TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Top Gear
Paddy laat Chris en Freddie kennismaken met zijn nieuwste creatie: een elektrische ijswagen voor alle terreinen voor de 21e eeuw. Ze testen ook de Honda E, Vauxhall Corsa-e en Mini Electric op batterijen in een race rond een verlaten Alton Towers.
«
»
15:05 Top Gear
Chris Harris geeft een overzicht van de snelste en boeiendste voertuigen van het moment.
«
»
16:10 MacGyver
MacGyver ontmoet een prachtige vrouw in Bulgarije als hij een microfilm smokkelt tijdens een gevaarlijke opdracht. Hij wordt opgepakt door militieleden nadat de vrouw juwelen in zijn zak steekt.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Tijdens een handelsmissie wordt kolonel Mitchell valselijk beschuldigd van moord. Hij kan zich herinneren dat hij de moord pleegde dankzij een technologie die herinneringen in iemands geheugen plaatst.
«
»
18:05 Airwolf
Interferentie dwingt Jo en Mike te landen in de buurt van een afgelegen stad, waar ze smokkelwaar voor wapens ontdekken.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Alex en Jason achtervolgen te voet een bende verdachte tieners door een woonwijk.
«
»
20:00 Superstaar
Een letterlijk van de pot gerukte Pieter Van In en Adolf Hitler die zich uit als Regi-fan in de rubriek 'Verrükte Idioten'. Ook de castleden van Familie, Zone Stad en Eddy Wally ontsnappen niet aan de voice- en soundlift van Lamoot.
«
»
20:30 Bad Company
CIA-agent Oakes krijgt de opdracht om de sarcastische en eigenwijze Jake Hayes op te leiden tot spion. Hij heeft slechts negen dagen de tijd om deze klus te klaren.
«
»
22:45 Columbo
Een goochelaar beroept zich op een waterdicht alibi: hij zat verzegeld in zijn een watertank tijdens de moord op een vennoot die de boel oplichtte.
«
»
00:25 Narcos
Miguel is paranoďde over lekken in zijn organisatie en houdt zijn beveiliging onder een loep. Pacho heeft een besluit genomen over het aanbod dat hij heeft ontvangen. Peńa werkt hard aan het werven van een getuige.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers