TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Xena, The Warrior Princess
Joxer wint honderd dinars aan de speeltafel, maar verliest die weer even snel aan twee doortrapte zwendelaars die hem een beker van klatergoud verkopen.
«
»
14:00 Xena, The Warrior Princess
De Galliër Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegenomen door Julius Caesar.
«
»
15:00 Relic Hunter
Syd is nerveus om haar oude schoolliefde Tony op een klasreünie terug te zien. Maar Tony heeft te veel zorgen om alleen maar aan het verleden te denken.
«
»
16:00 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze voor een thuisbevalling hebben gekozen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van Summer Breeze, een vroedvrouw die natuurlijke bevallingen promoot.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Junior en Vanessa kondigen aan dat ze voor een thuisbevalling hebben gekozen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van Summer Breeze, een vroedvrouw die natuurlijke bevallingen promoot.
«
»
16:55 My Wife and Kids
Michael is door het dolle heen als hij verneemt dat hij op sportkamp bij Michael Jordan gaat, zijn groot idool. Iedereen deelt in de vreugde.
«
»
17:25 How I Met Your Mother
Ted gaat op blind date. Hij ontdekt echter al snel dat hij ooit al eens een blind date heeft gehad met dezelfde vrouw, zeven jaar geleden.
«
»
17:55 Highway Cops
De wegpolitie houdt een fietser tegen die duidelijk een glaasje teveel op heeft.
«
»
18:25 Highway Cops
De wegpolitie berispt een roekeloze tiener en een caravan komt in de problemen wanneer een onderdeel afbreekt.
«
»
18:50 The Selection USA
Instructeur Care neemt de overgebleven kandidaten mee naar de oefening 'integrity stations'. Wanneer één kandidaat er niet in slaagt, moet hij beslissen of hij het individu naar huis stuurt of niet.
«
»
19:45 Foute vrienden
Begijn, Jeron en Thomas ontvangen nieuweling Christophe op foute maar gepaste wijze. Op de Grote Markt van Brugge hebben ze al meteen iets speciaals in petto voor hem.
«
»
20:25 Game of Thrones
Daenerys ontvangt een onverwachte bezoeker. John krijgt te maken met een opstand. Sam waagt zijn carrière en leven. Tyrion probeert een plan te bedenken om Westeros te veroveren.
«
»
21:35 Game of Thrones
Daenerys trekt de aandacht. Tyrion doet geheimzinnig. Cersei deelt een cadeau uit. Jaimie leert uit zijn fouten.
«
»
22:45 Game of Thrones
Arya keert terug naar Winterfell, waar ze herenigd wordt met Sansa. Bran neemt afscheid van Meera. Jon doet een onthulling aan Daenerys.
«
»
23:45 Trigger Happy
Joeri zorgt voor de veiligheid van een groep Duitse toeristen. Tom interviewt Ecolo-politica Isabelle Durant en ex-bondscoach Robert Waseige.
«
»
00:15 Trigger Happy
Tom neemt een 'verstoord' interview af van Freddy Willockx, burgemeester van Sint-Niklaas. Prof. dr. Stefan Lievens strikt Tom dan weer voor een gesprek over 'liefde op het werk'.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers