TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Nicole is gedwongen de prijzen in het café te verhogen, maar komt hierdoor in conflict met Robert. Na Otto's liefdesverklaring voelt Valentina zich verrast, maar ook gevleid. Wanneer ze later Noah ziet, weet ze echter zeker voor wie haar hart klopt.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
16:20 The Goldbergs
Erica wil Lainey's vader Bill via videodaten koppelen. Barry weet eindelijk wat hij wil worden: sportleraar. Murray is er niet blij mee.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Een demon met de naam Sweet komt naar Sunnydale om Dawn te zoeken. Door zijn aankomst barst iedereen in zingen en dansen - en uiteindelijk ook in vlammen - uit.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Terwijl Ted net gewend is om alleen te wonen, probeert Barney hem elke avond mee uit te krijgen. Lily heeft een erotische droom. Robin wordt beroemd.
«
»
18:15 The Goldbergs
Erica en Adam volgen voor hun relatieproblemen het voorbeeld van Jan uit The Brady Bunch. Beverly heeft genoeg van Murray als ze door hem The Beach Boys bij Live Aid mist.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer wil zich een hipper imago aanmeten en hij probeert in de gunst te komen bij hun nieuwe hippe buren, Emily en Terrence. Marge en Bart vinden hen echter twee snobs die neerkijken op de inwoners van Springfield.
«
»
19:15 The Simpsons
Opa Simpson trekt een tijdje bij Homer en Marge in. Op de dag van de verhuizing krijgt Homer last van zijn rug en hij blijft alleen thuis. Hij raakt verslaafd aan het spel VillageVille.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard en Sheldon huren de presentator van hun favoriete televisieshow, professor Proton, in voor een show. Intussen komen Howard en Bernadette in de problemen als ze op de hond van Raj passen.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Tijdens een spel neemt de relatie tussen Amy en Sheldon een verrassende wending. Tegelijkertijd hebben Lucy en Raj een ongemakkelijke date.
«
»
20:35 The Huntsman: Winter's War
IJskoningin Frey en haar boosaardige zuster Ravenna willen allebei het hele land met eeuwig ijs bedwingen. Maar jager Eric en zijn geliefde Sara, die ooit door Freya verbannen werden, komen terug om het plan van de zusters te verijdelen.
«
»
22:35 Magnum P.I.
Een non huurt Magnum en Higgins in om een mysterieuze donatie in contanten te onderzoeken. Deze is gedaan aan een kerkganger die een medische behandeling ondergaat. De nieuwe hondenuitlaatservice van Jin neemt een dramatische wending.
«
»
23:30 Anoniem
Jurre gaat de confrontatie aan met Jack. Boet komt meer voor zichzelf op en houdt zijn vader in de gaten. Saar wordt verrast door een nieuwe kroongetuige die erop staat alleen met haar te spreken.
«
»
00:25 Mayans M.C.
Nails en Angel bespreken babynamen, maar zijn gedachten zijn ergens anders. Miguel Galindo gaat op weg naar verlossing, maar vindt een geheim. De verdeelde M.C. komt samen ter ere van hun gevallen broeders.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers