TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 MAX Geheugentrainer
Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen.
«
»
07:56 Vroege Vogels
De Mortelen en Scheeken vormen een verborgen parel in het Brabantse land. Een oud cultuurlandschap met leembossen vol bosanemonen, slanke sleutelbloemen, eenbessen en andere voorjaarsflora.
«
»
08:44 Dwars door de Lage Landen
Arnout, Ruben en Philippe komen aan in de Achterhoek, waar ze verwelkomd worden door een agressieve buizerd. In Gaanderen gaat het er gastvrijer aan toe.
«
»
09:39 Brommer op zee
Nina Polak praat over 'Buitenleven', waarin twee geliefden de stad verruilen voor een huis met tuin op het platteland. * Haro Kraak ligt zijn roman 'Het water bewaart ons' toe.
«
»
10:27 Podium Witteman
Componist en pianist Thomas Beijer heeft de Nederlandse Muziekprijs ontvangen: een ideale gast om het seizoen mee af te sluiten.
«
»
11:37 Iedereen Verlicht
Narsingh reist naar Bakkeveen, ontmoet Rahina Hassankhan en bezoekt Kasper van der Meulen.
«
»
12:10 Inclusief Rutger
Rutger Castricum belicht de cultuursector. Waarom staan er nog altijd weinig mensen van kleur in het theater? En waarom worden begrippen als de Gouden Eeuw steeds vaker verwijderd uit musea?
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:13 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:56 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:23 Max Maakt Mogelijk - Special
Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland, maar ook in Moldavië. Veel ouderen daar wonen alleen op het platteland en zien bijna nooit iemand.
«
»
14:39 College Tour
Ireen Wüst is de meest succesvolle Nederlandse olympiër ooit. Dit jaar sloot ze haar carrière af als eerste sporter ooit die op vijf opeenvolgende Olympische Spelen goud wist te veroveren.
«
»
15:33 Fryslân DOK
Kunstenaar Jeanne Bieruma Oosting ontworstelde zich met veel pijn en moeite aan haar Friese adellijke familie en koos haar eigen weg. Anders was haar leven onzinnig en geestdodend geweest, vond ze.
«
»
16:06 Kruispunt
Zus Sharon, vrouw Marie, jeugdvrienden Richie en rapper Freez, zangeres Wende Snijders en muziekkenner Eric Corton laten hun licht schijnen over Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon.
«
»
16:31 Roderick Zoekt Licht
Als mensen niet meer naar de kerk komen, moet de kerk misschien naar de mensen gaan. Met die gedachte bouwde Ad Schenk een mobiele kapel waarmee hij de weg op gaat.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:11 Petrus in het land
We zijn in Elst in de Betuwe. Predikant Jeroen Jeroense heet ons welkom in de Grote Kerk, die gebouwd is op de fundamenten van een oude Romeinse tempel.
«
»
17:32 BinnensteBuiten
In Amsterdam woont Mark in een appartement, waar je je begin 20e eeuw waant. Hij verzamelt alles uit die nostalgische periode: van fornuis tot servies, van kleding tot meubels.
«
»
18:21 EO Metterdaad
Als Andy Bownds deelneemt aan een marathon voor het goede doel in Oeganda ziet hij bergen afval langs de route liggen. Hij wil het plastic recyclen. Zijn idee groeit uit tot het bedrijf Eco Brixs.
«
»
18:38 De verandering
De vader van Hilbert Bannink overlijdt als Hilbert nog erg jong is. Met veel verdriet blijft Hilbert achter en wordt onhandelbaar voor zijn moeder. Als hij drinkt, voelt hij het verdriet niet meer.
«
»
18:54 Ik mis je
Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.
«
»
19:48 Vroege Vogels
Van levendbarende hagedissen en zandbijen in de oude duinen, tot de nachtegaal en andere zangvogels op de voormalige schorren. Menno Bentveld en Willemijn Veenhoven verkennen het Veerse Meer.
«
»
20:38 Hier zijn de Van Rossems
Lelystad is de stad van de toekomst, maar nog niet iedereen ziet dat. De Van Rossems wel. De inpoldering, het levenswerk van ir. Lely, loopt als een rode draad door het verhaal van Lelystad.
«
»
21:14 Nu te Zien!
Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts onderzoekt in Kunsthal Kade hoe hedendaagse kunstenaars aankijken tegen het utopische ideaal van een maakbare wereld.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Mediastorm
Hoe komt de publieke opinie tot stand en hoe wordt die gevoed door de verschillende media, het politieke circuit en het lobbycircuit? Hoe worden we onbewust gestuurd in onze mening?
«
»
22:52 Crime: Unforgotten
Inmiddels zijn er vier verdachten in beeld die kunnen worden gelinkt aan de moord op Matt Walsh. Wanneer Cassie en Sunny ze verhoren, beweren ze het slachtoffer niet te kennen.
«
»
00:22 De Nachtzoen
Hoe val je in slaap met een hart dat huilt over alle pijn op aarde? Een vast avondritueel helpt verhalenverteller Kees Posthumus een scheiding te maken tussen de dag en de nacht.
«
»
00:37 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:16 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers