TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
16:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
17:05 Meester
Komische serie.
«
»
17:40 Nonkel Jef
Jef en Sander genieten van hun laatste dag op Tenerife. Sander wil absoluut een geschenkje kopen voor Marleen, hoewel zij met een Spaanse donjuan in het huwelijksbootje gaat stappen.
«
»
18:05 Nonkel Jef
Jef krijgt een uitnodiging in de bus voor een receptie van oude voetbalgoden. Een groot misverstand, want eigenlijk was de invitatie bedoeld voor de bekende scheidsrechter Jacques Van Melkebeke.
«
»
18:30 Nonkel Jef
Izzi voelt zich verwaarloosd door Odette. Die is het daar niet mee eens, met als gevolg dat het koppel ruzie krijgt. Hij maakt het nog erger wanneer hij zich bezat.
«
»
18:55 Nonkel Jef
De pastoor is in alle staten wanneer blijkt dat de monstrans uit de sacristie is verdwenen. Het was een geschenk van een voorvader van de baron. De vraag is of de monstrans wel gestolen is.
«
»
19:25 Nonkel Jef
Jeanine heeft nood aan een goed gesprek met Odette. Omdat Izzi haar komst niet ziet zitten, wachten Jef en Sander haar op aan het station en vragen haar om terug te keren naar Antwerpen.
«
»
19:50 The Golden Girls
Een van Dorothy's studenten schrijft een prijswinnend opstel over wat het betekent om een Amerikaan te zijn. Hierna onthult het Departement van Immigratie dat de jongen illegaal in het land is.
«
»
20:15 The Golden Girls
Blanche vindt het vervelend dat haar vriendje niet gedistingeerd is en maar weinig goede manieren heeft.
«
»
20:40 The Golden Girls
Dorothy's dochter Kate komt langs met het nieuws dat haar man haar bedrogen heeft en dat ze hem gaat verlaten.
«
»
21:05 The Golden Girls
Twee politieagenten houden zich op in het huis van de dames om onderzoek te voeren naar hun buren, die vermoedelijk juwelendieven zijn.
«
»
21:30 The Golden Girls
Terwijl ze een verrassingsfeestje voor een vriendin plannen, halen de meisjes herinneringen op aan eerdere verjaardagsfeestjes.
«
»
22:00 De Pfaffs
Jean-Marie zit stiekem aan het eten. Het dieet dat Carmen hem oplegt, valt hem zwaar en daarom kan hij het niet laten om te snoepen.
«
»
22:30 Baantjer
Een bruiloft tussen een Amsterdams meisje en een Turkse jongen eindigt in een bloedbad. Het is overduidelijk dat maar weinig aanwezigen echt gecharmeerd waren van dit huwelijk.
«
»
23:15 Wat Nu Weer?
Kitty wordt bedreigd door een geheimzinnige achtervolger. Freek weigert om Deedee schadeloos te stellen voor de bedriegelijke verkoop. Deedee zint op wraak.
«
»
23:45 Wat Nu Weer?
Paulien wil vermageren. Paulien en Deedee krijgen voor het eerst een flinke ruzie. Kittie ontvangt een nieuwe anonieme liefdesbrief.
«
»
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers