TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Time
Zes maanden later zit Orla weer in de gevangenis. Ze maakt zich zorgen om haar kinderen, maar hoe ver is ze bereid te gaan om actie te ondernemen? Ondertussen zint Abi op wraak en Kelsey maakt plannen voor de toekomst.
«
»
02:20 The Following Events are Based on a Pack of Lies
Cheryl en Alice ontdekken dat ze Rob alleen kunnen terugpakken als ze niet meer volgens de regels spelen. De vraag is of ze bereid zijn om daarvoor hun eigen waarden en normen op te geven.
«
»
03:20 The Chelsea Detective
Kai had bij dealer Frank ingebroken om zijn drugs te stelen en ze naar Frank te brengen.
«
»
04:10 Miss Scarlet and the Duke
Scotland Yard richt het vizier op bendes en politieke groeperingen die de orde zouden kunnen verstoren. Eliza wordt door The Duke ingehuurd om zich als infiltrant aan te sluiten bij een van de groepen.
«
»
05:00 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
06:00 Beyond Paradise
Er ontstaat paniek wanneer een pyromaan bij drie bedrijven brand sticht en daarbij op bizarre wijze naar het sprookje van de drie kleine biggetjes verwijst. Ondertussen heeft Martha een aantal zaken om over na te denken.
«
»
07:00 Father Brown
Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een man die ooit beul is geweest. Er hangt romantiek in de lucht voor mevrouw McCarthy.
«
»
07:45 Death in Paradise
In Londen racet het team tegen de klok om een dubbele moord op te kunnen lossen. Hun hoofdverdachte is dood aangetroffen, en ook daar moeten ze onderzoek naar doen. Ondertussen krijgt Humphrey advies uit onverwachte hoek.
«
»
08:35 Midsomer Murders
Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
09:20 Midsomer Murders
Barnaby is niet erg onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
10:10 The Mallorca Files
Als de beste wielrenner van Mallorca, Esteban Domenech, tijdens een trainingssessie verdwijnt, maken Miranda en Max gebruik van Ines' afwezigheid om een onderzoek in te stellen.
«
»
10:55 Death in Paradise
Als de zanger van een band vermoord wordt, onderzoeken Goodman en zijn team de zaak. De man werd dood gevonden in het zwembad bij het huis van zijn producer, en de verdachten laten de gemoederen hoog oplopen.
«
»
11:45 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
12:45 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu wordt ingehuurd als vaste cateraar voor een softwarebedrijf in de bekende tech-hub in Berkshire. Maar dan wordt de CEO van het bedrijf dood aangetroffen.
«
»
13:30 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
14:40 Father Brown
Een komiek is uit op wraak en sluit Father Brown op in een verlaten gebouw.
«
»
15:35 Beyond Paradise
Er is ingebroken in een woning, maar de hoofdverdachte zat op het moment van inbraak vast op het politiebureau. Het is Esther die de radeloze Humphrey de juiste kant op wijst, zodat het raadselachtige misdrijf kan worden opgelost.
«
»
16:55 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt tijdens de achtervolging van een moordverdachte gewond en moet op zijn kamer rust houden om te herstellen. Maar vreemde geluiden die hij tijdens zijn koortsdromen hoort, doen hem vermoeden dat zijn hospita iets kwaads in de zin heeft.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team moet een oude zaak heropenen als een toerist beweert een alibi te kunnen verschaffen voor een vrouw die veroordeeld is voor moord.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Tijdens de viering in Midsomer van het twaalfde jaarlijkse `Literary Festival' wordt een auteur aangetroffen met een gebroken nek. Voordat de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt, overlijden er meer schrijvers.
«
»
20:05 Midsomer Murders
Tijdens de viering in Midsomer van het twaalfde jaarlijkse `Literary Festival' wordt een auteur aangetroffen met een gebroken nek. Voordat de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt, overlijden er meer schrijvers.
«
»
21:00 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geëlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
22:15 Ghost Stories
Wanneer een familielid van student Garrett naar de universiteitsbibliotheek komt om een specifiek boek op te zoeken, raakt de jonge student betrokken bij een familievete over een testament en de nalatenschap, met huiveringwekkende gevolgen.
«
»
23:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu wordt ingehuurd als vaste cateraar voor een softwarebedrijf in de bekende tech-hub in Berkshire. Maar dan wordt de CEO van het bedrijf dood aangetroffen.
«
»
00:00 Harry Wild
Zoe is een kwetsbare jonge vrouw met een verslavingsverleden. Maar dan wordt Zoe ontvoerd en vervolgens komt ze bij kennis in een bos. Ze begint aan haar verstand te twijfelen en roept de hulp in van Harry en Fergus.
«
»
00:50 Silent Witness
Nikki reist naar Mexico als ze hoort dat haar vriend is vermoord tijdens een autodiefstal. Haar onderzoek leidt haar naar duistere krachten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers