TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Hetzelfde overkomt ook Lui en Plop en ze kunnen nergens heen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Het is nieuwjaar en dus tijd voor cadeautjes. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar één cadeautje kopen en de onschuldige hand zal aanduiden voor wie zij een cadeau moeten kopen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen, maar dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
06:20 Blinky Bill
Blinky en zijn vrienden vinden het leuk om elkaar rond het kampvuur verhalen te vertellen. Cranky besluit om dat te verbieden, en de vrienden mogen geen verhalen meer vertellen.
«
»
06:30 Heidi
Peter beschrijft in een opstel hoe zijn leven is veranderd sinds Heidi in zijn leven stapte.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils en de ganzen landen samen met Lina op een mooi en romantisch eiland. Nils spoort Martin aan om Donsveertje te vertellen wat hij voor haar voelt. Dat blijkt Martin heel lastig te vinden.
«
»
07:05 Welkom bij K3
Langzaam maar zeker begint de flat van Hanne, Marthe en Klaasje vorm te krijgen. Er zijn al flink wat dozen uitgepakt, maar er blijven nog heel wat fijne herinneringen over. Zo heeft K3 meerdere films en musicals gemaakt.
«
»
07:20 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:05 Hallo K3
Als Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast. Ondertussen heeft Kristel last van dromen die uitkomen.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Creek moet de fondue verzorgen op een feestje, maar door een fout komt hij met lege handen te staan. De trollen werken samen aan een tijdcapsule voor de trollen van de toekomst en moeten beslissen wat ze erin doen.
«
»
08:55 Super Monsters
Lobo probeert te zingen, maar hij huilt bij elke poging door de magische blauwe maan.
«
»
09:05 Super Monsters
Victoria geeft de Super Monsters een ongewoon zaad. Het lijkt bijna onmogelijk om deze te laten groeien. Uiteindelijk moeten de monsters hun magische krachten bundelen om ervoor te zorgen dat het zaadje groeit.
«
»
09:15 Jabaloe
Bessy heeft een toneelstuk gezien waarin een meisje en een jongen verliefd werden omdat die jongen heldendaden verrichtte voor het meisje. Met Twinkly's hulp wil Bessy ervoor zorgen dat Joe heldendaden kan verrichten, zodat hij haar held wordt.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie maakt deze keer gepaneerde visreepjes klaar met couscous en een pittige tomatensaus.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een dief is ervandoor met de bankpas van meneer pastoor. Dankzij camerabeelden van het tuincentrum vinden Koen en Tineke al snel een verdachte. Eric en Brigitte onderzoeken de plotse dood van de buren van de burgemeester.
«
»
12:25 Milo
Milo is volop aan het oefenen voor haar examen wanneer ze bericht krijgt dat het examen vandaag is.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Emma komt zichzelf tegen. Cédric gaat op zijn beurt de confrontatie aan met Niko. Op Fashion begint de tijd te dringen voor Lars. Benny heeft ondertussen goed nieuws voor zijn gezin.
«
»
14:10 Wittekerke
Caro is klaar voor de volgende stap in haar relatie. Bart doktert een plan uit om Maggie te redden.
«
»
15:10 The Good Doctor
Het lukt een anorexiapatiënt niet om het nodige gewicht bij te komen om een hartoperatie te ondergaan. Claire stelt daarop een experimentele behandeling voor, maar Mendelez verzet zich er fel tegen. Shaun maakt zich zorgen om Glassman.
«
»
16:05 Superstore
Amy en Cheyenne doen een cursus bij de Cloud 9 Academy om carrière te maken. Dina en Garrett laten zich strikken om op te passen op de dochter van Glenn, terwijl hij zijn kamer kindbestendig maakt.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Aspe
Het team van Van In wordt opgeroepen voor een moordzaak in het Europacollege in Brugge. Hans Van Acker is een student die op zijn kamer dood aangetroffen met ingeslagen schedel. Hans Van Acker blijkt echter helemaal niet te bestaan.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte onderzoeken een geval van stalking. Een garagist doet een beroep op Floor en Femke. Hij heeft een auto binnengekregen voor herstel na een ongeval met blikschade. Maar hij vreest dat er meer aan de hand is.
«
»
18:20 Milo
Liam geeft Milo een tweede kans op de proef. Ze krijgt te horen dat ze mag starten op Kosmos.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie weet niet meer wat ze van Joris moet denken. Hijzelf merkt dat ze zich afstandelijker gedraagt. Brigitte reageert ondertussen haar frustraties af op Stefanie.
«
»
20:40 Liefde voor muziek
Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan en Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot.
«
»
22:05 De Kasteelmoord
Iets meer dan vijf jaar na de moord op Stijn Saelens gaat het zogenaamde 'proces van de eeuw' van start in Brugge. De eerste procesdag eindigt met een nooit geziene coup de théatre: dokter Gyselbrecht bekent na vijf jaar stilzwijgen.
«
»
23:20 Chicago Med
Archer en Choi schieten te hulp op een plek die slechte herinneringen oproept. Wanneer Carols toestand verslechtert, is Manning tot alles bereid om ervoor te zorgen dat haar moeder zich weer beter gaat voelen.
«
»
00:15 Familie
Stefanie weet niet meer wat ze van Joris moet denken. Hijzelf merkt dat ze zich afstandelijker gedraagt. Brigitte reageert ondertussen haar frustraties af op Stefanie.
«
»
00:45 The Good Doctor
Het lukt een anorexiapatiënt niet om het nodige gewicht bij te komen om een hartoperatie te ondergaan. Claire stelt daarop een experimentele behandeling voor, maar Mendelez verzet zich er fel tegen. Shaun maakt zich zorgen om Glassman.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers