TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Vanessa is gestrest omdat Carolin en Max zich meer zorgen maken over de bevalling dan ze zou willen. Even later breekt haar water. De nieuwe chauffeur Julian biedt aan om haar met de shuttle "Fürstenhof" naar het ziekenhuis te brengen.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Save the Last Dance 2
Sara besluit haar dromen te volgen en start haar opleiding aan Juilliard. Al snel groeit Sara uit tot een voorbeeldstudent en dreigt ze te moeten kiezen tussen haar liefde voor traditioneel ballet en haar passie voor hiphop.
«
»
16:30 The Goldbergs
Dana en Adam krijgen voor een schoolproject een pop mee naar huis. De opdracht is om de pop te behandelen en te verzorgen als een echt kind.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Faith ontwaakt uit haar coma en gaat achter Buffy aan, vastbesloten om wraak te nemen op haar rivaal, en gewapend met een mysterieus geschenk dat de burgemeester heeft achtergelaten.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Lily kan alleen nog maar over baby's praten en haar relatie met Robin komt hierdoor onder druk te staan. Barney vindt een video van het kinderprogramma Space Teens, met Robins alter ego Robin Sparkles en haar vriendin Jessica Glitter.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam gaat naar het stadium met Murray voor een wedstrijd en verdwaalt uiteindelijk. Barry en Erica laten Beverly achter na een heftige discussie.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer begint zich raar te gedragen nadat hij later dan de rest is teruggekeerd van een conventie. Lisa wordt achterdochtig en schakelt de FBI in.
«
»
19:10 The Simpsons
De engste Halloween-show van de Simpsons ooit, met een intro van Guillermo Del Toro. Homer zorgt voor chaos in Springfield. Bart wordt onthoofd en zijn hoofd aan Lisa's lichaam vastgemaakt.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon nodigt een gerespecteerde, vrouwelijke wetenschapper uit in het appartement. Zij is echter voornamelijk geďnteresseerd in Leonard.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Een terugblik naar het moment dat Sheldon en Leonard elkaar zeven jaar geleden ontmoette, hun vriendschap blijkt een onverwachts begin te hebben.
«
»
20:35 Hellboy II: The Golden Army
De rode superheld en zijn bovennatuurlijke team moeten weer in actie komen wanneer de mythologische wereld de aarde in zijn macht heeft.
«
»
22:50 Speed Kills
Vastgoedmiljonair Ben Aronoff verhuist naar Miami Beach en besluit een powerboat business te starten. Maar door verkeerde zakelijke beslissingen en problemen in zijn huwelijk komt hij in een penibele situatie terecht.
«
»
00:40 The Sea Beyond
Rosa Ricci laat zichzelf arresteren met de bedoeling zo haar broers en vader te kunnen wreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers