TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een rij oranje speelgoed, een paddestoel gemaakt van wol. Boek Jongen maakt de wasmachine.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo is enthousiast over haar bed en kan niet wachten om het uit te proberen. Ze is niet de enige.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Ollie
Charles vindt een briljant nieuw spelletje uit bij de rivier. Hij is blij om dit met Ollie te delen en zelfs de visjes spelen mee.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt een vaas met bloemen. Snippers papier vallen op de grond en vormen een griezelig wezen. Meneer Papier heeft een monster gemaakt. Meneer Papier vlucht uit huis, maar hij krijgt het koud en wil terug.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren reizen naar een boomgaard in de buurt om pruimen te plukken voor in een pruimentaart. Als hun manden vol zijn krijgt hun gretigheid de overhand, waarna ze hun huis ineens tot de rand vullen met pruimen.
«
»
06:40 Vos en Haas
Ever speelt pingpong in zijn eentje, maar blijft steeds zijn ballen verliezen. Uil stuit op een verlaten ei dat hij mee naar huis neemt om het te beschermen. In het bos wordt Uil geholpen door Vos en Haas om de ouders van het verloren ei te vinden.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard vinden het moeilijk om hun knikkers te delen. Opa zegt dat ze moeten stoppen met vechten en in plaats daarvan aardbeien moeten gaan plukken, maar er zijn er te veel om te plukken, tenzij ze het met supersonische snelheid kunnen doen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
De schoolkinderen gaan samen naar de boerderij waar de boer de kinderen leert hoe ze een koe moeten melken. Intussen sluipen de knuffels een van de schuren binnen en halen veel kattenkwaad uit, ze proberen zelfs een koe te melken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Chaos in het busje. Samson heeft zijn speelgoed niet opgeruimd. Marie legt enkele regels vast.
«
»
07:30 Kleine dingen
De hele kleine wezentjes springen van een liniaal af, maar Blue voelt zich plots angstig.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:40 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
07:55 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
08:10 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
08:25 De Smurfen
Lolsmurf geeft Boerensmurfs raceslakken een magisch drankje voor een extra boost waardoor ze supersnel worden. De slakken racen het dorp uit en Lolsmurf moet ze gaan zoeken in het bos.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De hele kleine wezens spelen een spelletje verstoppertje, en als Roze tot tien telt, haasten de anderen zich om de perfecte verstopplek te vinden.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De Zootram is kapot en Ziggy moet hem repareren. In de tussentijd vermaken de anderen zich door elkaar verhalen te vertellen over hun favoriete tram-transformaties.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Poyo springen samen op een trampoline.
«
»
09:25 De Smurfen
Koksmurf wordt jaloers op Smurflili wanneer zij wafels bakt die lekkerder zijn dan de zijne. Hij wil weten wat haar geheim is en doet er alles aan om erachter te komen. Hij gaat hiernaar op zoek samen met een groepje Smurfen.
«
»
09:35 De Smurfen
Lolsmurf verandert Dichtersmurf in Gargamels moeder, maar ze zitten gevangen in Gargamels krot.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Gem wil anders te zijn dan Ilo en haalt een stunt uit. Nu moet ze geholpen worden om te ontsnappen aan de stormwinden van een super-puff planeet.
«
»
10:00 Interstellar Ella
De vader van Ella heeft een mechanische arm gemaakt en die test hij een dagje samen met Glitch. Slippy vindt dit niet leuk en hij brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Abraracourcix en Bonemine horen dat Anglaigus het zwaard van een Gallisch opperhoofd heeft gevonden.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil dat het in Lutetia net zo warm is als in Rome. Daarom zet Quadratus een Archimedespiegel voor hem op de grote duiventil. Eerst is het aangenaam warm in Lutetia, maar al snel wordt de hitte ondraaglijk.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
«
»
10:40 Berry Bees
Mevrouw Berry vertelt de Berry Bees dat alle BIA-agenten zijn ontvoerd en worden vastgehouden in een verlaten pretpark. De Bees moeten snel naar het pretpark toe om uit te zoeken wie de ontvoerder is en de agenten te bevrijden.
«
»
10:50 Berry Bees
Mevrouw Berry gedraagt zich anders dan normaal. De Berry Bees ontdekken dat ze zichzelf niet is en dat ze eigenlijk een hologram is. Wanneer blijkt dat de echte mevrouw Berry gevangen is genomen, is het aan de Berry Bees om haar te bevrijden.
«
»
11:05 Squish
Squish post een gekke foto op 'Germbook'. Het duurt niet lang of hij gaat viral op social media.
«
»
11:15 Squish
Peggy ontdekt dat zij, net als alle pantoffeldiertjes, trychocysten heeft zodat ze prooi kan vangen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Dankzij een gadget brengt K lijmpasta tot leven die hij Plakkie noemt. Hij gaat met haar op missie naar Stacy en Lindsay's kapsalon. Plakkie is zijn verantwoordelijkheid en het blijkt echter ingewikkelder dan het lijkt.
«
»
11:40 Galactic Agency
Een nieuwe missie stelt Apple in staat CleoSpace, haar levenslange idool, te ontmoeten door haar te helpen haar grote kat te vinden. Maar door te proberen te schitteren voor de ruimte-superheld, brengt Apple K en heel Electric City in gevaar.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou is het beu dat ze telkens spullen vergeet wanneer ze na een week bij haar mama weer naar haar papa verhuist en gaat op zoek naar een oplossing om niet telkens over en weer te moeten fietsen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
«
»
13:25 Squish
Squish hoopt dat hij een videospel kan winnen met de loterij van de inzamelingsactie op school.
«
»
13:40 Berry Bees
Een mysterieuze grappenmaker haalt streken uit met alle studenten, en mevrouw Berry vreest dat dit de BIA in gevaar kan brengen. Op beelden van de beveiligingscamera's lijkt het erop dat Juliette de grappenmaker is.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl hij een wandeling maakt, ontdekt Idéfix dat de duiven van Lutetia hem in de gaten houden.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella's reisje loopt helemaal in de soep als er iets mis blijkt te zijn met de nevels die ze voor haar gezin had uitgezocht. Ze zijn te donker, te koud of ze stinken. Gelukkig wordt ze thuis warm onthaald in de kussenfortnevel.
«
»
14:20 Prinsessia
Basiel en Kamiel helpen de directeur bij het repeteren van haar rol als heks in een toneelstuk, in het geheim omdat ze de meisjes wil verrassen. Maar sprookjesliefhebber Iris hoort ze en vertelt haar klasgenoten dat ze vechten met een boze heks.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij een nieuw spel heeft uitgevonden door rond te stuiteren op een bes, maar komt er al gauw achter dat de Zwammers dat al veel eerder deden, en nog veel beter zijn ook.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mushpot heeft een houten frisbee gemaakt voor Lilit, op voorwaarde dat zij hem helpt met schoonmaken. Maar Mush-Mush en Chep willen daar niet op wachten, zij willen de frisbee meteen uitproberen. Helaas gaat dat niet helemaal goed.
«
»
14:55 Mega Mindy
Beruchte bankberover Electro ontsnapt, en Mieke probeert hem zonder Mega Mindy te vangen, omdat ze wil dat Toby haar opmerkt zonder haar pak. Dat gaat echter helemaal fout!
«
»
15:20 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie fopt Samson met een knuffelpapegaai. Die denkt dat het een echte papegaai is die kan praten. Marie probeert dit ook eens bij Bill. Bill gelooft het en ziet in hem een nieuwe vriend. Wanneer de papegaai weg is, is Bill in alle staten.
«
»
15:30 Kleine dingen
De vijf kleine wezentjes spelen een spelletje slapende konijntjes, maar ze vallen echt in slaap.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Geïsoleerd door de Romeinen, gelooft de druïde Amnesix dat de Lutecians zijn drankjes niet willen.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
16:15 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
16:30 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
«
»
16:35 Rox
Er wordt een dodelijk virus uit een laboratorium gestolen, als overmaat van ramp wordt het antivirus ook nog vernietigd. De daders houden professor Nitriet gevangen en alleen in ruil voor één miljoen euro laten ze hem vrij.
«
»
17:00 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Sint-Niklaas bij de familie Scheers. Oma, mama en haar drie zonen verwelkomen Nona in hun creatief huis, waar er net vandaag boetseren en muziek maken op de planning staat. Lukt het Nona om de faker te ontmaskeren?
«
»
17:20 3Hz
Sammy ontdekt waarom zijn neef is gevlucht. In het appartement van Sera hoort Felix met de walkman een verontrustend gesprek uit 2013.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een dryade is een vriendelijk wezen, maar komt naar Schemermeer om een wel heel speciale reden. Het wezen is geschokt als ze ziet hoe de mensen met de natuur omgaan.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno baalt dat hij weer moet studeren. Hij zou zo graag rijk zijn, dan hoeft hij nooit meer naar school. Als hij op een ochtend wakker wordt, hebben Jackie en Geert goed nieuws: Arno heeft de lotto gewonnen. Zijn grote droom is eindelijk uitgekomen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Midden in de dansrepetities voor een hip-hop wedstrijd voelt Jenny verontrustende symptomen. Dagen gaan voorbij en de ziekte verergert en in het ziekenhuis krijgt ze de diagnose: in één seconde is het alsof haar leven stopt.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De laatste tien kandidaten gaan de plantjes water geven. Hoe meer water, hoe beter, want dan scheurt het papier waarop de bloempot staat.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers