TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 The Madame Blanc Mysteries
Het is Kerstmis in het pittoreske Sainte Victoire. De kerstverlichting brandt en er klinkt koorgezang. Jean verheugt zich op kerst met haar nieuwe vrienden en Dom krijgt zijn oom Patrick te logeren. Maar er hangt onheil in de lucht.
«
»
03:40 Silent Witness
Wanneer er een lichaam wordt gevonden in het veld, in de buurt van Hartford, bevestigen Nikki en het Lyell-team dat het de vermiste tiener Jason Forbes is. De lokale slotenmaker Malcolm Wilde is de hoofdverdachte.
«
»
04:35 Murdoch Mysteries
Tijdens repetities voor de opera La Boheme zakt de understudy voor de stersopraan plotseling in elkaar, ter plekke dood. Murdoch vermoedt al snel dat de sterzanger het echte doelwit van de misdaad was.
«
»
05:25 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
06:00 Ghosts
Een mysterieuze bezoeker op Button House doet een onthulling waardoor Alison van streek raakt. Thomas is eveneens uit zijn doen door zijn gevoelens voor de vreemde bezoeker.
«
»
06:30 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek bij een plaatselijk kuuroord nadat een voormalig medewerker dood is aangetroffen.
«
»
08:05 Death in Paradise
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang. Met gastrollen van bekende sterren.
«
»
08:50 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een buurtwachter in het meest afgelegen dorpje van Midsomer. Tijdens zijn onderzoek komt hij erachter hoe ver sommige mensen bereid zijn te gaan om macht te vergaren.
«
»
09:40 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een buurtwachter in het meest afgelegen dorpje van Midsomer. Tijdens zijn onderzoek komt hij erachter hoe ver sommige mensen bereid zijn te gaan om macht te vergaren.
«
»
10:30 Call the Midwife
Kerstmis 1966 belooft extra bijzonder te worden nu Lucille en Cyril op het punt staan te trouwen. En met een volledig bezette kraamafdeling heeft het team van Nonnatus House de drukste kerstdag ooit.
«
»
11:20 Death in Paradise
Oudejaarsavond wordt onderbroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis neersteekt. Jack en het team moeten de dader ontmaskeren voordat hij weer iemand vermoordt.
«
»
12:15 Grantchester
Op vakantiepark Merries is niet alles zo onbezorgd en vrolijk als het lijkt. Als er een dode valt, komen Geordie en Will in actie. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie geheim moet houden.
«
»
13:05 Grantchester
Will raakt betrokken bij een pijnlijk en complex familiegeschil wanneer een vader beweert dat een adoptiebureau zijn kind heeft afgepakt. Leonard krijgt ondertussen een onheilspellende brief.
«
»
13:55 The Madame Blanc Mysteries
Een muzikant wordt dood aangetroffen in het kasteel met een hoofdwond en een vreemd symbool op zijn gezicht getekend. Jean en Dom proberen te ontrafelen hoe het slachtoffer alleen in een afgesloten kamer heeft kunnen sterven.
«
»
14:55 Father Brown
Aan het extravagante nieuwjaarsfeest van Lady Felicia komt abrupt een einde wanneer een vip-gast wordt vermoord.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
16:50 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
17:50 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
19:00 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt of de uitvinder van een elektrisch voertuig een moord op zijn geweten heeft.
«
»
21:00 Grantchester
Geordie en Leonard treffen een dode dakloze aan voor Leonards café. Mrs Chapman worstelt ondertussen met haar diagnose. Haar eigenaardige gedrag stelt Will en Geordie voor een raadsel.
«
»
22:00 The Castaways
Wanneer er eindelijk vrede is gesloten op het eiland en de overlevenden zich op de toekomst richten, dreigt een schokkende nieuwe onthulling over een lid van de groep de harmonie weer te verstoren.
«
»
23:00 Silent Witness
DI Kate Ashton leidt het onderzoek naar een bende van dealers die jonge mannen rekruteren om drugs te dealen in de buurt van een school in Londen. Het team werkt aan het opsporen van degenen die verantwoordelijk zijn voor recente sterfgevallen.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Een man valt dood neer net als hij lid wil worden van een geheime loge, waar Brackenreid en Crabtree ook lid van zijn. Maar het kost wat overtuigingskracht van de andere leden van de loge om Murdoch en Ogden geaccepteerd te krijgen als onderzoekers.
«
»
01:00 London Kills
Bouwvakkers vinden de resten van een jonge man die meer dan een jaar geleden lijkt te zijn gewurgd, maar wanneer zijn zus wordt ingelicht, beweert ze dat hij haar al die tijd ansichtkaarten heeft gestuurd.
«
»
01:45 Father Brown
Er wordt een dode man gevonden in een bankkluis. Het is een ingewikkelde zaak, want de kluis is van binnenuit gesloten. Father Brown moet het mysterie oplossen voordat een onschuldige man hier met zijn leven voor moet betalen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers