TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 A Killer Behind Closed Doors
Melissa ontdekt dat haar nieuwe echtgenoot, Kevin, geen ambitie heeft en geregeld met andere vrouwen flirt. Kevin blijft in het huis totdat de scheiding rond is, maar wanneer hij dood wordt aangetroffen zijn alle ogen op Melissa gericht.
«
»
10:00 Criminal Confessions
Nadat een gescheiden moeder vermoord wordt aangetroffen in haar huis, ontdekt de politie dat er een ongewone reeks mensen bij haar leven betrokken was.
«
»
10:40 Snapped
Een rustig stadje in Wisconsin wordt opgeschrikt door de eerste moord in zes jaar als een excentrieke vader van vier kinderen dood wordt aangetroffen in zijn kelder.
«
»
11:25 Gestalkt
Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de negendertigjarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker die haar uiteindelijk met de dood bedreigt.
«
»
12:10 Gestalkt
Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig.
«
»
12:55 Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For
Aurora onderzoekt vergiftigingen op de bruiloft van Lizzy Allison en Bubba Rankart, waarbij recente wijzigingen in het testament van een van de slachtoffers argwaan wekken.
«
»
14:20 Criminal Confessions
Nadat een gescheiden moeder vermoord wordt aangetroffen in haar huis, ontdekt de politie dat er een ongewone reeks mensen bij haar leven betrokken was.
«
»
15:05 Snapped
Een rustig stadje in Wisconsin wordt opgeschrikt door de eerste moord in zes jaar als een excentrieke vader van vier kinderen dood wordt aangetroffen in zijn kelder.
«
»
15:50 The First 48
Politie onderzoekt de moord op een man die vermoord is in zijn motelkamer in New Orleans. Een nacht uit in Oklahoma eindigt in een moorddadige woede-uitbarsting en 21 messteken voor een man.
«
»
16:30 The First 48
Een jonge man in Tulsa Oklahoma werd doodgeschoten in zijn bus gevonden. de detectives gaan zijn laatste uren na en stuiten op een web gesponnen van leugens en ontwaren een gecompliceerde rode draad.
«
»
17:15 Social Media Murders
Molly McLaren werd vermoord door haar ex, die haar stalkte via social media. Familie en vrienden vertellen hoe het zo ver is gekomen.
«
»
18:10 Social Media Murders
Alice Ruggles was een jonge vrouw die voortdurend gestalkt en belaagd werd door haar ex-vriend via sociale media, en daarna koelbloedig om het leven werd gebracht in haar eigen huis.
«
»
19:00 Criminal Confessions
Nadat een bejaarde vrouw aan een grote som geld is gekomen, wordt ze aangevallen. Rechercheurs brengen een verwrongen verhaal van verslaving, wreedheid en verraad aan het licht.
«
»
19:45 Snapped
Een veteraan overleeft missies in Irak, om vervolgens in zijn eigen huis te worden neergeschoten.
«
»
20:30 Buried in the Backyard
Wanneer twee vrouwelijke studenten verdwijnen, blijft hun verblijfplaats maandenlang onbekend. Een reclasseringsambtenaar herinnert zich opzienbarende informatie die de onderzoekers naar de achtertuin leidt.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de meedogenloze seriemoordenaar Lonnie Franklin uit Los Angeles, een moordenaar die bekend staat als de 'Grim Sleeper' vanwege een jarenlange pauze in zijn misdaden, die het leven eiste van minstens negen vrouwen en een tienermeisje.
«
»
22:00 Cold Case
Wanneer de schedels van negen mensen worden gevonden, brengt Rush de ontdekking in verband met een seriemoordenaar die ze enkele maanden eerder niet kon vinden. Rush wil de moordenaar ontdekken en de confrontatie aangaan.
«
»
22:45 CSI: Miami
Tijdens een privéfeest wordt een man levend verbrand. De getroffene was al bekend bij de politie. Het onderzoek wijst uit dat een sadistische misdaadorganisatie gebruik maakt van de hoge prijzen van benzine.
«
»
23:30 Rizzoli & Isles
In de nasleep van de schietpartij op de bruiloft van Korsak en Kiki moet het team alles uit de kast halen om Alice Sands te vinden en haar voor de rechter te brengen. Zolang dit niet is gebeurd, loopt het leven van Jane gevaar.
«
»
00:15 Castle
Als Becketts leven plotseling in gevaar dreigt te zijn, moet het team snel op zoek naar een manier om haar te redden. Ondertussen steggelt Castle met haar over wie als eerste gevoelens voor de ander ontwikkelde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers