TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 Inui
Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.
«
»
06:04 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:10 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:25 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:37 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:42 Sesamstraat
Tommie is jarig. Hij kan niet wachten tot hij zijn cadeaus krijgt.
«
»
06:58 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:05 Rintje
De hondjes willen een taartje kopen, maar hebben niet genoeg geld. Rintje weet iets: ze gaan een klusje doen voor oma en daar vragen ze centjes voor.
«
»
07:11 Pip and Posy
Posy probeert tegelijkertijd verschillende spelletjes te spelen met Pip en Frankie.
«
»
07:18 Love Monster
Lief Monster maakt een sneeuwpop die een beetje overhelt: Hangfred. Maar hij moet snel lol trappen, voordat ie smelt!
«
»
07:25 Peppa Pig
Peppa gaat met haar ouders, George en Olivia en Olaf Olifant naar TV-land om te zien hoe een tv-uitzending wordt gemaakt.
«
»
07:30 Peppa Pig
Oma Big heeft met haar vriendinnen de Romeinse tijd nagespeeld. Peppa en George spelen ook dat ze een Romein zijn.
«
»
07:35 Kabam!
Dorus moet naar de kapper, maar kan met geen mogelijkheid stilzitten. Hij is bang dat hij in zijn oor wordt geknipt. Met zijn timmermansoog weet hij er een oplossing voor te vinden.
«
»
07:43 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:52 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto.
«
»
08:04 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:13 Splat & Seymour
Door een misverstand raakt Splat ervan overtuigd dat meneer Manx een reuzentermiet uit de ruimte is en dat hij de aarde wil veroveren, vermomd als kat.
«
»
08:24 Stop!
Papa en mama bouwen een kast en Maja bouwt van het verpakkingsmateriaal een ruimteraket.
«
»
08:34 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:48 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:05 Zapp Kids Top 20
Te gast: Loïs Beekhuizen, Tijn en presentatrice Stefania treedt zelf op.
«
»
09:32 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Illusionisten Steven en Jamie Kazàn hebben een hele smerige truc in petto voor koorkinderen Kaz en Bram. Gelukkig spelen ze in ruil daarvoor de hoofdrollen in de clip van 'Gadverdamme'.
«
»
09:43 Kinderen voor Kinderen Avond4daagse clip
Dit jaar wordt de Avond4daagse extra feestelijk met een eigen lied. Kinderen voor Kinderen heeft speciaal voor hét wandelevenement een nieuw nummer geschreven, genaamd 'Avond4daagse'.
«
»
09:46 Jill
De favoriete parfum van Jill en Priscill wordt niet meer verkocht. Jill heeft dé oplossing: ze maakt haar eigen parfum.
«
»
10:04 Koen Kampioen
Koen mag als laatste test in de voorselectie meespelen in een belangrijke wedstrijd van Stark. Niels krijgt geen uitnodiging. Hij wil stoppen met voetbal en sluit zich aan bij een jeugdbende.
«
»
10:29 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:44 Voor het blok
Mattie Valk en Domien Verschuuren gaan samen met beste vrienden Luuk (11) en Jayden (11) de strijd aan met Julia van Bergen en Sem Rozendaal met beste vriendinnen Madelief (10) en Anne (11).
«
»
11:09 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
11:32 Deadly 60
In Gabon ontmoet Steve Backshall de breedvoorhoofdkrokodil, de bosolifant en de chimpansee.
«
»
12:00 Bad nature
Monty gaat naar het ijskoude Alaska, waar hij een bijzondere kikker ontmoet die een bizarre methode heeft om de kou te overleven. Baz gaat op reis naar Australië.
«
»
12:06 Nieuwe Baasjes
Hondje Happy zoekt een nieuw baasje. Is er een match met Lola en haar familie?
«
»
12:19 Nieuwe Baasjes
Daniek zoekt een speelmaatje voor haar poes Raisa. Hopelijk vindt Edson een match.
«
»
12:32 Nieuwe Baasjes
Evi en Swen willen heel graag een hond. Edson gaat op zoek.
«
»
12:45 Nieuwe Baasjes
De familie Pijlman heeft een gezinshuis, maar er is nog ruimte voor een huisdier.
«
»
12:59 Nieuwe Baasjes
Loeka en haar broertje Donn willen graag een hond om trucjes aan te leren. Zou herder Price een geschikte hond zijn?
«
»
13:12 Last Family Standing
De familie Ras krijgt in het vuurkamp meteen met wilde dieren te maken en familie Magh ontdekt al allerlei dierensporen. Familie Janssen maakt zich klaar voor een kille nacht in de grimmige grot.
«
»
13:53 Last Family Standing
De eerste nacht zit erop en de families beginnen aan hun eerste opdrachten. Wie haalt de meeste punten? En hoe gaan ze om met de verveling die nu al toeslaat?
«
»
14:33 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:25 Zu weit weg
Ben en zijn familie moeten verhuizen naar een nabijgelegen stad, omdat een open bruinkoolkuil hun dorp snel zal opslokken. Op zijn nieuwe voetbalclub en school heeft Ben het moeilijk.
«
»
16:50 Willem Wever
Wietse vraagt zich af hoe een vuurwerkshow wordt gemaakt en Laura is benieuwd hoe trekvogels weten wanneer ze moeten vertrekken.
«
»
17:15 Checkpoint
Kun je waterskiën achter een roeiboot? Hoe koel je het snelst af zonder airco? En wie zijn het best in de modder, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.
«
»
17:40 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:58 Hoodvlogs
Mike en Dave zijn opgepakt en zitten in een politiecel, maar niet voor lang, want Mikes advocaat haalt de twee eruit.
«
»
18:12 Flexe gasten 2
De jamsessie bij Zoë-Jadha in de studio is eindelijk daar. Alleen heeft Oscar zich vergist in het feit dat hij naar bijles moet en hij komt daardoor veel te laat.
«
»
18:24 Steken en prikken
Deze keer neemt de mug Emma of Jurre te grazen.
«
»
18:36 Voor het blok
Tim Senders en Jasper Demolin gaan samen met beste vrienden Felix (13) en Jens (14) de strijd aan met Jeangu Macrooy en Nienke van Dijk met beste vrienden Bram (11) en Matthijs (11).
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Hands Up
De kandidaten moeten een moord oplossen. Maar hoe zeg je 'plaats delict' in gebarentaal of hoe gebaar je 'met de kandelaar'? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering?
«
»
19:45 De Boomhut Battle
De families werken allemaal aan de basis van hun hut. Alleen de familie Bijleveld heeft deze klaar en neemt daarmee een voorsprong op de rest.
«
»
20:23 Socutera
De Leprastichting zorgt voor het vroegtijdig opsporen, behandelen en revalideren van leprapatiënten, zodat ze weer kunnen deelnemen aan de maatschappij.
«
»
20:26 Wisting
Nadat blijkt dat achter de moorden een internationaal smokkelnetwerk zit, komt het team nog iemand op het spoor die werd ontvoerd en gedwongen om als drugskoerier te werken.
«
»
22:02 Glory Days
Guus Meeuwis en Frank Lammers gaan naar Freehold, waar Bruce Springsteen zijn jeugd- en tienerjaren doorbracht. Hij groeide er op in een eenvoudig arbeidersgezin.
«
»
22:57 The Doors - Morrison Hotel
Het album 'Morrison Hotel' van The Doors wordt door velen beschouwd als één van de beste comebackplaten aller tijden. Van het album werden in amper drie dagen een miljoen exemplaren verkocht.
«
»
23:54 TBS
Johan zit opgesloten voor de moord op zijn vader en zijn zus. Alleen zijn moeder zou hem kunnen vrijpleiten, maar zij is nergens te bespeuren. Johan besluit te ontsnappen.
«
»
01:26 De Luizenmoeder
Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen op de dag zelf.
«
»
01:52 De Luizenmoeder
Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn het hier niet mee eens.
«
»
02:16 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:37 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:33 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:38 Olly the Little White Van
Olly en Bertje worden door Ronald Grump gevraagd om een artikel voor de krant te maken, waardoor de oplage omhoog gaat. Op zoek naar nieuws stuiten ze op een vliegende schotel.
«
»
05:43 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:50 Angelina Ballerina
Angelina en haar vrienden moeten mevrouw Vingerhoed helpen, maar haar vrienden hebben het drukker met andere dingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers