TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Your Home Made Perfect
Architecten Laura Jane Clark en Will Foster gaan de strijd met elkaar aan om een huis uit de jaren 1950 in Belfast te verbouwen.
«
»
13:15 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
14:10 Blind getrouwd Nederland
Jeroen en Antoine hebben ja gezegd en zijn allebei erg blij met hun match. Vrienden en familie weten het zeker: dit kan niet meer stuk. Voor Henk en Chantal begint hun huwelijksreis.
«
»
14:55 RuPaul's Drag Race
Eindelijk is het zover: de acht overgebleven queens moeten hun favoriete beroemdheid imiteren in de hilarische spelshow 'Snatch Game'. De jury wordt bijgestaan door modellen Gigi Hadid en Chanel Iman.
«
»
15:45 World's Most Luxurious Holidays
Documentaire.
«
»
16:40 Hotter Than My Daughter NL
Nathalie laat graag zien wat ze in huis heeft, tot grote ergernis van moeder Danka. Met haar 'plastic fantastic-uiterlijk' trekt de Schiedamse Nathalie extreem veel bekijks.
«
»
17:30 Ik vertrek
We brengen opnieuw een bezoek aan de familie Henebiens die in 2018 een pension in Oostenrijk overnam. En we nemen een kijkje bij David en Gine die in 2019 vertrokken om een B&B te beginnen in Spanje.
«
»
18:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Nieuwveen leeft de 39-jarige Jill met haar gezin al jaren in de kou en tussen het ongedierte. Jill zit er helemaal doorheen. Zelf doet ze zoveel ze kan, terwijl Marcel liever in de schuur zit.
«
»
19:40 De Meilandjes zonder Centen
De koffers worden gepakt en het is tijd voor de grote verhuizing.
«
»
20:35 Bridget Jones's Baby
Bridget heeft na haar breuk met Mark Darcy alles weer onder controle. Ze ontmoet de onweerstaanbare Jack en duikt met hem in de koffer. Wat later blijkt dat ze zwanger is. Maar wie is nu de vader?
«
»
22:50 Money Monster
Lee Gates is een tv-presentator die financieel advies geeft. Op een dag wordt hij live op tv gegijzeld door Kyle Budwell, die veel geld verloor door Gates' voorspellingen.
«
»
00:45 Good Girl's Guide to Kinky Sex
Reality-show.
«
»
01:40 Tommy Teleshopping
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers