TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:00 Parks & Recreation
Leslie krijgt de griep net vóór een belangrijke fondsenwerving voor het Harvest Festival. Chris probeert te voorkomen dat hij ook besmet raakt. Ron huurt Andy in als vervanger voor April.
«
»
10:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:00 The Avengers
De aarde wordt bedreigd door het leger van Loki van Asgard. Nick Fury, de directeur van het internationale vredesagentschap S.H.I.E.L.D., stelt een team van superhelden samen om Loki te verslaan.
«
»
15:35 Parks & Recreation
Leslie spoort Ann aan om op date te gaan met Chris zodat ze om meer geld kan vragen voor de afdeling. Ron, Andy en Tom zetten een basketbalcompetitie voor jongeren op poten.
«
»
16:00 Breeders
Het is Lukes beurt om Lenny de klasbeer mee te nemen op avontuur. Voor Paul blijkt het een hele opgave te zijn om zijn gezin en de beer mee te krijgen naar het park.
«
»
16:25 Breeders
Paul probeert zich te focussen op de aankomende bruiloft, maar Ally heeft het druk op het werk. Luke misdraagt zich op school en Leah begrijpt niet waarom Paul en Ally per se willen trouwen.
«
»
17:00 Stumptown
Dex gaat undercover als mogelijke koper om Hoffman en Grey te helpen bij de volgende fase van hun drugsonderzoek. Ansel heeft moeite om de orde te handhaven in 'The Bad Alibi'.
«
»
17:55 This Is 40
Pete en Debbie worden allebei 40, en ze hebben het daar erg moeilijk mee. Het koppel zit in een midlifecrisis, hun kinderen zijn ongehoorzaam en de rekeningen blijven zich maar opstapelen.
«
»
20:25 Ghostbusters
New York wordt bedreigd door een plaag van gevaarlijke geesten. Vier heldhaftige dames slaan de handen in elkaar om de spoken een koekje van eigen deeg te geven.
«
»
22:35 Hellboy
1944. In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog nemen de nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om de strijd alsnog in hun voordeel te beslechten. Zo belandt de kleine demon Hellboy op aarde.
«
»
00:50 Better Things
Sam organiseert samen haar vriendin Rosita een 'Batceañera' voor Frankies vijftiende verjaardag.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers