TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: AustraliŽ
De overgebleven stellen staan tijdens een ceremonie voor de keuze of ze hun geloften willen hernieuwen en hun relatie ook buiten het experiment willen voortzetten.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een semi-gepensioneerde accountant schaamt zich voor de staat van haar huis uit 1930. Sarah heeft een plan om de serre te verbouwen en meer ruimte te creŽren, zodat de huiseigenaar een huis krijgt waar ze trots op kan zijn.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 GPs: Behind Closed Doors
Een slachtoffer van een verkeersongeluk weet niet dat hij mogelijk een gebroken nek heeft opgelopen.
«
»
13:05 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar heeft een groot huis met vijf slaapkamers in Ickenham. Ze willen het opknappen en de ruimte die ze hebben optimaal te benutten, en ze vragen Sarah om de ruimtes geschikter te maken voor familiebijeenkomsten.
«
»
13:55 Blind getrouwd: AustraliŽ
De deelnemers van het experiment zien elkaar weer bij het reŁnie-etentje en praten elkaar bij.
«
»
15:10 GPs: Behind Closed Doors
Een jong koppel wil weten of ze zwanger zijn en een zwangere vrouw, die eerder al heeft geleden aan een postnatale depressie, maakt zich zorgen over haar vierde zwangerschap.
«
»
16:05 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in het centrum van Gent. Stand-upcomedian Henk Rijckaert vormt een duo met Jacques, terwijl Belle Perez met Axel op stap gaat.
«
»
17:20 MasterChef AustraliŽ
Drie deelnemers lopen de keuken in, klaar voor de drukproef. Ze moeten het gerecht, met een opvallend ingrediŽnt, van internationaal Aussie-icoon Luke Nguyen namaken.
«
»
18:20 Home and Away
Kirby wordt door Irene op de vingers getikt, omdat ze zomaar is vertrokken tijdens haar shift. Eden kijkt ondertussen met argusogen naar de komst van Mercedes.
«
»
18:50 Ambulance
De 'North West Ambulance Service' wordt gevolgd tijdens de lockdown. Naast de druk op de ambulancedienst als resultaat van de coronapiek zijn er plannen om het gevaar dat veroorzaakt wordt door storm Christoph onder controle te houden.
«
»
20:05 Flikken BXL
Eric Goens volgt de politie van Brussel en Zaventem 5 jaar na de aanslagen.
«
»
21:10 Ontvoerd
De Turkse rechter heeft bepaald dat de drie kleine kinderen terug moeten naar moeder Sanne. Maar haar ex heeft maling aan de uitspraak en heeft de kinderen ergens verstopt in de stad.
«
»
22:05 Alles Mag Weg
Kevin en Kimbo worden naar Kortrijk gestuurd om een failliete seksbioscoop te inventariseren. In het magazijn van Vavato ligt een stock van meer dan 20.000 horloges van Rodania die Yannic zal proberen te verkopen.
«
»
23:05 999: What's Your Emergency?
Het is zaterdagavond in Sheffield en een cafťruzie loopt uit de hand op straat. Een vrouw wordt betrapt met haar broek naar beneden, iemand wordt slapend in de goot gevonden en een dochter worstelt met haar gewelddadige alcoholische moeder.
«
»
00:05 Ambulance
De 'North West Ambulance Service' wordt gevolgd tijdens de lockdown. Naast de druk op de ambulancedienst als resultaat van de coronapiek zijn er plannen om het gevaar dat veroorzaakt wordt door storm Christoph onder controle te houden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers