet meer bang voor hem zijn. Maar zijn geduld wordt op de proef gesteld als Paulo's vrienden naar hun huis komen om te spelen...
«
»
14:55 Mega Mindy
Een van opa's collega-uitvinders wil een bank beroven, en opa wordt gedwongen te helpen door een lachlaser te maken. Dat is een gevaarlijk wapen. Tot overmaat van ramp wordt de laser uit de auto van opa gestolen.
«
»
15:20 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie krijgt van Robert een waaier uit China. Marie legt uit dat daar wat mee verteld kan worden.
«
»
15:30 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Morille merkt dat een van de zwammetjes onder de indruk is van Mush-Mush. Morille vraagt Mush-Mush om dit zwammetje te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo heeft een afspraakje met Marnie. Ze belanden echter in een verlaten fabriek.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz maakt een racket om de president te verslaan in een tenniswedstrijd, maar Magoo steelt het.
«
»
16:00 Imago
De helden staan op het punt Ayyur, de IJs-Primago, te ontmoeten. Terwijl Zayn oefent met het aansteken van de fakkels in zijn tempel om de Primago te verwelkomen, hebben Kemi en Awa Soutehk, de Primago van de bliksem, nog steeds niet gevonden.
«
»
16:30 Rox
De gebroeders Raas ontsnappen uit de gevangenis, het team moet in actie komen om ze weer op te pakken. Xavier heeft een list en gaat undercover als gevangene om zo te ontdekken wat het plan van de broers is.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl een eeuwig conflict woedt tussen de families van Bob en Oggy, ontdekken Piya en Kevin een gemeenschappelijke passie: Lucha Libre. De twee stooges zullen alles doen om deze ondraaglijke vriendschap te verbreken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Naomi ontrafelen de geheimen van de egel, het meest stekelige diertje uit je tuin. Zijn die stekels echt zo scherp als je zou denken?
«
»
18:15 Nachtwacht
Weerwolf Bardal en toverheks Zavera hebben Keelin in hun macht. Wilko en Vlad weten van niets en zijn samen met Keelin op zoek naar de Maankelk vanwege Wilko's vader.
«
»
18:40 De Hoppers
Er gebeuren 's nachts rare dingen in het Hopper-huis. Arno en Geert zijn ervan overtuigd dat het een spook is. Ze zijn superbang, maar willen toch proberen om het spook weg te jagen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat vinden een hele hoop familieclips. Er is een gorilla die faalt in een familiespel charades, een meerkattenfamilie die vreselijk is in verstoppertje spelen en nog veel meer.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond vindt een aantal mode flaters in de natuur, zoals een schildpad die het een goed idee vindt om haar vriend als hoed te dragen en een apenkapsalon met vallende kokosnoten.
«
»
19:40 Jenny
Charles is zwakker dan ooit. De ziekte lijkt hem geen uitstel te geven en het is moeilijk voor hem om in de toekomst te kijken, vooral wanneer de verpleegster van de palliatieve zorg hem bezoekt.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De 24 overgebleven kandidaten moeten zichzelf volplakken met post-its, door de carwash lopen en met zo veel mogelijk post-its de finish proberen te bereiken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers