TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Help, Mijn Man Is Klusser
Irene woont met haar gezin in een uit elkaar vallend hotel. Haar man is timmerman maar timmert niet.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Help, Mijn Man Is Klusser
Linda schakelt de hulp in van John. Ze woont al 23 jaar met haar man, Andre, in een huis dat niet af is. Hun tienjarige dochter, Martine, is geboren in de schuur en woont haar hele leven al tussen de bouwmaterialen.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Help, Mijn Man Is Klusser
John en zijn team komen Brigit uit het Twentse Hengelo te hulp. Haar dochter Jennifer ziet haar moeder samen met stiefvader Erik oud worden in een bouwval en kan het niet langer aanzien. Het tocht in huis en de sneeuw komt door de daken naar binnen.
«
»
14:20 Dinner Date
Jon uit Liverpool krijgt vijf menukaarten voor zijn neus die door potentiële dates zijn gemaakt. De vijf mannen achter de menu's hebben met zorg een drie-gangen-diner samengesteld, maar enkel drie van hen mogen met Jon op date.
«
»
15:15 Sun, Sea and Selling Houses
Wie droomt er niet van een huis onder de zon. Twee Britse makelaarsfamilies proberen de droom van landgenoten waar te maken door voor hen op zoek te gaan naar hun droomhuis in Spanje.
«
»
16:10 B&B zoekt lief in de winter NL
Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29), die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven.
«
»
17:25 24 Hours in A&E
Joan (87) wordt naar het ziekenhuis gebracht nadat ze op een rijdende tram ten val kwam en daarbij een hoofdwonde opliep. Rose (19) wordt aangereden door een auto terwijl ze staat te wachten op de tram.
«
»
18:25 Help, Mijn Man Is Klusser
De droomboerderij van Anneke en haar gezin is tot nu toe een grote nachtmerrie. Ondanks verschillende hartaanvallen neemt haar man, Ton, te veel hooi op zijn vork. Tot hun schrik stuiten de klussers tijdens hun bezoek op andere, ongewenste bewoners.
«
»
19:40 Home and Away
Alf stelt zich vrijwillig kandidaat als karaktergetuige voor Justin. Leah worstelt ondertussen met de gedachte dat Justin mogelijks maanden of jaren de gevangenis in vliegt.
«
»
20:10 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»
21:00 Kitchen Nightmares
Gordon gaat langs bij Max's Bar and Grill in Long Branch, New Jersey. Eigenares Jennifer Maybaum heeft voor ruim 1 miljoen dollar aan schulden en wil graag orde op zaken stellen.
«
»
21:55 Gestrand op Honeymoon Island
De singles komen aan in Maleisië. Onderling bespreken de vrouwen en de mannen de verwachtingen voor hun toekomstige partners. Josephine-Charlotte en Sidi geven elkaar als eerste koppel het jawoord.
«
»
23:05 Alert: Missing Persons Unit
De MPU werkt aan het opsporen van de ontvoerde zoon van een arts, maar de zaak neemt een wending wanneer zijn moeder in contact komt met de ontvoerder. Kemi uit haar zorgen over Sidney's welzijn aan Nikki en Jason.
«
»
00:05 24 Hours in A&E
Joan (87) wordt naar het ziekenhuis gebracht nadat ze op een rijdende tram ten val kwam en daarbij een hoofdwonde opliep. Rose (19) wordt aangereden door een auto terwijl ze staat te wachten op de tram.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers