TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Birth of the Dragon
Jaren 60, Noord-Californië. Een jonge Bruce Lee komt in conflict met de legendarische kungfumeester Wong Jack Man.
«
»
14:10 M*A*S*H
Een generaal bedankt Hawkeye en Trapper voor het redden van zijn zoon door hun unit te voorzien van een club voor officieren. Hawkey en Trapper proberen vervolgens iedereen toegang te verlenen.
«
»
14:45 The Kids Are Alright
Joey neemt de rol van manager op zich om ervoor te zorgen dat Timmy kan optreden op het Pioneer Day Carnival. Peggy's competitieve kantje komt boven.
«
»
15:15 Top Gear
Hebben de communisten ooit een goede auto gebouwd? Dat is de vraag die Jeremy en James grondig onderzoeken. Ze bezoeken een Amerikaanse luchtmachtbasis om het antwoord te vinden.
«
»
16:20 Top Gear
Jeremy neemt de op batterij aangedreven superauto van Tesla onder de loep. James maakt ondertussen een ritje in de op waterstof aangedreven Honda Clarity.
«
»
17:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Hevige windvlagen, sneeuwstormen en ijzige koude maken het de vrachtwagenchauffeurs lastiger dan ooit tevoren. Zij zetten hun leven op het spel om hun ladingen ter plekke te krijgen.
«
»
18:20 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Begijn en Christophe blikken terug op hun roadtrip voor de film van 'Foute vrienden'.
«
»
19:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
19:25 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:00 Major Championship Counter-Strike Antwerpen
De beste esports-teams van de wereld nemen het tegen elkaar op voor een prijzenpot van 1.000.000 dollar.
«
»
22:30 Chicago P.D.
Wanneer de advocaat van de tegenpartij wordt vermoord, moet de inlichtingendienst de campagnefinanciering van een politicus onderzoeken.
«
»
23:25 Chicago P.D.
Wanneer ze een heroïneleverancier op de hielen zitten, kruisen de agenten het pad van een veroordeelde crimineel die onlangs is vrijgelaten. Halstead heeft echter een verleden met de man.
«
»
00:20 Top Gear
Jeremy, Richard en James reizen naar Vietnam en gaan de uitdaging aan om in acht dagen van het zuiden naar het noorden van het land te rijden.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers